8

9667

преди 11 години

До до 2, 4 и 6По същата причина, по която млад жребец се натиска пред портичката, дето се държи младата кобила! Капиш?! ;-)

7

до 2, 4 и 6

преди 11 години

Защо, рошаво гарго, тогава Ердоган стои още на килимчето пред вратата на ЕС с молба в ръка за да влезе ??? НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

6

9667

преди 11 години

До Българина - За какво ми е паспорт от бантустана на ЕУ'то, кога си имам паспорти от цивилизовани страни като Турция, ЮАР и Канада? Хъ? ;-)

5

Българин

преди 11 години

До 9667Защо ли си мисля, че в теб турското остава на заден план? На повърхността избива само мръсната пяна от религиозен фанатизъм. Кат е толкова година на югоизток чий го дириш в "Бантустан"? Друго си е паспортче от ЕУ-то, а?

4

9667

преди 11 години

Ех, де и нашите политици да бяха като българските - да си стоят на думата, да не лъжат народа, да не крадат и т.н. Блазе ви, братя българи, че вас ви управляват честни политици, на които може да им имате пълно доверие! Нали така, Дракуло? :-)

3

Българин

преди 11 години

До DraculaАко става въпрос за доверие, на турчин можеш да се довериш повече отколкото на болшинството българи. А иначе Ердоган и кликата му яко ги тресе османският синдром. Да видим докъде ще я докарат....

2

9667

преди 11 години

Прав си, Дракуло, да нямаш никакво доверие на турчин! Дори аз, като турчин, вече нямам никакво довери на турците! Най-голямо доверие имах на баща си, и той ми ибъ майката, турчинът му неден!Хайде сега върви да посъбереш малко джилязо, юросъюзни ми бантустанецо гладен! :-))

1

Dracula

преди 11 години

Имало е и други случаи, когато кмета казва едно, но Ердоган съвсем друго. НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!