165

Не на 16та република

преди 11 години

Червените ми*етчии искат да ни откъсна от Европа и да ни закачат за каруцата на матушката им - време е да се освободим от ''освободителите'' !Изборите са невалидни!Биесипе са убиийци и крадци!Депесе е незаконно!Болен е ****ал!България за Българите!Всички на улицата! За да я има България!

164

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

СЕГА ЩЕ СЕ САМОУБИВАТЕ ЗА ВЛАСТ САМИ ЩЕ СЕ УНИШОЖАВАТЕ

163

До Анонимен 186 Значи да приемем че някои друг е виновен, че общински съветник от ГЕРБ печели поръчка за печатане на бюлетини без конкурс и печатницата на общинският съветник на ГЕРБ са намерени 350 000 бюлетини, които не е трябвало да бъдат отпечатвани, а и дори да са отпечатани е трябвало да бъдат описани и предадени на поръчителя.... Е сори, не сме милиционери, нито с милиционерски интелект. Впрочем никой не е казал че бюлетините са били за ГЕРБ, самите ГЕРБ тръгнаха гузни негонени да бягат

162

Katinar

преди 11 години

Като не искате ГЕРБ сега ще видите как от утре тока, ще поскъпне с 40% и това, въпреки че навсякъде казват, че потреблението е намаляло. Ще си имаме и нов АЕЦ.Къде са господата с лопатите и всичките онези 40 партии, които хванаха субсидийка и сега си трайкат?

161

Анонимен

преди 11 години

ДО ВАСИЛЕВ: АБЕ ТИ В КОЙ ВЕК ЖИВЕШ,ПРИЯТЕЛЮ,ТИ СЕРИОЗНО ЛИИИИИ ГО НАПИСА ТОВА????????????????

160

Muntcho Demokrata

преди 11 години

Влакът замина, гербери...Преходът - реставрацията на капитализма - свършва. Гответе се за Народен съд - може и да го касирате от оня свят!

159

Bai Hoi

преди 11 години

Gerb prestupnici mrusni !!

158

Иво

преди 11 години

До АнонименАсвалт !?! Абе ейй матряла. Ти си от онези с основното дето са гласували за новата тройна. Що ли неграмотниците врещят най-много? Риторичен въпрос.

157

Анонимен

преди 11 години

Тръгнали аслани-върнали се нас*ани

156

Анонимен

преди 11 години

tia sa kato muletata pri transporta na korkaticite i marihuinicite. nosiat papki, nic, a vsi4ko se znae: kade gi nosiat, koi e sastavil papkite, kvo ima vatre i koi sa gi podpisali, nic!ako ima nekoi da e kompetetnten kak da se kiari kato otneses nekade papki e bat ni Cecko.

155

Анонимен

преди 11 години

ВИЖДАТЕЛИ ОХРАНЕНИТЕ ЗАГЛАДИЛИ КОСЪМ ДРУГАРИ ГРОБАРИ? ЕТО ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА УНИЩОЖИХА 100 000 ФИРМИ С ПОДМОЛНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ И ОСТАВИХА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ 450 000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ИСКАТЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ УНИЩОЖАВАТ И ДА ВИ ХРАНЯТ С АСВАЛТ? АКО ИСКАТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИМ ЛИЖЕТЕ ДОЛУ ПОДПИСАНИТЕ.

154

Анонимен

преди 11 години

на всички които са в парламента не им ли стана ясно че държавата тлее и не се ли вземат правилните решения ще бъдат изритани от парламента

153

ром

преди 11 години

До БЪЛГАРИНот такива българи страда България

152

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да си говорим факт е, че такава манипулация с тези бюлетини до сега не е имало. В смисъл, че в деня на размисъл нанесоха много тежък удар по ГЕРБ. И вече две седмици след изборите .. нищо не е доказано. Но от комунистите може да се очаква всичко дори да предадат собствената си майка, за да се доберат до властта.

151

До „ТОВА СА ФАКТИТЕ”

преди 11 години

БСП-палачите/предатели/ на БКПГЕРБ-Проект на обкръжението близко и вярно на Тодор ЖивковДПС-Проект на БСПАтака-интересна формация с интересен лидер :) Формацията излезе от орбитата на първоначалния си финансист Слави Бинев. Слави Бинев е наследник на убития Цветан Цветанов. Цветан Цветанов беше човекът обявил война на старите групировки ВИС и СИК, сещайте се :)

150

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевПрегледай се, човек! Виж си портмонето, виж си хладилника и тогава ни ги хвали гербавите! От кол и въже събрани - истъсаци на комунисти второ качеств!Хвали ги, слагай минуси - можеш-правиш!Но това им беше на гербавите, а и на останалите партизани! Червения картон е на половина изваден за всички!Разбираш ли го това, жалка душице!

149

Анонимен

преди 11 години

Здравейте циркаджии

148

Патиланец

преди 11 години

До зъл 176Ти говориш за Бойко. Както казах на мене ми е през таковата за Бойко, който и да е на власт - бизнеса си въри. Въпросът е, че сега ще стане "прекрасно" в прекия и преносния смисъл. Имам предвид, че Орешарски е неграмотен, ако, че се изявява преподавател в УНСС. А и не може да направи нищо без ментора с меката китка и Местан.Ако досега 4 години си страдал от това, че някой е бъркал в *** на комунистите. Сега ще страдаш неизвестно колко, заради това, че комунистите имат да си връщат

147

ПЕС

преди 11 години

Другари!!!!Не забравяйте, че ние сме на всеки километър!А в Сънито и в Созопол - на всеки метър!!!Не се предавайте, ние сме от джелязо (ние сме наредили на нашия електорат да бере джелязо!)!!

146

!?!?!

преди 11 години

Скрийте се, бе тюфлеци! Загива 1300 годишна държава, натода й се свършва, а вие само за собствените г*зове мислите!Избори, касации,**тки майни!Я марш да работите и за си изринете л*йната!Че наесен, назима- ние ще ви изринем!И февруари ще ви се струва водевил тогава!Ни срам, ни очи!Алчни, *** ***!