13

истината

преди 11 години

Това са игричките на другарите бе хора ......Не сте ли им свикнали вече.Първи вариант съгласяват се с искането на руската страна за обезщетение и по този начин си покриват комисионните които са взели другарите.Втори вариант настройват обществото , че са успели да се договорят с руските си другари , но трябва да подновим ненужната ни в момента БелеНЕ ...Нито ще ви направят пенсиите 500 лева , нито мин заплати 1000 лева, нито ще открият 250 хил раб места - просто ще осребрят някой проекти

12

Анонимен

преди 11 години

Ако не спечелят това дело комунистите,паветата ще им изглеждат като прашинки в очите.

11

пффф

преди 11 години

до номер 6Какво не сме изпълнили към руската страна , какви 5 лева.Какво му е основателното на иска.Може ли да се договори нещо което няма крайна цена.Ти би ли си купил кола , без да знаеш колко струва - това са пълни глупости.Значи има спорозомение , но няма договор с точни срокове и цена за поръчаното - тава само червените кхмери могат да го направят - да поръчат нещо без да знаят какво ще струва на България .

10

Анонимен

преди 11 години

Абе камъните нали стоят на "Орлов мост" че не ми се мъкнат пак.Да не ги махат че май ще потрябват скоро

9

gandi.daow

преди 11 години

"Странно е български министър-председател да коментира чужд иск и то като вече спечелен.."Спечелен от кого? Аз до колкото знам още няма решение.. жалкото е, че най-вероятно ще си платим като попове, а що се отнася до тия искове - те не се основават на изказвания, та било то на премиери, ами на конкретни договорни отношения, на документи и т.н.

8

Анонимен

преди 11 години

3, дупката в хазната наистина бе ясна и преди изборите, но тогава защо БСП изобщо направиха безумни предизборни обещания?

7

BG.BG

преди 11 години

Това се казва национално предателство. Само линч и нищо друго за другарите, които са готови да ни продадат.

6

1

преди 11 години

Не знам защо от ГЕРБ са учудени от изявлението на Орешарски по иска на АСЕ и Росатом ?Явно когато истината се казва такава , каквато е то за виновните за това не е удобно.- Има ли иск от Росатом - има,- Българската държава не е ли изпълнила ангажиментите си - не ги е изпълнила- какво да очакваме?- Това , че тези които са договаряли не са защитавали българските интереси при преговорите е друго - самите те следва да отговарят лично и да покрият тези разходи.

5

НАГЛИТЕ

преди 11 години

Финансовият екзекутор Горанов, който наложи данък върху депозитите и източи пари от здравната каса...

4

Анонимен

преди 11 години

Орешарски в знак на дълбока любов да даде този милярд на руснаците,

3

Анонимен

преди 11 години

Този пък мазен *** да спре да говори изобщо! Дупката в хазната се вижда от Андромеда! БТВ. Няма ли да искаме екстрадиране на Дянков?! Нещо го позабравихте това гномче, а?

2

Марк

преди 11 години

Олигарски защо не мине направо на щат при Путин?!?!?Баси предателите!!Тея ще ни загробят!

1

Анонимен

преди 11 години

Както пееше великият ДжъмбоThis is the endMy only friend, the end