151

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАми нека всеки който може да мисли си зададе въпроса- какво прави Цецко точно сега в Брюксел????? Не трябваше ли да е тук и да се окаже от имунитета си?

150

Тони

преди 11 години

Цв.Цв. да не коментира структуриране на МВР, тъй като доказано вече, че винаги е бил далече от МВР системата и най-вече от служителите. Те с пожарникара е**ха майката на МВР службите.

149

Jonkata

преди 11 години

Тук май сте се събрали стадо овце които дълго ще плюят по старите, и докато се усетят какво правят новите ще мине мандата! След това старата песен на нов глас!

148

Анонимен

преди 11 години

Логиката е ясна има извършено нарушаване на закона и следва предвиденото наказание по з-акон дори и Цецо да си - не си над закона. За нарушителите на закона следва АРЕСТ, СЪД, ЗАТВОР. Барозо не го касаят наите закони и не го интересуват. Той си спазва техните закони. Цецо, като си нарушил нашите закони следва АРЕСТР СЪД, ЗАТВОР. Хубав или лош закона е за всички и всички са равни пред закона и закона трябва да не се нарушава.

147

lora love

преди 11 години

много много лош материал..много мои познати искаха да се прибираме към БГ,аз също,но как да се прибереш в една дуржава с народ забраил миналото си,и народ така слабопаметен,ние сме без думи....и сега на къде се питаме-нито сме българи/защото неискаме да сме от вас,които живеете с петилетки и топли спомени от комунизма,но нито сме и деца на страните в които сме/.Обрекохте ни на скитни4ество господа българи забравили миналото,поздравления

146

Анонимен

преди 11 години

кво стана с имунитета ? нали уж днес щеше да се отказва от него ?

145

в момента

преди 11 години

В момента се водят задкулисни игри и Боко всячески се опитва да купи магистрати, за да отърве Цецко. За това той седи в Брюксел и не си подава молбата за сдаване на имунитета. Защото знае, че ако го предаде той ще е следващия по веригата, който изгаря.

144

аман от герб

преди 11 години

Той и Бойко си мислеше че е на седянка, а се оказа на разпит в прокуратурата. Изобщо да се правиш на ни лук ял ни лук мирисал е партийната линия на тази "европейска" партия. На мен обаче ми прилича повече на БСП през 90-те.

143

чарли

преди 11 години

Ти се върни пък ще видим...

142

Анонимен

преди 11 години

Има логика, Цуцко, има.Логиката е да не можеш да притискаш свидетелите за престъпленията ти.Три години и половина цялата държава беше вцепенена от страх от теб и Боко-главните мутри на Републиката. Ама другите мутри си плащат на слугите, а на вас ви слугуваше целия държавен апарат платен от нас.Чудите се защо взеха да излизат престъпленията ви преди изборите. Ами тогава намаля страха на хората и взеха да си казват. Като те арестуват, още неща ще кажат хората

141

Анонимен

преди 11 години

Цвъко, нали щеше да си дадеш имунитета след изборите? И в децата си се кле? Пинокио ли си, Буратино ли си... Ама носа ти мнооооого расте, Цвинокио лъжлив.

140

Анонимен

преди 11 години

Абе то няма логика да профукате ей така без нищо 17 милиарда и да ни докарате до просешка тояга,ама нейсе!

139

bojinkata

преди 11 години

Цецко, напълно логично заслужаваш 8 години на пълна държавна издръжка в Централния!

138

Анонимен

преди 11 години

Има поне десетина причини каунья да се окаже зад решетките. Дори и това, което се счита за никакво, четенето на СРС от трибуната на НС си е подсъдно. Но по онова време имахме глявен прокурор комунистическо изтърсаче, което и с многобройни участия във фирми на "Мултигруп". Какво друго можеше да се очаква от него?

137

Анонимен

преди 11 години

1.Физкултурника-специалист по всичко се изходи "има пълно неразбиране по нещата"2."Гордея се с ... отстранените по незнайно какви причини" Причините ги показа телевизия-полицайките си приказваха с продавачките на контрабандни цигари. Щом се гордееш с такива полицаи явно и ти участваш в контрабандата.3."ще се наблюдават от ЕНП и предполагам... и за Европейската комисия(ЕК)Да, ЕК отдавна чака у нас да има осъдени политици от висшия ешалон.А ако ЕНП те подкрепи-закрилят престъпници

136

Анонимен

преди 11 години

та 180,ами то и в живота е така,достоините хора /ако пък са и в политиката/стават пол. трупове/защото достоините хора си тръгват,напускат,а наглите хора ,на тях не им пука,не се обиждат,не се отказват/в името на парите са готови на всякакви манипулации/,та мисълта ми е-я виж другите сто годинки управление и срам нямат брат,ами признавам им го-много са добри,но и благодарение наистина на останалия много "лош материал".ББ не ссе отказва /а малко беше /,но разбра-има и свестни хора в БГ,та за това

135

rumen221

преди 11 години

ЦВЪЦКО,- ЛОГИКА МОЖЕ ДА НЯМА, НО ИМА ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ... И ПРОКУРОРСКО ОБВИНЕНИЕ....

134

Анонимен

преди 11 години

Вие сте млад, ще излезете запазен.

133

Анонимен

преди 11 години

еми това е оксиморон - цветанов и логика

132

Анонимен

преди 11 години

до 174е ти пък се изказа мн неподготвен,ти станишката ,костов и сие,доган,местан,и т.н..абе дребни джеб4ии ли ги нари4аш,абе как забравихте последните 60,70 години,вие баби дядовци нямали ли сте да ви разказват,родители също..питам аз,а и вие не помните ли?'