168

ARMTRAK

преди 11 години

Защо не се коментира унижението на което беше подложен един български полицай от един псевдонационалист, един декоративен петел, който винаги ходи наобиколен от бандата си от"депутати" и се държи като махленски хулиган.Този дребен комплексар,който има самочувствие на фюрер и е също толкова луд.До дъде трябва да стигне падението на един политик- "националист"за да бъде изхвърлен от хората които са го избрали? Трябва да се приеме закон за отзоваването на депутати и тогава тази *** ще е ПЪРВА!

167

Rummy__

преди 11 години

"Трябва ли да се проведе гей парадът, господин Янев?", чу се заядлив журналистически въпрос от партийната телевизия на "Атака".Хахахах, Волен да не закача Янето на "сексуална ориентация", че той едно време и против турците говореше пък тя каква страна.. Да не се появи само скоро някое скандално клипче..

166

Анонимен

преди 11 години

Хахахахахахах, ЦИРК !!!

165

Анонимен

преди 11 години

До gledamА защото, когато ДПС и БСП бяха на власт България цъфтеше та връзваше нали?Или си много малък и не помниш какво беше тогава!

164

Бивш симпатизант на

преди 11 години

Простака Сидеров много се репчи, но ако се срещнат някъде насаме с Бойко, съвсем друга песен ще запее.

163

gledam

преди 11 години

Живейте още в 18 век, избирайте самозвани воеводи, плюйте турци които всъщност са българи и така ще доживеем в 22 век. Че не трябва да се забравя историята не трябва, ама трябва и да разберете че днес живеем в глобален свят, и няма нищо общо с едно време.

162

Анонимен

преди 11 години

ОТ "АТАКА" ЯВНО СА НА СВАТБАРСКА ВЪЛНА, СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ЗРЕЛИЩНО КОНСУМИРАНЕ НА БРАКА МЕЖДУ ВОЛЕН И ЗАКОННИЯ МУ СЪПРУГ МЕСТАН

161

Болен

преди 11 години

Сидеров и гаменската му банда се държаха като олиго*рени в българския парламент. Срам и позор за тях! Срам и позор за България, че такива жалки комплексари са народни придставители! Къде му е културата? Къде му е класата на поплювкото Сидеров? Само със злоба и джафкане не става, трябва и акъл. ***.

160

gledam

преди 11 години

Сидеров направи най-правилното нещо. Още едни избори или управление на герб щяха да съсипят тотално държавата, ама явно не сте дорасли още да го разберете, а се плюнчите как бил станал турчин. От такива *** коментари мога да си направя сметка, защо 4 години бяхме под мутринско робство.

159

Анонимен

преди 11 години

Кукли на конци.Само кукли в нашето политическо пространство.

158

марти

преди 11 години

Сидеров,докато Яне все пак има жартиери,то ти тези дни си остана само по един...гол ***,в който отдалеч си личи,че е втъкнато и още нещо(всички нормални БЪЛГАРИ ще се досетят какво имам в предвид)!!!И не забравяй,че рано или късно всички плазмодии като теб биват...стъпквани!!!

157

Анонимен

преди 11 години

Господин Сидеров, Вие им го сложихте на тия в най-милото! Само след месец чичо Бойко ще види, че подмазвачите НЕ УВАЖАВАТ НИКОГО, А ГО ИЗПОЛЗВАТ ДОКАТО ИМА ЗА КАКВО !

156

Анонимен

преди 11 години

Янка, такъв ГЬОН СУРАТ, от такъв ранг, друг няма .Плюят го всички а той мисли, че това са аплодисменти.Той не е на-дупен, защото си е мъжка ку-рва!Но пък и партийката му е от отбрани пи-дераси.

155

Анонимен

преди 11 години

Пис, пис, пис, пис! Да сте виждали едно маче, гепи ми цайсите, ама падне ли ми ще има ***, ***, ***!

154

Анонимен

преди 11 години

Много ги е яд Герберчетата само да видим като след месец поискат имунитета и на боко за срещите си с някои известни подземни босове и контрабанда какво ще приказват тогава.

153

прости пръчки

преди 11 години

Яне изнесе далаверите на енергийната мафия и вие понеже сте умни сега си имате правителство на мафията ,а Яне е вън от парламента безгласна буква...простият е и беден, освен ако няма в родата шумкари

152

Анонимен

преди 11 години

Aтака на следващите избори,когато и да са те,няма да вземе и 1%,благодарение на *** Сидеров.Гласувах за него и сега се чувствам изнасилен!Нямам повече какво да напиша.

151

ЮРУШ

преди 11 години

Сидер АГА,защо не им покажеш как ти го направи с Местан,че те са още аджемии и не знаят как става?

150

Иван4о

преди 11 години

Битият - бит, е...ят - е.ан! Заради що е това джавкане? Сега ще стане ясно кой кой е. А Янка да стане партизанка и да хване горат. Такава ***, Боже!

149

Аз

преди 11 години

КАКВО СИ СПРЯЛ БЕ *** МРЪСЕН?!??!НАЛИ ПОМОГНА НА БСП И ДПС ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО! ДПС! ДПС!КАКЪВ НАЦИОНАЛИСТ СИ, БРЕ МИЖИТУРКАААА?!?! ИЗЛЪГА ХОРАТА, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ! НАЦИОНАЛИСТ ЛИ? ИСТИНСКИ ***!