41

BalabanovaMarieta

преди 11 години

Имаше къде по-добри певци, които дори не достигнаха до финала. Наистина Вася беше страхотна, както и Васко и Тодор. А при така стеклите се обстоятелства наистина Краси беше доста по-добра и заслужаваше награда. А относно хората с недъзи, те нямат вина за това, но песента на Ивайло с този текст? Извинете, но прозвуча като подигравка...

40

туити

преди 11 години

За мен Красимира е победителя и то ако говорим за 4-ката в която бе поставена. Още на полуфинала тя трябваше да остане с Вася. Тогава незнам дали щях да мога да преценя коя е по-добрата. За Ивайло имах чуваството че ми пее една и съща песен. Разочарована съм от резултата. Ако имаше начин щях да искам касиране на избора. За мен Ивайло НЕ Е гласът на България!!!

39

baiuv

преди 11 години

До mihalaКоя житейска ситуация го показа - избора на продуцентите ли? Ивайло изобщо не трябваше да е на финал. От отбора на Миро много по-добра от него беше Вася. Нея я разхождаха из какви ли не стилове...а Ивайло всичко го докарваше до "оперетно" пеене. Помислете защо? Защо не му дадоха чалга или рап? И друго, защо някои треньори позволяваха на своите състезатели да си избират сами песни, а други не? Това е абсолютна неравнопоставеност...деееба. И този Тошко как стигна финал, ами той е зле бе

38

мариана

преди 11 години

пее добре наистина момчето ! Но Красимира пее ВЕЛИКОЛЕПНО!!!!!!!!!!!!!!!!!! Даже е много приятна!!!!Много,много е добра!!!!Краси, не спирай да радваш повечето българи, всички с които говорих са гласували за теб,просто недоумяваме за резултата,но така са решили не знам кои.

37

аз

преди 11 години

красимира е добра наистина, пее чудесно, но й липсва излъчване, даже напротив - неприятна е.

36

Светлана

преди 11 години

Момчето наистина има талант абсолютно нищо лошо не казвам , но Красимира беше по-добра!

35

Ставри

преди 11 години

Най-лесно е да се критикува ,което напълно се обезсмисля,когато истината е неизвестна.

34

@Фалконети

преди 11 години

лошото е в това, че ако вотът е манипулиран се обезсмисля, още повече, че е платен. Има си други форми на стимулиране на хората в неравностойно положение, много по-подходящи от прикрито подпиране на този или онзи. Вие не се ли чувствате прецакани?

33

обучение

преди 11 години

Слави Трифонов много ще се "охарчи" ....цели пет седмици обучение. Като махнем съботите и неделите остават има, няма 20 дена. Брей, брей

32

Крис

преди 11 години

До ФалконетиЛошото е, че при такъв вот, липсва обективността, състраданието е едно, обективността друго, това е отговора, на въпроса ти ;)

31

Зрител

преди 11 години

От коментарите, които прочетох до тук стигам до извода, че българина не може да губи с достойнство. Добре, вашият фаворит не е спечелил, но това не ви дава право да обиждате победителя. Вземете пример от самите участници, които отпаднаха и въпреки това запазиха достойнството и уважението си. Всеки един от тези младежи показа на какво е способен, защото точно това им дава възможност този формат и от тук нататък, ако заслужават, ще бъдат забелязани и оценени от когото трябва.

30

Анонимен

преди 11 години

Още при първото си излизане на сцената - знаех, че той трябва да е гласът на българия. Има специфичен, нежен и мелодичен глас, дори акомпанимент на музика не му трябва! Радвам, че повечето хора го хареса и избраха, аз дори на гласувах. Не мисля, че българина гласува от съжаление, ние не жалим никого по начало. Учудвам се, че има изказвания, че хората с увреждания не трябва да се допускат до състезания - те понякога имат повече талант от тези уж "без увреждания". Приемете го!

29

Темерут

преди 11 години

Просто са различни гласове, различни стилове... Стига сте ревали, Красимира и без 1-вото място си е твърдо успяла певица, и проблеми с реализацията няма да има! На Ивайло обучението му в Бъркли ще му бъде повече от полза, защото има какво да научи.

28

истината е друга

преди 11 години

Скъпи ми наивни сънародници, мисля, че не сте разбрали най- важната нещо, а то е , че " Гласът на България" е развлекателно шоу с елементи на конкурс. Това не е истински и сериозен конкурс. Затова не се палете толкова! Целта на шоуто е да осигури достатъчно печалба за продуцента и нищо друго. Останалото е свободни съчинения по тема. Приятен ден на всички!

27

емоционално

преди 11 години

А колко зрящи пеят както незрящото момче ? И защо е необходимо да има зависимост между физическо състояние и талант ? На мен ми хареса, защото гласа му е по-скоро резултат от труд.Браво !

26

хидко

преди 11 години

Не бе най-добрия певец, но явно целта на конкурса не е за най-добър глас иначе щеше да се казва "Най-добрия глас на България", а т "Гласът на България" явно предполага гласа на страната, т.е. желанието на страната... или нещо такова. Иначе момчето трябваще да отпадне още на полуфинала. Стана почти като призив за помощ чрез смс-и. Пратене смс, помогнете на незрящия да осъществи мечтата си. Явно се получава. Догодина ще имаме глас на колела - пострадал или по рождение... това е живота :)

25

дас

преди 11 години

На Ивайло дори оперното му пеене беше аматьорско. И дума не може да става за сравнение с Красимира, която е съвършена певица за стила си.Но продуцентите са решили да подбутнат рейтинга, давайки път на Ивайло, експлоатирайки склонността на масовата публика към овчо съжаление.

24

Истината

преди 11 години

Това момче пее дървено, нетехнично и сковано. Да не говорим за драстичния му и неизкореним акцент при чуждоезичните песни. Трябва да си ГЛУХ, за да не чуваш всичко това.Лансирането му като победител в това шоу е стопроцентов популизъм.

23

хцдфз

преди 11 години

Пуснали са му от съжаление според мен.Момичето има много повече талант и умее да пее всякакъв жанр песни,само с оперно пеене не става.Упсех и на двамата,но очаквам момичето въпреки че е втора накрая да има малко по-успешна кариера.

22

Цвети

преди 11 години

Аз се радвам и за двамата. Сигурна съм, че Красимира е била забелязана от хора, които ще я побутнат за по-нататъшни изяви. Ставали сме свидетели как участници спечелили по-долни места след това стават по активни от тези с 1вото място. Момчето има хубав глас и обучението ще му е от полза, но колко и да звучи като дискриминация, не смятам че такива хора трябва да участват в подобни предавания. Защото вчерашния вот си беше дискриминация за талантливите като Красимира. Беше ясно кой ще спечели.