171

denim58

преди 11 години

А какво да правят вътре?! Комунисти ,турци и бутафорни националисти си решават и си гласуват сами по комунистически ! Правилно ,нови избори и тогава ще си дойдат нещата на мястото ! Аман от БСП, ДПС ,и Атакалъ !

170

гласувал

преди 11 години

Представяте ли си в предишния парламент всички партии в него да напускаха парламента-какъв закон щеше да се приеме?Щом са те избрали-работиш.ББ се кълне,че работи за хората,но виждаме като няма ножица колко работи.Уж всички милеят за д-вата,а скачат,за да защигават лични и мафиотски интереси.Костов ясно посочи какво трябва да се прави,за да се излезе от кризата-хората пожелаха такъв парламент,който въобще не се вълнува от дереджето на българите.Нали им взеха гласовете!

169

ho ho

преди 11 години

Arthas, те Атака си оплетоха кошниците, без значение какво правят създадоха несваляемо и безконтролно правителство, сега могат да избират дали да се въздържат или да гласуват против, в крайна сметка ДПС и БСП решават какво ще се приеме

168

Омерзен

преди 11 години

"ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала" Но преди това се регистрираха, за да хванат надницата. А тя никак не е малка. Н Е Г О Д Н И Ц И!

167

detelina

преди 11 години

Ехо,депутатите-за какво изобщо се мислите!?Народа ви праща да работите,а не на седянка!Ако,обичновен работник прави това което правят депутатите-ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН!3САМООТЛЪЧКИ И Е НА УЛИЦАТА!ЕДНИ СА РАВНИ-ДРУГИ СА ПО=РАВНИ!ДЕПУТАТИТЕ,ВИЕ СТЕ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА,И НАРОДА ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА!ЗАЩО,НАРОДА МЪЛЧИ И СИ ТРАЕ ВЕЧЕ 23ГОДИНИ!?

166

Arthas

преди 11 години

Как нищо да не зависи от Герберите? Вчера докато бяха извън пленарната зала се прие закон ,който подкрепя политическото номадство.БСП и ДПС гласуваха "За" ,а от Атака - "Против" и ако вожда не беше наредил да излязат герберите нямаше да се приеме този закон!Коя е тройната коалиция сега а?Ама то трябва да се мисли с тези глави не само да се попива всичко ,което каже господ Бойко!

165

слона

преди 11 години

Крайно време е да се престане с тези циркове. Плащаме им, за да са там и да работят за доброто на България. Без значение от коя ПП са.. ГЕРБ, БСП...

164

Просто питам

преди 11 години

До Анонимен И в Китай ли?

163

xo xo

преди 11 години

195 ти не си и за психиатрията, ще подлудиш и лудите, колкото до българоубийци - документирано е кои партии и организации са го правили в нашата история

162

Анонимен

преди 11 години

Gospodin Borisov neka da ostawim na strani koi e prav i koi e kriw.Realno poglednato w Balgariq sme edna shepa narod kadeto ako se obednite politicite mojete da prewarnete BG za 3 meseca w RAiSKI kat.

161

Анонимен

преди 11 години

Никога повече комунисти на власт !!!

160

BBisPedal

преди 11 години

Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! *** Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!

159

Shop

преди 11 години

Аз не съм ги пратил да улесняват приемането на антоевропейските решения на руските мекерета. Така, че...сори!

158

Анонимен

преди 11 години

Изобщо да не влизат даже. Тройната коалиция и без това ги игнорира. ВНС и (240-97) депутати - след като са си достатъчни да вземат решения без да подлежат на обсъждане.

157

глас

преди 11 години

Да се махат въобще защото започнаха вече съвсем да дразнят хората с безотговорното си държание. Работим внасяме данъци да ги издържаме тези ***. За какво се имат . Като не им се работи да си отиват . Искат да командват видяха че са некадърни за тава и продължават. 4

156

дяда

преди 11 години

защо трябва да участват в мутренския "щурм" на "светата троица" ?

155

Анонимен

преди 11 години

БКП се опитва подмолно да прокара нов първа копка на АЕЦ белеНЕ и затова подкрепям саботирането на НС

154

Реалист2013

преди 11 години

Кучетата си лаят, керванът си върви!

153

Angelhell

преди 11 години

До ЕдиАми то и на предното правителство връзките бяха такива!Нека да си спомним кой се снима с Маджо, Пашата и другите известни герой на прехода.Я да се сетим кой е в надзорния съвет на ЧЕЗ и чий човек е той.Ама стига моля ви се... май не схващате, че са от едно котило!

152

Rummy__

преди 11 години

До val 789Борисов и Цветанов,защо наричате другите"пидали",след като по-"пидалско"държание на лидери и партия последните 24 години не е имало в парламентаМн са интересни такива изказвания. От всички л**** в бг управлението герб са смърдяли само последните 4г. Как те са ви такъв трън в очите, а другите, които 50г./напрример/ ви мачкат ги желаете да ви оправят пак и пак.. До безкрай.