43

Анонимен

преди 11 години

Вижте след Хирошима , както силата на атомните бомби които се изпитват по пполигоните , така и силата на природните бедствия : бури , земетресения , изригване на вуулкани често пъти е била измервана образно казано спрямо бомбата над Хирошима , става дума за сила на торнадото , а не за последствия от радиация , правете разлика .

42

xari potar

преди 11 години

PRAV SI TIQ AMERIKANCI STROQT S KLE4KI I XARTIQ .KAK NQMA DA GI OTNESE VQTURAT

41

Анонимен

преди 11 години

Като гледам тея ***, дето ги строят, много ясно че ще ги изтърбуши.Нищо. След месец ще цъфнат нови бунгала в очакване на следващото торнадо.

40

darcas

преди 11 години

САЩ трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството за Хирошима и Нагасаки, защото по какво се различават тези убийства на цивилни с клането в Сребреница например, за което имаше осъдени в Хага?

39

d

преди 11 години

Ako niama dobrina i milosardie v dushite i sartzata ni Balgaria niama da se opravi. Vsi4ki gadni komentari tuk sa ot hora koito s ni6to ne se razli4avat ot politizite koito sa6tevremenno hulite. Edni i sa6ti ste i vse drugite sa vi vinovni.Kakvo napravihte vie za Balgaria i deto vse ima kakvo da kajete protiv drugite?Vie ste lenivtzi, ne6tastni du6i i palni s omraza ne kam drugite a kam sebe si za6toto snaete 4e ste edno 'ni6to'- *** e tozi koito se radva na smartta na detza bilo to amerikan

38

Анонимен

преди 11 години

Цинизма няма граници. Сравняват природно бедствие което е убило един човек директно и няколко застрахователя са получили сърдечна криза докато са гледали новините, със атомния удар над Хирошима вземащ живота на стотици хиляди ...

37

Буревестников

преди 11 години

.... Но най *** е,че НЕ страдат тези,които са ВИНОВНИ!!! А страдат и умират НЕВИННИ и Американски и Арабски ДЕЦА,жени,мъже..... :( :( :( Много се надявам Господ да го има наистина и да гледа отгоре.... и да си записва в "големият тефтер"!!!!! И накрая.... ВСЕКИ МУ... ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

36

Буревестников

преди 11 години

Мммм да.... Американците предполагам НЕ се заблуждават,че само ТЕ имат "ХААРП" !!!! Както те използват голяма част от останалия свят за нещо като "опитни мишки",колко и как ще издържат на "земетресения","цунами" и какво ли не още.... Нека да НЕ забравят,че и "останалият свят" може да има оръжия,като техните и да им връща "жеста" :( ! Говоря в частност за Арабският контингент,които НЕ страда от липса на милиарди и също може да "разработи" някои "неща" :(! "Супер Торнадо","Невероятно тежка зима"..

35

Анонимен

преди 11 години

Бин Ладен ги тероризира от оня свят.

34

Мюсюлманин

преди 11 години

Истината е една, когато човешкия индивид се отдели от пътя, който е предначертан за човечеството и повелен, т.е хората да живеят истински и правилно да възприемат процесите, Аллах изпраща изпитания, чрез глад, бедствия, болести и всичко, което може да ни дойде на ум с една единствена цел, за да напъти и вкара в правия път човешките създания както и да опрости по този начин греховете им! Така, че скъпи съгражданите на Република България, молете се всеки ден и благодарете за всичко!

33

Анонимен

преди 11 години

Цинизмът във всичко явно си е американски патент. А ние българите се чудим защо родните ни политици за престъпници и циници. Ами нали сме приятели и твърди последователи на САЩ. Така, че оттук нататък няма да се учудя на нищо, което се говори и случва в България.

32

Анонимен

преди 11 години

Да беее, даа. По-силно от хирошима. А ефекта от радиацията сметнали ли сте случайно, защото тези територии и до ден днешен за радиоактивни в Япония. *** американци. *** се вече от торнадото и цял свят трябва да им слуша страданията.

31

Анонимен

преди 11 години

Тея учени вместо да смятат тъпизми, за да се доказват като безмозъчни шувенисти,да бяха сложили само един фактор които е по важен от всичко ,а именно броя на жертвите.Енергия отделена за 45 минути и енергия отделена за 0,1 секунда може да са еднакви ,но...В Хирошима загиват 200 000 човека.

30

Анонимен

преди 11 години

Skalata na Fijita e 5 stepenna a ne 6 , kakto e napisano v statiqta.

29

Анонимен

преди 11 години

А радиацията която остана след атомните бомби и до ден днешен и се раждат уродливи деца все още в тази част на Япония няма ли да споменете, драги хамериканчета.***!

28

Анонимен

преди 11 години

Да се сравнява атомна бомба с торнадо е меко казано цинично по две причини: 1. Атомната бомба е дело на човека, а торнадото е природен феномен. 2. Бомбата се пуска от човешка ръка умишлено и резултатът е стотици хиляди убити, осакътени и радиоактивно заразени, докато тук става въпрос за 24 /смешна цифра/ загинали. Така, че такива аналогии са неуместни. Така им се пада на хамериканците. Невинни били. А кой избира тяхното правителство, кой се записва в армията?

27

Анонимен

преди 11 години

поредната американска пхростотиямного цинично за жертвите на хирошиматипично по американски

26

Анонимен

преди 11 години

Драги мои учени -недоучени циници !Единствената причина да смятате общата енергия на торнадото и бомбата е да канонизирате жертвите като мъченици.За мен това е нещо нечовешко ,да се сравнява един от най грозните моменти в човешката история с природна стихия.Ако използването има оправдание с воината ,то сравнението за мен е просто арогантно.

25

Анонимен

преди 11 години

youtube --> 5/20/13 Moore, OK Devastating Tornado

24

SS

преди 11 години

Като си правят къщите от картон така ще е.