39

Анонимен

преди 10 години

А кога ще се бори с корупцията в партията и прокуратурата? Вече си имат данс 2в1 имат си главен прокурор имат си гей за лидер ,хитлерис и турчин за съдружници а още нищо не е променено

38

Варна

преди 10 години

Знаете ли как ще се бори бесепето ви с младежката безработица?! - Ами много просто, няма младежи-няма младежка безработица. Хората бягат като от чума, щом чуят комунисти, щели да ми се борят!!!

37

джон ленън

преди 10 години

не ви вярвам вие само събаряте.

36

Shop

преди 10 години

До otneseniteКато ти откраднат бизнеса, много малко радости ти остават ---------- А, откога търся такъв като тебе да ми разясни. Кажи сега как се краде бизнес и какъв бизнес ти откраднаха на тебе?

35

Анонимен

преди 10 години

А младежите ще искат ли да работят ? Щото никой не казва от "стряскащата" статистика за младежка безработица колко от тях реално искат да работят и колко от тях всъщност имат знания (дали са колкото претенциите) за големите заплати

34

СОФИЯ

преди 10 години

Има толкова много програми, които сега може и да бъдат спрени от това правителство. Да хващат мотиките и да почват да се занимават със земеделие или животновъдство, стига са се оплаквали, че нямат работа.

33

дедо Йов

преди 10 години

"БСП ще се бори с младежката безработица" ХА ХА ХА че нали Наше Социалистическо Величие я създадохме бря, че да си ходят тия работливите по широкия бял свят, а Ние да си кътаме неграмотни "индийци", пенсионери и де що има асоциални ***, е това е то План за изпълнение вече 4 петилетки ДА ЖИВЕЙ, ЖИВЕЙ неграмотността сред избирателя, тая година Полуграмотни - догодина НЕГРАМОТНИ! ХА ХА ХА

32

otnesenite

преди 10 години

До ДобрякНякои "бълваме" срещу мутрата и *** като теб, не за жълти или бели пари, а за кеф. Като ти откраднат бизнеса, много малко радости ти остават

31

otnesenite

преди 10 години

До james1Ако калинките са 25000 да благодарим там, горе, че не са ни закрили държавата, въпреки положените от тях усилия. Не че не опитаха, но българите спряхме похода им

30

112

преди 10 години

Само "ЛЕВСКИ"

29

otnesenite

преди 10 години

До от де си бре ***?Спокойно, бре! Ревизията тече в момента. Липсата на документи и злоупотребата с Авиоотряд 28 са най-малкия проблем на Борисов.

28

гост5

преди 10 години

БСП ще бори най-много полата на баба ми.Не виждам с какво друго могат да се преборят тия смешници.

27

Българин

преди 10 години

До Анонимен 44Сериозен "пост". Личи" интелекта "на автора му. Заради такива като теб ГЕРБ загуби изборите ,а на следващите ще е "извън борда". Повярвай ми.

26

Анонимен

преди 10 години

Че на бсп електората е само от полуживи пенсионери и неграмотни роми. Те първо тях подсигуриха с детските и социалните пък младежите да се оправят както могат. На първо време едни 25 милиарда кредит за да има какво да връщат младежите и децата им цял живот пък после всичко друго. Само младежите внуци на партийните секретари са добре в България.

25

Българин

преди 10 години

До От де си бре ***? 31"Столичанино",Само като ти прочете "поста" човек ще разбере ,че си "аристократ".Сигурно си получил образованието си в Пазарджик или в Симеоново.Само кадрите на тези "учебни заведения"могат така убедително да" громят " селяците ,които могат да мислят с главите си , а да не повтарят като папагали герберастките пропаганди.Не знам дали ще ме разбереш ,но преди да пишеш за милиони ,милиарди и.тн. кражби вземи малко да се пообразоваш по елементарна аритметика.

24

славянка

преди 10 години

Крайно време беше, че Бойко докара младежката безработица до над 40% по официални данни. По неофициални сигурно е още повече!

23

Анонимен

преди 10 години

ЩЕ ОПРАВИ КОЛКОТО СТАНИШЕВ МОЖЕ ДА ОПРАВИ МОНИКА

22

Анонимен

преди 10 години

БСП СЕ БОРИ НАЙ-МНОГО ДА ОТКРАДНЕ КАКВОТО МОЖЕ И ДО КАКВОТО СЕ ДОКОПА. КАКВО ГОВОРЯТ НЕ ГИ СЛУШАМ ,ЗАЩОТО Е ФАКТ ,ЧЕ ТЕ СА ХОРАТА БИЛИ НАЙ-ДЪЛГО ВРЕМЕ ВЪВ ВЛАСТТА АКО НЕ МИНИСТРИТЕ ТО ТЯХНИ ХОРА ИЗ АДМИНИСТРАЦИИТЕ СИ ОСТАНАХА И ВИЖДАМЕ ДЪРЖАВАТА ДО КАКЪВ ХАЛ Е ДОКАРАНА. НЕЩО ХУБАВО ДА СЕ Е СЛУЧИЛО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА НАРОДА ?

21

otnesenite

преди 10 години

До graywatchТака наречения скандал със заменките, дори Борисов и Найденов спряха да ломотят по темата, защото разбраха, че глобата може да е точно заради тяхното бездействие

20

otnesenite

преди 10 години

До От де си бре ***?Спокойно, БРЕ! Днес прощапулник прави Цветанов, утре Фидосова и Мършата, а накрая и Борисов. Спокойно! Всичко с времето си.