27

ТHE Патриот

преди 11 години

Начело с АТАКА разбира се!

26

дими

преди 11 години

волен сидеров -премиер - да състави правителство ,дайте му възможност да се прояви и докаже на народа какъв е.

25

ТHE Патриот

преди 11 години

кефят ме ВМРО също ,като патриот,но не според мен трябва да се създаде единен мощен патриотичен фронт срещу американо-ционистката напаст!

24

тъпчо

преди 11 години

Силвенце бре, убавицо неземна, я вземи обели картофките вместо да пишеш тъпотии:)) Спретни после една мусакичка на мъжо, че дан' та бъхти като се прибере.:))

23

Силвия Нинова

преди 11 години

Родило се бебе и се събрали представители на БСП, ДСБ и ГЕРБ за да преценят на коя партия ще е наследник. Станишев го видял и казал, че ще е от БСП заради румено червените бузки. Влязъл Костов и казал, че ще е от ДСБ заради небесно сините му очи. Накрая влязъл Бойко Борисов и казал, че ще е от нашите. Всички се учудили, защо ще е от ГЕРБ. Той отговорил, че е очевадно бебето хем е осрано, хем е засмяно.

22

Силвия Нинова

преди 11 години

Сидеров доказа математически, че регистрацията или нерегистрацията на АТАКА по никакъв начин не са изиграли роля за избора на Миков. В пленарната зала присъстваха 233 народни представители, от тях регистрираните бяха 217, седем от които от ПГ на АТАКА. Действително 16 от националистите не са се регистрирали, но ако добавим към 217-те регистрирани народни представители 16-те гласа на АТАКА, кворомът отново ще бъде 117, а за избирането на Миков са гласували 118 депутата.

21

Силвия Нинова

преди 11 години

Няма нищо изненадващо в позицията на АТАКА. Волен Сидеров заяви, че няма да подкрепи кабинета "Орешарски" и го направи - това се нарича принципно поведение!

20

Анонимен

преди 11 години

tezi tolkova sa voivodi, kolkoto oresharski e kosmonavt

19

Анонимен

преди 11 години

Светльо Витков да си прекръсти партийката на "Глас червен"

18

Анонимен

преди 11 години

Орешарски се видя с всички червени ***, прикрити като други партии и организации. С Волен не се видя за да не го одумват в ЕС, иначе са се разбрали, все са си ***. Сега остава да покани и Тиквуняка за да има пълно съгласие сред комунската *** в БГ. Сред непоканените са онези без които никога България няма да излезе от червеното тресавище!

17

агент Иван

преди 11 години

Тоя ли селянин от Русенските села Юлиан ще дава акъл.Човека,който съсипа структурите на ВМРО по места.Да оди да си лови таранки по Дунава!Е може да крепи топките на лидера си,защото той това го прави най-добре!

16

smehurko:)))))))))))

преди 11 години

:)))))))) Техният лидер не беше ли на партито заснето От Нова Тв:))))))))))) как се купуват гласове:))))))) чудно много нали.Задайте си въпроса кой го организира:))) бяха там и кой бяха там.Май нещо БСП са вътре в това

15

тъпчо

преди 11 години

Ехо, ***, то хубаво сте изтрили линка за клипа. Ще ми се да вярвам, че защото е от друг сайт. Бъдете така добри да го публикувате и вие. Или ще се разсърдят новите управляващи...:))))))

14

:))

преди 11 години

Волен сега се прави на ощипана мома за пред хората. Ама утре..кат му опре яйцето до г*за и ще се наведе на секундата!

13

Анонимен

преди 11 години

"националистическата организация" си легна с турците, *** и комунистите. Българска работа...

12

Стършел

преди 11 години

Партията ВМРО няма представители в парламента на всичкото от горе, колко са гласували на последните парламентарни избори, че си позволяват да дават съвети....но както стана ясно вече на всички, оказа се накрая, че всички политически нахалници, комунисти, престъпници, олигарси и рекетьорите монополисти са срещу ГЕРБ, защо ли? За три години и половина управление ГЕРБ развали комфорта на всички пиявици в държавата. ВМРО били войводи, хахахаааа смешници и марионетки не могат да бъдат войводи.

11

yoda

преди 11 години

До АнонименАко утре Атака гласува против Орешарски, същите плювалници ще залаят, че са се разбрали с ГЕРБ. Така че плювалниците да си плюят, за това им плащат.

10

тъпчо

преди 11 години

Утре предполагам, че Атака ще гласуват "против". С изключение на двама трима "въздържали се" :))) Което на практика си е 100%-ва подкрепа за Орешарски. Номера от селски вечеринки.:))

9

тъпчо

преди 11 години

точно тези от ВМРО плащаха на *** да свалят правителството. А парите им ги даваха комунистите. Опозиция били! Колкото Сидеров е опозиция на ДПС. Цирк Буш!

8

Анонимен

преди 11 години

Otkak Krasi-prasi ovladya VMRO ,tazi organizacia stana podloga na chervenite!