44

Буревестников

преди 11 години

Противоракетният щит на НАТО вече покрива България09:01 | 21.05.2012 | 3449 прочитания | Никола Лалов Размер на текстаПървата фаза от противоракетната отбрана на НАТО е завършена и вече цялата територия на България е защитена от потенциални заплахи. Това е първият от четирите етапа, които трябва да доведат до пълното разработване на отбранителната система."В 3.05 часа на 21 май българско време е обявена първата фаза на оперативна готовност на системата за противоракетна отбрана на НАТО на територията на европейските страни членки. В тази фаза са ангажирани пет държави - Турция, Румъния

43

Буревестников

преди 11 години

ДО 49: Ако си "късопаметен".... Да ти копна тогава една "новина" от миналата година... Много малко преди двете земетресения в Италия и България.... "Първата фаза от противоракетната отбрана на НАТО е завършена и вече цялата територия на България е защитена от потенциални заплахи. Това е първият от четирите етапа, които трябва да доведат до пълното разработване на отбранителната система."В 3.05 часа на 21 май българско време е обявена първата фаза на оперативна готовност на системата за противоракетна отбрана на НАТО на територията на европейските страни членки. В тази фаза са ангажирани ***

42

Буревестников

преди 11 години

ДО 49 : Още един въпрос.... Искам да чуя твоето мнение за това.... Миналогодишните земетресения в Италия и България, свързани ли са едно с друго ?!?! И имат ли нещо общо тези земетресения с поставянето на така наречените "ЗАЩИТНИ ЩИТОВЕ" ТОЧНО НАД СЪЩИТЕ ДВЕ СТРАНИ малко преди това от "приятелски настроеното" НАТО ?!?!

41

Анонимен

преди 11 години

Когато ние в Бургас почти половин месец сме така, а е било и преди години, няма нищо изненадващо.Но, когато това е в Софияяяяя! ООООО, УЖАС, ще се затрият шопите! Ще се затрие управляващата администрация от селски тарикатски тип!

40

Буревестников

преди 11 години

ДО 49 : Моля?!?! "Следи",които първо стоят сума ти време а после НЕ се разнасят из въздуха а стават на солидни облаци ?!?! Това ли искаш да ми кажеш , пич ?!?! Я вземи да опиташ пак в "обясненията" си.... защото май ме взе за Бай ***,който нищо не разбира и НЕ Е чел.... ;) ?!?!

39

x

преди 11 години

HAARP

38

Буревестников

преди 11 години

ДО 47 : Честно казано , пич , стискам палци ти да си прав и аз наистина да "бълвам глупости" :) !!! Казвам го напълно искрено! Дано ти си ПРАВ в нашия малък спор за "облаците" над София :) ! Само един въпрос имам към теб и бих се радвал да ми отговориш.... Когато видиш "следи" на самолети над мястото където живееш за няколко часа да стават на интересни и продълговати "облаци",които после се "изваляват" понякога и "РЪЖДИВО" какво си мислиш?!?! Какво е твоето мнение по този въпрос и обяснение? :)

37

Буревестников

преди 11 години

ДО 43 : Помниш го от 80-те години ?!?! И аз 80-те съм бил чавдарче и пионерче ;) Но защо ли не си спомням ТОЧНО такъв "АФРИКАНСКИ ДЪЖД" ?!?! Сигурно съм "късопаметен".... Извинявай пак ;) Имам спомен за "ЧЕРНОБИЛСКИ ДЪЖД" обаче.... :( Дали съм "психопат" или не.... Ще се види в бъдеще време ;) Да не се окаже , че "глупакът" си ти обаче ?!?! ;)

36

Буревестников

преди 11 години

ДО 41 : Да.... Извинявай.... "Шегувам се" , разбира се !

35

бг

преди 11 години

ТОВА Е БОЖИ ЗНАК ,4Е КОМУНИСТИТЕ ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ В ПРАХТА ИЛИ САМО ПРАХ НА ХОРАТА В О4ИТЕ А МИЛИОНО В КАСИТЕ НА ХИТРЕЦИТЕ .....4ЕСТИТ ВИ 4ЕРНОБИЛ.......ЗОМБИРАНИ СТЕ

34

реалист

преди 11 години

в цяла България валя дъжд примесен с пясък и прах,но явно се вижда само в София,ние извън столицата не сме хора ....навярно.

33

Буревестников

преди 11 години

.... Четох някъде,че имало повишено количество на химичния елемент - Барий във въздуха... Което вероятно е "напълно случайно" ;) Приемането на по-високи дози барий причинява стомашно-чревни разстройства, мускулна слабост, затруднено дишане и повишаване или спадане на кръвното налягане. Така че , много от живущите в София и околността , НЕ се учудвайте ако имате някакви телесни проблеми тези дни :( Кой знае какво ни "спускат" с дъжда! :( Колкото и да мислите,че това са "глупотевини".... :( !

32

Буревестников

преди 11 години

Хммм... Дали облаци,идващи от Африка и Сахара или "изкуствени облаци",появили се вчера след преминаването на 10-15 самолетчета още от обед до вечерта... Които предполагам НЕ само аз съм видял да циркулират в небето над София... За това вече може да поспорим с който има желание ;) ! Някои от тях с доста интересна "продълговата форма",тъмни и издължени! И на сутринта... "РЪЖДИВ ДЪЖД"?! И тази "африканска прах" искат да кажат,че НЕ се пере ли?!? Защото и след измиване с вода,остават някакви петна?!

31

Мислещ

преди 11 години

КРЕМЪЛТРЕЙЛС! СТАНИШЕВТРЕЙС, ОРЕШАРСКИМАРКС!

30

Анонимен

преди 11 години

КЕМТРЕЙЛЪРС

29

:)

преди 11 години

Кофти за тези, които вчера са дали по 20 лв за автомивка. Днес сутринта са видели как още 10 изкачат от джоба и тръгват към близката автомивка.

28

Майничка

преди 11 години

Не само София се събуди така, а цяла България.

27

до Anonimna

преди 11 години

А тебе мога ли главоломно да те напръскам по главата?

26

Anonimna

преди 11 години

До АнонименРазтърси се малко из фейсбук, вчера се споделяха десетки снимки от цялата страна, как главоломно се пръска....

25

Анонимен

преди 11 години

До АнонименA стига бе... жълт прах щял да пада, пък то пада червеникав и кат' гледам хората не са измрели. Още се съмняваме. Проблем?