101

Анонимен

преди 11 години

Децата не са виновни за промитите си мозъци. Виновни за тези които допуснаха и водиха открита кампания за масова чалгаризация и опростяване на българския народ. Лумпенизирането и деградацията на младежта са резултат от 23г. умело налагана политика от високите етажи, с цел манипулация и овластяване на обществото! Хайде сега дълбок поклон пред господарите от тройната коалиция ген.Ралчев-Гоцев-Атанасов, която силно и безвъзвратно е завлякла милата ни родина към дъното на тресавището. Ура!

100

Анонимен

преди 11 години

Всякакви хора има и всякакви лекари. Нали и те са хора. Наскоро на работата ми стана злополука. Обадихме се на 112 и линейкато дойде бързо.

99

ПОП

преди 11 години

ПУСТО БЕЛЕНЕ!!!!!ЩЕ СЪЖЕЛЯВАМЕ ЧЕ ГО ЗАКРИХА.

98

Анонимен

преди 11 години

Да, в гадно време живеем. В гадно време за всички!Лекари убиват детето ти в болница - никакво възмездие. Пребиват лекар при изпълнение на задълженията си - също никакво възмездие...Митничар те рекетира - няма на кого да се оплачеш. Убиват знатен митничар - също няма последствия.Да, в кофти времена живеем и вече никой не е защитен.

97

Анонимен

преди 11 години

Дано им се наложи да чакат лекар и да не го дочакат, а вече да им трябва поп.

96

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се промени НК и да се въведе Каторгата, да работят безплатно на държавата 5-6 г. да им дойде акъла. Затвора не помага и не превъзпитава. Превъзпитава се само с каторга и тежък труд в полза на обществото.

95

нели

преди 11 години

сестрите в домовете за стари хора са със заплати от по 450 лв. срам и позор !!!само някой да обяви стачка и всички са на улицата.

94

Геро

преди 11 години

24 ефективна стачка на всички здравни работници, до кога ще се гаврят с труда ни ? да ходим на работа с бронежилетки ли ? за мизерни пари.. къде са съсловните организации, които прибират парите от членския ни внос ? всеки месец сестрите плащат по 3.10 ст , това на заплата от 500 лв , не е малко ,нали ?

93

Анонимен

преди 11 години

Нека накажат нападателите с 50 инжекции в г.за, обаче да им ги бият пострадалите лекари... хаха ...След това биачите само като видят на улицата някой облечен в бяло, ще минават на другия тротоар...

92

оптимист

преди 11 години

заплата на лекар в Бърза помощ е 530 лева, а лекар с 25-годишен трудов стаж и две специалности е с основна заплата 690 лева. Сестрите и фелдшерите получават 450-500 лева, а шофьорите на линейка 360 лева.бюджет за Бърза помощ от 82 млн. лева.За цялата спешна помощ!!Бюджет на Народното събрание 53 млн лв.!!! За 240 човека с 240 автомобила./може би/ А за нови линейки??За Заплати на лекарите.И после лекарите виновни.Получавали пари за нищо.НЕ МЕРСИ!!!Сядам да чета ВИНЕТУ

91

АНОНИМЕН

преди 11 години

ПРИКРИВАТ ИМ ЛИЧНОСТТА НА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ, АКО БЕШЕ НЯКОЙ , КОЙТО ЕОТКРАДНАЛ 1 КОКОШКА И ЗА МАЙЧИНОТО МУ МЛЕКО ЩЕ ПИШАТ. СЕГА ТЯХ ДА НАБИЯТ ЗА ДА ВИДЯТ БОЛИЛИ НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА- *** , БЪЛГАРИ, АБИТУРИЕНТИ. Е УВАЖАЕМИ КАК ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАВРЕМЕННА И АДЕКВАТНА ПОМОЩ?! КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА?! ИЗКАРАЙТЕ ЕДНО ДЕЖУРСТВО В БЪРЗА ПОМОЩ И ТОГАВА ПРАВЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ. СТИГА ВИ 10 ПЪТИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ЛИНЕЙКА , А НА СУТРИНТА ЩЕПЕЕТЕ ЛИ?!

