3

пол

преди 11 години

Да ви и вредната бюрокрация в това мафиотско ООД, наричано по навик държава. Чудите се как да прахосате бюджета по безполезни начинания. С тия пари можеше да се построи помпена ВиК станция; да се укрепи брега на реката тук на село, се подкопава, защото изсякоха кметски хора тополите до брега и се свлече, сега пътя се подкопава. На следващото преброяване ще се пиша китаец, защото ми се повдига от фалш, демагогия, крадлива пречеща бюрокрация - от това държава не е останало; то и държавници няма.

2

Анонимен

преди 11 години

Кметът на Ст.З.реши да си пише голям актив.Плащаме луди сметки за данък смет,а улиците са потънали в прах и мръсотия.Те изобщо не се поддържат,за миене да не говорим.Няма такова нещо.Ако има,то е пред кметството.А иначе спечели приз,че Ст.Загора е най-добър град за живеене.Или егото му го е подвело,или нас прави на ***.

1

Мазохисти

преди 11 години

Какво искате от мазохисти. Пищят, викат, а накрая се спотайват като плъхове. Жалко е за тези които искат да ги спасяват от отровите. Бъдещето на Старозагорци е ясно. Болести, страдания, но какво от това. Желателно е повече да не цапат сайтовете с оплаквания. Каквото си посяха, това ще жънат.