95

Цецо Ушето

преди 11 години

От къде да ги намери тези сто бона? Нали и той сиракът е на заплата.

94

Анонимен

преди 11 години

-----------------------------------------------------------

93

Цветан Цветанов

преди 11 години

Ейййй, простации, спокойно, какво са за мен 100 бона, още утре ги плащам и то в брой !!! Успокойте се, след следващите избори пак ще сме на власт !

92

До Jewel6316

преди 11 години

Нито едното. Да кажем, че съм някой, който е наясно, за разлика от теб.Между другото, това, че си избрал псевдоним на латиница, не те прави не-българин, а просто и*иот, който отчаяно мечтае да е нещо велико.

91

Анонимен

преди 11 години

maika mu e sabrala sto bona ot penciata

90

Ако Цветанов

преди 11 години

влезе в затвора, това ще е по-добрият вариант за него. Даже Бирисов се моли да го последва там, ама едва ли. Когато обещаеш нещо на разни хора е нормално да си го потърсят.Не се заплесвайте по никого от двамата - престъпници и мошенници са, само дето са аматьори и сметките им излязоха криви.

89

стамат

преди 11 години

Какви 100 бона?Това са джобни пари за този ***.10 милиона ми звучи приемливо!

88

Читав

преди 11 години

На обикновенните хора не ни пука дали Цветанов е подслушвал някого, защоте ние самите няма какво да крием. Пенят се и се тупорчат престъпниците от страх, че делата им на тъмно ще излязат на яве. Явно е, че Цветанов се превърна в един от добре информираните хора в държавата и с това представлява сериозна заплаха за подлеците с бели якички. Нормално ли е прокуратурата да оневинява Маргините и да атакува Цветанов??? Фарс, пълен Фарс!!!

87

Анонимен

преди 11 години

Айде бе всички само лаете. Мислехеме, че Цветанов прави полицейщина, а сега това дето го правят тия какво е ?? Крадеца вика дръж крадеца. Не съм гласувал за турско робство а за ГЕРБ и не искам тия да са на власт, а ГЕРБ и не искам да изучават децата ми " майчин език " , чист БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ! Не искам пенсионери с памперси от ДС , руснак и турчин да ми налагат нито побъркан рецидивист. Това е България и се събудете хора децата ни ще страдат. По- добре ГЕРБ отколкото те, нови лица за политика няма

86

До 108-мия анонимен

преди 11 години

Цветанов може да в всичко друго, но НЕ и полицай!В МВР Цветанов е бил точно обратното на полицай!

85

Джорджи

преди 11 години

"Мотора на ГЕРБ"-Цецо Крадецо.Щом мотора е такъв,каква ли крадлива *** са чарколята на "колата-ГЕРБ".23годинви само КОМУНИСТИЧЕСКИ партии на власт и България е докарана до фалит.

84

Черен Петър

преди 11 години

Ей сега пак е наред тъщата. Ще извади едни спестени пари и ще купи каквото трябва.

83

Булгаристан

преди 11 години

Ама разбира се, то никой не е очаквал друго от аления кит Цацата и вече напълно червените служби! Никаква гаранция! На Цветанов да му се даде доживотна, че е подслушвал престъпниците без тяхно разрешение, а пък на всички тях държавата да им се извини публично, че ги е притеснявала 4г.

82

ГербУшко

преди 11 години

Малеее страх,малее страх....

81

анонимен

преди 11 години

Цветанов е най-достойният,най-истинският,най-честният полицай за времето на демокрацията!!!

80

Нели

преди 11 години

На Цветанов трябва да му се повдигне обвинение и за контрабандните цигари, които се продават безпроблемно и безнаказано на всички пазари вече 4 години. Това ако не е чадър над кинтрабандата, какво е тогава. Лично Цветанов е отговорен, МВР беше под негово ръководство.

79

Анонимен

преди 11 години

ГАДНИ НАТЕГАЧИ!ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАХТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН И ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА АМИ СЕГА СЕ НАТЯГАТЕ НА ТЪМНО-ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТ ЦАЦАРОВ И ГЪЗОМИЙНИКА БАРЕКОВ.

78

СТАЛИН

преди 11 години

Драги Буда-ли от Гроб,ако искате да помогнете и да спасите ваш Цуцо от строгия Бай Ставри и от Мето "КОНЯ" то незабавно изпратете колкото се може повече кинти на личната ми сметка!Обещавам и гарантирам,че редовно ще получава вазелинче а също така ще му издействам по 15мин. почивка след среща с Мето "КОНЯ",преди да отиде на *** присаждане на мозък при проф. Тошко "ШПЕКА".

77

boyanmw

преди 11 години

"Арест или 100 бона гаранция за Цветанов"- защо "или"- и двете. И без въпросителна.Тъстът да вади пачките, а тъщата да се хваща да му плете вълнени тарлъци и ръкавици, да му е топло, докато *** камъни...

76

ля ля

преди 11 години

ама колко статиии и думи изписаха всички вместо да го закопчаят този негодник!!! абсолютен негодник!!! и как може само 100000 трябваше ппоне една 0 да има още за такива измамници от такова високо ниво!!!!