42

Нез

преди 11 години

Аз като пушачка напълно съм съгласна с този закон. Длъжни ли са непушачите да вдишат дима от нашите цигари? НЕ. Какво от това ако излезем навън за 5-7 минути хем чист въздух да поемем хем отрова.

41

анонимен

преди 11 години

Който не иска да го опушват да седи на село да сее картофи и без това българските картофи били на изчезване,а и вашият вожд го препоръча.

40

Анонимен

преди 11 години

БРАВО!!! САМО ГЕРБ !!! Разбийте ги гадните червени продажници, миризливи турци болни ***!

39

Georgi

преди 11 години

E molq vi se protivopostavete se sq vie samo tova moje da pravite... Za 4 godini malkiq i sredniq biznes uspqhte da go falirate sq daite oshte kolkoto se moje da go faliraite nqma da stoite q. Samo deto veche Boko moje samo i edinstvenno da se protivopostqva shoto veche ama gram ne pee.

38

анонимен

преди 11 години

***,сталинисти знаят само да забраняват и да крадат

37

Непушач

преди 11 години

След 22 часа във всички заведения се раздават пепелници!!!!!Както всичко сътворено от Гроб и този закон е фарс!!!!И това едва ли е най важният и наболял проблем в момента за България!!!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Да има заведения за пушачи и заведения за непушачи (не зали). Заведенията за непушачи да се облагат със специален данък, а тези за непушачи да се освобождават изобщо от данък печалба! ДДС за пушачите да бъде 50%, а за непушачи 5 %. Това е според мене решението, така ще се спазят правата на всички, който не му се диша пушек, ами не там! И в крайна сметка пазара ще реши какво да се прави и кой ще остане! Всичко друго е ала бала...

35

гост5

преди 11 години

До Баш майстораА ти я ми обясни за компания от 5-*** непушачи и 1 пушач.Пак печели пушача защото не може без цигара.

34

Анонимен

преди 11 години

Тая *** въобще няма думата.

33

Анонимен

преди 11 години

Проблем просто няма - щом никой не може да задължи непушач да пуши, респ. да посещава заведение, в което се пуши, реален проблем за непушача не съществува. За проблемите с психичното си здраве е редно да потърси компетентна помощ.

32

ronstoff01

преди 11 години

Трудно е да се каже кой е най-големият проблем за България понастоящем, но пушенето несъмнено е сред най-големите проблеми. Дали да се пуши на обществени места, или не, е само върхът на проблема "пушене". В действителност никотиноманията е най-широко разпостранената в световен мащаб легална наркомания. Пораженията върху човечеството са огромни, а печелещите от този наркобизнес правят всичко възможно за да омаловажат същността на явлението.

31

Анонимен

преди 11 години

Bravo boiko

30

Анонимен

преди 11 години

Как ще се противопоставите? Като излезете от залата и негласувате ли?!? Останете в залата и гласувайте с НЕ! Аз също съм против пушенето на обществени места, но като ще изразявате позиция - давайте както се прави - гласувайте с НЕ - вие поне имате тази възможност!

29

Пушилко

преди 11 години

Тряаа да има пушални за пушачите да са забранени за непушачи ,и вътре ,човек да мой да си пушни пура,цигарка и тревичка ...и нещо повече без да се шашка и да се кефи ...

28

гост5

преди 11 години

До Бивш пушачТова е точното описание,как стоят нещата в една компания решила да отиде на заведание заедно.И за съжеление винаги отстъпват непушачите.Така че това с оделните помещенията не работи.

27

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАз също

26

Анонимен

преди 11 години

Може би най-големият проблем на държавата ни е тютюнопушенето ?

25

Бивш пушач

преди 11 години

До 27Сега да ти обясня какво се случва в една компания, в която има примерно 2-*** пушачи и 4-*** непушачи. Тъй като индивидът "пушач" е твърде егоистично същество, съществуват два варианта за отиване на заведение. Или всички вкупом отиват в заведение за пушачи, или непушачите се отделят и отиват там, където не се пуши, т.е. разбива се компанията. Пред непушачите въобще не стои възможността всички да отидат в заведение за непушачи. Така че, аз съм твърдо против пушенета на обществени места.

24

bob

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА, ПУШАЧИТЕ НАИСТИНА МИРИШАТ ЛОШО И СА ГАДНИ ТЕРОРИСТИ. УСМЪРДЯВАТ ВСИЧКО И НЕ ИМ ПУКА ЗА НИКОГО!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Nürnbergski proces za vsicki gerberi