18

9667

преди 11 години

Западните демонократични държави тръгнали да ми дават акъл как трябвало да действува турската полиция и държава! Демократичното и цивилизовано двуличие и лицемерие на запада. Ако по техните земи стане една десета от това, което правят вандалите в Турция под претекст на демонстрации, ги скъсват от бой!

17

yoyo:)

преди 11 години

Няма да забравим хора които са умрели в процеса на свободата! :)

16

Анонимен

преди 11 години

vsichko staro v tyrcia triabva da ymre ,tva e iztinata .koi my se xodi veche s charshafi i v djamiii dopotopna iztoria progresa varvi napred s novo pokolenie bravo.

15

ВНИМАНИЕ

преди 11 години

МНОГО БОЛНИ ХОРА ТУКА ЕЙ,РАЗНИ ПРОДРИСКАНИ ВРАБЧЕТА И ПСЕВДО ВЯРВАЩИ ,ЛОШОТО Е ,ЧЕ И ДОКТОРИТЕ СА В ЧУЖБИНА

14

9667

преди 11 години

Политиката на западните дъжави срещу Турция винаги е била основана на принципа "Да се полее да не изсъхне, да се окастри да не вирее!"В момента Турция е във възход, почна да вирее, значи, някои силови центрове решиха, че е време Турция да се окастри! Мнозина от младежите, участвуващи в тези демонстранции, самите те не искат какво искат!"Искаме абсюлютна демокрация!" Моля?! Който иска абсюлютна демокрация, марш в България - там я има в изобилие!

13

Димитър

преди 11 години

До Мюсюлманин 5Не си никакъв мюсюлманин приятелю, а обикновен провокатор.Това което си напраскал с невероятно неграмотна транскрипция от арабски е т.нар. Шахада или засвидетестване. Символ верую, ако знаеш какво е това. Аллах като понятие не е някакво различно божество, това е Бог - буквално.Няма само по себе си нищо лошо нито в исляма, нито в христианството. Уважавай религиите, въпреки, че и ти и аз сме атеисти.

12

Ей лицемери...

преди 11 години

До МюсюлманинОмръзна ми да ви слушам тъпотиите. Като гледам една читава ислямска държана няма.Като толкова много вярвате, че Мохамед ще ви спаси, защо ходите да се спасявате в Германия ами не си стоите на свещенната земя?

11

yasensl

преди 11 години

до ЯстребНикой не те пита за мнението ти.Ти не си Турчин ,а заблуден Българин.

10

Анонимен

преди 11 години

Протестира главно студенцията и колежаните, като голяма част от тях се завръщат от най-хубавите американски университети и колежи, а да се присъединят с/у тоталитаризма, защото това е цвета на страната и желае да живее мирно и по братски.Който няма възможност да дойде, участва в протестни митинги в страната, в която следва/учи, съчинява песни, праща пари за нуждите на протестиращите. Това е една борба м/у средновековна черната инквизиция и науката! Така да го знаете и не се заблуждавайте!

9

Анонимен

преди 11 години

Възхищавам е от младото турско поколение.Отстоява демократичните си права и знае ,за какво е излязло на улицата.Ако това беше при нас,щеше да има поне 100 провокатора,които да опорочат идеята за защита на правото за промяна.

8

do 6

преди 11 години

Qvno si fen na partiq Yuru6.

7

9667

преди 11 години

Турция е правова държава със закони и правила, а не демократичен юропейски бантустан!В Турция всеки има право да се изразява и протестира, но това трябва да се прави по цивилизован начин, без да се вреди на обществото и имуществото.Когато някои самозабравили се пубертетчета по на 15 или 55 години, подстрекавани от партии като Републиканската Народна Партия (ака - еврейска партия!), почнат да палят и рушат, тогава в действие влиза господин тоягата да въдворява ред! Ако ви харесва!

6

Анонимен

преди 11 години

Държава, каквато иска да наложи той, е заплаха и за Бг, така да го знаете! Не може да гори къщата на съседа, без да прескочат искри и до твоята. Ще има наплив на религиозни групи, бежанци и прочие и ще бъде въпрос на дни Бг да стане сцена на сблъсъци. Кратунки Пенки и недалновидни слепци за това едва ли мислят, но да са живи здравомислещите хора!

5

Анонимен

преди 11 години

Жервите са 4-***: студент, гимназист, работник и полицай.А генералите за жалост не могат да дойдат, понеже той ги вкара вътре от 5 години насам, та чак до 80 годишния.Младежта е заедно, без оглед на етническа група и целта им не е никаквти кюрдски*измишльотини, а тиранията на вицето. Неграмотниците, пишещи за астрономическо кюрдо-население, така да го знаят.

4

boicho.boichev.7

преди 11 години

Да идват генералите!

3

Мюсюлманин

преди 11 години

Селям Алейкум!Аллаховата повеля ще наделее над неверниците, ще молят за прошка, но ще бъде късно.Осъзнайте се хора, а относно тези, които пишат вулгарни коментарни и са пълни с отрицателна енергия, ще ви помоля да си затворите устите един път завинаги и след това повторете след мен на глас : Ешхедю Иляхе Илялах Ве Ешхедю енему Мухамеден абдуху ве расулюх, след това повярвайте в пророка Мухаммед с.а.с, знаменията на Корана и един единствен БОГ - Аллах!Тогава ще бъдете от спасените!

2

Димитър

преди 11 години

Потресен съм от коментарите на някои наши "клавиатурбабаити". Болни хора.Гледах в Uoy Tube последните качени клипове. Бруталността на властите надминава всичко. Обгазяване, водни струи и масов бой с палки. Вижда се как хващат момичетата за косите, влачат и налагат с палките. Изкачат някакви цивилни "активисти" почитатели на Ердоган явно с тояги и под благосклонния поглед на полицията налага наред дори момичетата. Това не са арабски пролети и окупирай еди кво си. Там е цивилизационен сблъсък!

1

Стефка

преди 11 години

До bashkirchoТи си много просто и ограничено момче.Хората се боря за това да не приличат на другите мюсюлмански държави и да съществува демокрацията.А ти какво прави смешнико,освен че пожелаваш смърт на хора,които явно са по-добри от теб.