63

Негласувал

преди 11 години

До 45: Много хора още не са разбрали, че НЕГЛАСУВАНЕТО е позиция !...и последните избори доказаха това. Едно от нещата от което ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ се страхуват е именно ниската избирателност, защото тя заплашва тяхната лигитимност, както в страната така и навън. С твоето гласуване оправдаваш статуквото !

62

Анонимен

преди 11 години

Българският народ показа колко е простоват и каква къса памет има. Преди 4 години гласува срещу БСП и ДПС, сега пак си ги избира и очаква различни резултати...хахахахахахахахахаххахахахах

61

Анонимен

преди 11 години

И все пак ...ОРЛОВ МОСТ ,си остана ----ОРЛОВ МОСТ,а минаващите по него ,са само едни ВРЕМЕННИ ГОСТИ ,НА ПЛАНЕТАТА !Защо не изживеем животът си ,като ДОБРИ ХОРА ?

60

дядо

преди 11 години

очертава се глад и мизерия за България и нито бсп нито герб ще могат да оправят нас*аното от тях за 13 години-жалко,много жалко ...

59

Анонимен

преди 11 години

Такъв таралеж си вкарахме в гащите... А комунист власт лесно не дава, помнете ми думата. Това не е Бойко да гали протестиращите по главите. Комунистите бият и пребиват и всеки ще каже аз не съм виновен, то вижте що народ ще ни управлява и не се знае кой носи отговорност. Практиката показва, че комунистите винаги опоскват всичко в държавата, а после трябва някой да мете и подрежда след тях. Самите те не строят нищо. А Волен Сидеров предаде избирателите си. Дано няма ексцесии, ненавиждам анархия.

58

Патиланец

преди 11 години

До Родопи"Чист" имаш предвид да е изкъпан добре или!? Нещо не мога да вдена...

57

Родопи

преди 11 години

Външният ни министър не трябва да е отново евреин, виждате че трябва да сме неутрални по много въпроси свързани с конфликтите в Близкия Изток, един чист българин ще е къде къде по-добро приет и на Изток и на Запад

56

Анонимен

преди 11 години

Андреева от "гражданската квота" (гергьовден) - скандализирала шейново, където беше и.д. и се разрази истинска битка м/у бсп и герб с провалени конкурси и т.н.

55

Чук

преди 11 години

От обещанията за светло бъдеще няма да има нищо, те пак ще са си милионери, даже милиардери ще станат, а всички ние ще сме все на същия хал, ако не и по-зле! Решиха изборите пенсиите, които милеят по старите времена, които никога няма да се върнат, ***, които мислят само да се наядат и напият, и младите които не отидоха да гласуват, които искат нищо да не правят, а да карат "Мерцедес"-и.

54

Патиланец

преди 11 години

До GERBerastin 53Виж обаче къде е уловката. Моята баба, която гордо ми се изфлънчи, че ще гласува за Болен, защото само той ще й вдигне пенсията-никога няма да браузне сайта на парламента да види, за кого точно е гласувала. Тя не знае, че в тази партийка има 3 келемака с първа или втора ралта...народен представител. Не ги е виждала, чувала - няма и да ги види и чуе. Тя завчера разбра кой е Делян Пеевски от ДПС,а се сещаш колко време е търкал седалки тамо. Та дотук 3ма на по 20 определят съдби.

53

Карл Маркс

преди 11 години

Янаки-и, момчето ми, само да ти припомня, че икономиката няма нищо общо с политикономиата, която изучавахте в партийните школи на млади години (да не се излагаш де).

52

тъпчо

преди 11 години

Поредната червена гнус устремена към властта.........

51

Анонимен

преди 11 години

Ашколсун! Като чух че сложили Орешарски за кандидат-премиер реших, че е лоша шега. Оня ден осъзнах, че това е грозната истина! Сега и този щял да *** пари. Ами направо и Р. Овч. го сложете министър на енергетиката! Каква беля си докарахме, народе!!!

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонименволен сидеров предаде своя електорат. продажник сложи пак комунистите на власт до 2 години тази партия няма да съществува

49

Загрижен

преди 11 години

Хора, разберете, че трябва да се гласува, защото в момента БСП с гласовете на 5 6 % от младите хора имат мандат за съставяне на правителство.Твърдо съм убеден, че волята на народа НЕ е такава, но поради безхаберието ни става така.Дано Волен се осъзнае и не качи националните предатели на власт, иначе трябва НИЕ да ги сваляме, а комунист власт не предава лесно.Не очаквайте да подаде оставка като ГЕРБ при протести.И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ !!!

48

GERBerastin

преди 11 години

До ПатиланецЕстествено че не!Минимална възраст 35! Висше образование, но не от свободен университет или физкултурник. Още по-добре би било квота за хора без научна степен. Но няма как да стане. Лумпенизирани чалгари си избират себеподобни, които ако не друго имат поне инстинкт за самосъхранение. Мухобойко за едно е прав, мат'ряла е такъв!

47

Анонимен

преди 11 години

Анелия Клисарова на здравеопазването ? Силна кандидатура , но от Варна. Варненските кандидатури за постове не са добри за държавата - във Варна има железен конгломерат от далавераджии.

46

Анонимен

преди 11 години

До Анонименянаки стоилов уж гонихме статуквото а какво стана Депутат в 36-то, 38-то, 39-то, 40-то и 41-то Народно събрание. *** народ прости управници

45

Чук

преди 11 години

Как не ви е срам да гледате как турци и комунисти вземат мандата под портретите на Христо Ботев и Васил Левски?! Хората са дали живота си за свободата на България, а вие се подиграхте с паметта им. Предатели! Волен Сидеров е национален предател и изменник! Ако тая шайка дойде на власт си пригответе ***! Не към Европа, а към Анадола ще вървим.

44

Патиланец

преди 11 години

До Не народ...мършаПодкрепям те напълно!