90

Анонимен

преди 11 години

КОЛЕГИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА НАПУСНЕМ СИСТЕМАТА.НЯМА КАКВО ДА ЧАКАМЕ ВЕЧЕ .СТИГА УНИЗЕНИЯ!!!

89

Анонимен

преди 11 години

Не " Ако имаше държава " , а ако имаше достатъчно свестни хора да я създадат - не пияни *** , които едва ли ще си получат заслуженото.

88

АНОНИМНА

преди 11 години

А СЕГА ЕДИН ХУБАВ БОЙ НА 6 МАТА + ГЛОБА, НО СОЛЕНА И ДА ГИ НАКАРАТ ДА УЧАТ ЗА ЛЕКАРИ ИЛИ МЕД СЕСТРИ ЗА ЗА ДА ВИДЯТ КАК СЕ УЧИ И НА КРАЯ ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА КОЛКОТО ДА ВЕГИТИРАТ. КАТО ЗАПОЧНАТ РАБОТА ОЩЕ НА ПЪРВОТО ДЕЖУРСТВО БОЙ ПО ДОМОВА КНИЖКА. САМО ЗАТВОР ЗА ТАКИВА *** , КОИТО НЕ ЦЕНЯТ ТРУДА НА ХОРАТА, ГРИЖИТЕ И АДРЕНАЛИНА , КОЙТО ХАБЯТ ЗАРАДИ ТЯХ. КЪДЕ СА ЗАКОНИТЕ?! ДА ЗАПЛАТЯТ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ОТ ДЖОБА СИ.

87

Почнете

преди 11 години

на такива *** да им изписвате целите имена със снимки.

86

A.Zdravev

преди 11 години

Абе не говорете глупости .. ако имало държава нямало да е така. Такива неща стават навсякъде, въпроса е последиците. Половината са били арестувани за наркотици другите за побой и пак са навън и се гаврят и бият и без това малкото останали компетентни хорица, мъчещи се да помогнат. 40 години станали.. - директно чукат камъни една седмица и глоба 5000 лв. за стреса върху лекарите !!!

85

Анонимен

преди 11 години

И да са българи и *** това е ежедневие и терор на спешна помощ.Сега трябва докторите да не се крият като мишки а наистина да искат драстично увеличение на заплатите,закон-който нападне екип на линейка веднага 15 год.затвор без право на замяна,първа категория труд- ето така 5,6,искания да се връчат за изпълнение в срок 6 дни.Не се ли изпълнят спешна помощ в страната да спре работа.да се раздадат подписки до всички служители и да се подпишат така ако има повече от 50% да съдят тия от МЗ и министри и депутати.Излезте от страха си защото той убива личността!!!

84

оптимист

преди 11 години

Във Франция.извикахме линейка .Дойдоха хората натовариха жената и в болницата сметката беше 850 евро.Само за транспорта .Когато плащаш ,ще имаш уважение към лекарите.Никои не скача да бие автомонтьора си ако не му направи колата за 5 мин.или да го пусува като хамалин.Лекарите трябва да се уважават.24 часова стачка би извадила проблемите на светло и смятам че е задължителна.Лекарския съюз ако си е на място в понеделник трябва да я обяви.Ще се намерят пари и ще се подобрят условията.

83

nenazloto

преди 11 години

В Канда отишла да работи една българка с детето си. Една вечер то се разболяло. Жената повикалаа тяхната Бърза помощ и обяснила, че то "цялото горяло" от температурата. На 5-тата минута пристигнали пожарна, линейка и полиция. Температурата била свалена. Жената била глобена със солена глоба, която била принудена да изплаща, работейки в тази страна около 6 месеца. Така научила колко капки Аналгин трябва да даде на малкото, като вдигне температура и как да се свърже с джипито си.

82

Анонимен

преди 11 години

vav vesti bg pi6e grupa abiturenti taka zna4i sa BALGARI I OT VELIKITE VI MLADEJI A ASEA PLUITE NA VOLQ NQMA ZAMESENI ***