53

...

преди 10 години

нека благодарим на цар Фердинанд за това прекрасно съоражение!!! Самозванци като комунисти, социалисти, демократи и гербери които се опитват да си присвоят неговите заслуги реално не са направили нищо!

52

Анонимен

преди 10 години

Нека да ни е честито това съоражение! Майната им на всички политически приказки около него!

51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 63:В интерес на истината, ако не беше Борисов, скоро нямаше да има такъв мост. Като махнем единия век, от 1992-ра всички правителства не са го направили реалност, в това число и тези които сега ни управляват. А ти явно не си даваш сметка какво точно е този мост.

50

Честито българи

преди 10 години

Не се карайте другари ...Олигарски го построи , за 2 седмици , след ще две седмици ще дострои магистрала Тракия , а скоро очаквайте да пререже лентичките и на ромските гета , защото официално ще ги узаконят със СерГей , така че строителите на съвременна България са ясни Сега като спрем с майтапите , трябва да признаем , че Борисов има най големи заслуги за Дунав мост 2 , довършването на Тракия и интензивното строителство по магистралите Струма, Марица и Хемус .

49

Анонимен

преди 10 години

До Do 49;Лично аз съм минавал по този мост общо 4-ри пъти и е 80км.ограничението и дължината му е 10 пъти по дълъг,и моста се ползва от 1982г. по памет цитирам минавал съм и под него с кораб.

48

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да кръстим моста- Буда мост!

47

Do 49

преди 10 години

Priateliu toku sto namerih dokazatelstvo 4e na Oresund bridge,toest mosta koito svarzva dania i shvecia e 90 ili 110. Qvno ogranicheniqta sa razlichni za vsichki strani.

46

ИСТИНАТА до 52

преди 10 години

До Анонимен;*** червен *** Бойко осигури финансирането и денонощния контрол също и едни го почнаха и сгрешиха,после бойко докара нова испанска фирма и започна полагането на бетонните колони по реката и изграждането,тъй че млъкни червен лъжецо.Истината блести и всички цяла България видя кой строй а кой не яде асфалт,а днес търчи ленти да реже и реве че и той имал участие,на вас *** ви са събратя и затова мислите и говорите като тях...

45

Десен

преди 10 години

Сега елементарната култура изисква да поканят и Борисов на откриването, но *** едва ли ще го направят

44

Анонимен

преди 10 години

Дайте и на Бочко да резне от лентичката та да миряса, щото иначе страшно!

43

Ама сте прости

преди 10 години

за да звучи гигантско написали 30 милиона килограма...

42

Анонимен

преди 10 години

До 34-тиТвоят Боко само довърши мост, който беше с готов проект, извършено отчуждаване, договори с изпълнител и надзорник, осигурено финансиране, изграден от двата бряга (което е 50% от съоръжението) и в процес на изграждане на частта над реката. С Боко или без Боко мостът си се изграждаше и щеше да бъде завършен по план. Но нахалството Борисово да си приписва чужди заслуги беше и е безгранично.

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонименок :)

40

SS

преди 10 години

До От Австралия(Сидни)Слушаи сега разбирач. Съоражението е ново от което следва , че и асфалта е нов. А там където има нов асфал се налага временно ограничение на скороста до достигане проектните стоности на сцепление м/у гумите и асфалта.

39

Анонимен

преди 10 години

До От Австралия(Сидни);На тоя мост има и Велоалея бе селчо и налуната да се качиш си оставаш със селски манталитет.В Дания и Швеция е пълно с мостове Германия и навсякъде даже и в тинелите вече се кара със 60км.,ела да караш по Европа и да видиш фишовете как ще ти пристигат нон стоп

38

Анонимен

преди 10 години

44-ти, пише се "асФалт", не асВалт. :))))))))))

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 40Същият този материал пише "метростанциЙ" вместо "метростанции". :)))))

36

доЪвстралиецЪ

преди 10 години

Само дето си карам по Харбър бриджа, тоя до Операта с 70 най-малко. А моста е строен преди десетилетия. Ами Анзак Бридж? Ами Дарлинг Бридж? Ами Праде бридж?..................................................Аз пък си карам по мостовете на Витиня със 149 км , защото до толкова ми е разрешено и няма глоби.140 км ограничение и до 10 км толеранс.Айде със здраве ...

35

Браво за моста

преди 10 години

Браво за моста. Недостатъка който виждам е, че кръщават мостовете с цифри. А слушам следват номер 3 и 4. Няма да е зле, някой да им измисли безцифрени имена на мостовете. Ще звучи много по-добре.

34

?????????

преди 10 години

*** казваха на пенсионерите че асвалт не се яде!!А сега Олигарски ,серГея, бея и злодея ленти режат!!?? Народе докога ще вярваш на тези *** червени????