51

УЖАС

преди 10 години

СТЕФАН ГАМИЗОВ: ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е ЗАКРИЛНИК НА АМФЕТАМИНОВАТА МАФИЯ!

50

До 55:

преди 10 години

Кабинета е готов още от февруари месец.Театъра е за глупаците.

49

историка

преди 10 години

Орешарски ти забрави да направиш министър твоя коолиционен партньор Цветелин Кънчев оз, затворник

48

Анонимен

преди 10 години

Коментар на снимката: Героична мислеща и самоуверена поза на главния герой на днения ден. Интересно ми е каква ще е позата на Орешарски когато завалят върху побеляващата му глава развалени яйца от гладни българи. Дано сме живи и здрави до зимата за да видим истинската поза на този херой на строителството на социализма в България.

47

Анонимен

преди 10 години

Опс, една КалиНка излетя още преди да им приемат кабинета... Какво нещастие! Жалки ***...

46

Анонимен

преди 10 години

Нека само припомня на герберите, че скандала Дюнигейт и скандала Цецо и Кумецо са едно и също нещо.

45

Good_Witch

преди 10 години

видях, че не сте допуснали да излезе линка към коментара ми 32.Ще постна заглавието, който иска може да си го види в гугъл, и моля, вместо да ми триете линка, вземете отношение,все пак сте новинарски сайт!Това НЕ е новина която трябва да се премълчева!Ето ви заглавието:Министър Георгиева на митинг на ДПС: Ще работя вашите деца да учат майчин език!!коментарите са за вас дами и господа!!!!Такъв министър ли е нужен на БЪЛГАРИТЕ!Това ли искахте гласуващи пенсионери?Внуците ви да учат "майчин" език!

44

До 48

преди 10 години

Нормално спорта, културата и науката трябва да бъдат стъпкани. Това е национална кампания на БСП. Това е практикувано от зората на демокрацията и ще продължи.

43

IVo_1

преди 10 години

На едно ще се зарадвам много, ако утре ,след толкова шумене и квакане около тоя Олешарски, не мине на гласуваването кави ли физиономии ще изкарат ?

42

...

преди 10 години

Почват да ни ши*ат. Пак ни мислят за ***, може би защото още сме тук. Пак ще се гаврят с народа. Министър на спорта - професор по български !!!

41

Анонимен

преди 10 години

Трябваше правителството да го оглави председателя на ПЕС, а не да се крие зад белия перчем на Орешарски. Съсела щеше да назначи в правителството си много по гладни улични ПЕСове вместо т.н. експерти на Орешарски. Сега кабинета е някак си много вял и работата му съответно ще е изключително слаба и незадоволителна. Надявам се в момента в който кабинета Орешарски се провали, социалист номер 1 на Европа да поеме кормилото на властта в свои ръце, само така ще повярвам, че Станишков мисли за България.

40

до 42

преди 10 години

е такива като тебе са лошия матрял... не ми отговаряй. който има малко мозък ме разбра

39

Bob

преди 10 години

Преди време червените хмери бяха много против *** защото си сменял позицията от между обед и вечеря. И Борисов го правеше с претекст, че е "заради обществената реакция". К'во стана сега "заради обществената реакция по скандала "Дюнигейт"". До толкова са нагли и безочливи и до толкоз всички хора са им оплетени в далавери, че слагат обиграните лапачи на предни позиции.

38

Анонимен

преди 10 години

стига бе хора... не искате Бойко ами че тези са 10 пъти по зле... вижте ги СРАМ СРАМ. направо вече и не искам да чета новините само се ядосвам. на есен на протест друг вариант не виждам..ето ги слагат някой техен човек и ако мине номера

37

тиг

преди 10 години

Приятно съм впечатлен от Орешарски от тоя ход. Само да се откаже от пушенето в заведенията и ще му симпатизирам.

36

Good_Witch

преди 10 години

До Генадиточно за тази кандидат-министърка става дума в поста ми!Според мен, доста от кандидат-министрите не са никакви експерти!В тоя ред на мисли...Вигенин какъв експерт е?

35

МД до 37

преди 10 години

Като на типичен гербер, много ясно, че доста неща за живота не са ти ясни. Ама да ти изясня. Министерството е на младежта и спорта. Младеж. И спорт. Спортистите, дето се изредиха, ги видяхме какви ги свършиха. Както може икономисти и юристи да стават министри на здравеопазването, какъв е проблемът министър на младежта и спорта да бъде филолог? Сега разбра ли? Надявам се!

34

Ники

преди 10 години

До ГенадиМоже и да се е събличала по физическо някога...Е няма такова безобразие и то на мястото на икона в БЪЛГАРСКИЯ спорт като Свилен Нейков.

33

Г-н Лешоядски

преди 10 години

Определено г-н Орешарски ми приличаше на някакво животно.С този крив нос, изцъклен поглед и бяло перчемче вече не мога да сгреша -- това е Лешояд.Да ни е честито правителството на лешоядите!

32

Хроникьор

преди 10 години

По времето на Андрей Ляпчев имаше луканка колкото искаш. По времето на Андрей Луканов изчезна и хляба, по времето на Пламен Орешарски изчезнаха и хляба и орехите.