15

Анонимен

преди 11 години

Всичко в Бг е ---политизирано !"Читави политици в Бг няма ,ВСИЧКИ СМЕ ОТ УЛИЦАТА",.../Бриго Аспарухов /!

14

Анонимен

преди 11 години

"Това, което ме учудва, е че тези действия на съда срещу Кокинов потвърждават за реален изтеклия разговор с Бойко и Миро Найденов. Защо тогава все още нищо не се предприема срещу Бойко???"Това което ме учудва, е че има толкова прости хора, че не правят разлика между дисциплинарка - когато когато колеги се събират да те мъмрят, и съд където съдят престъпления. Дисциплинарката няма нищо общо със съда, няма действия на съда, защото няма престъпление а само нарушаване на професионалната етика.

13

Анонимен

преди 11 години

Да ги прибират и тримата в затвора !

12

Анонимен

преди 11 години

Тия се на*раха вече. Нямат ли дойстойнство тия хора.

11

toni

преди 11 години

До Анонимен12 а как е възможно СерГея бе НИТО един ден трудов стаж да има сто милиона евро в Кипър и да плаща от 15г наем 600евро на месец , да попитам ли за Р.Овч. или да си мълча?

10

Ванина

преди 11 години

Това, което ме учудва, е че тези действия на съда срещу Кокинов потвърждават за реален изтеклия разговор с Бойко и Миро Найденов. Защо тогава все още нищо не се предприема срещу Бойко???

9

@

преди 11 години

Така безславно завършва кариерата на блюдолизците и гъзолизците, които забравят, че прокурорите защитават държавния интерес и се поставят в краката на силните на деня, за да бъдат изстреляни на все по-високи постове.Не ги съжалявам- кавото посееш-това ще пожънеш.......................@

8

СС

преди 11 години

"...уронил престижа на съдебната власт" - хаххаа, че тя има ли престиж вече тази "власт"?

7

бг

преди 11 години

ха оставете 4овека на мира бе ,та кои от вас ако на4алника му го викне нема да доиде и да си запазиш местото нема и гащите да си ,не виждам кво е по разли4но пак бил тои и миниустар или прокорор.............само се мазним пред брюксел ама нестава така хората не са прости.........

6

Ан

преди 11 години

Не е луд който яде зелника, а който му го дава!

5

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов сега иска до голяма степен да се представи като жертва на медиите и да прехвърли върху тях част от отговорността за по-малкия постигнат изборен резултат на ГЕРБ.Не мисля, че има сериозни основания за подобно прехвърляне на вината, проблемът при Борисов е, че отношението му към медиите често е ексцесивно - или ги свръхупотребява, или сега се опитва да ги представи като един от основните манипулатори на обществото. Това каза за БГНЕС доц. д-р Орлин Спасов, изпълнителен директор на фондация "Медийна демокрация"(ФМД).

4

БРАННИК

преди 11 години

Ха ха

3

Анонимен

преди 11 години

А Бойко упорито твърди, че такъв разговор не се е състоял. После иска да му вярваме, че няма нищо общо с бюлетините в Костинброд.

2

Анонимен

преди 11 години

Да го съдят, да свали малко тая гуша, че го дебне инфаркта ако продължава така. България трябва да се грижи за теглото на гражданите си !

1

Анонимен

преди 11 години

бившият премиер е осъществил престъпление по чл. 289 от НК, а именно някой, който склонява орган на прокуратурата да отклони наказателно разследване срещу уличено лице. "Бившият министър-председател Борисов привиква софийския градски прокурор Кокинов в 8 сутринта, не за да пият кафе и да разговарят, а за да обмислят, обсъдят делото на министър Найденов, евентуалните заплахи към министър Найденов по това дело, какво може да се случи, какви са доказателствата по това дело, каква е тяхната сила. Нещо повече, той там получава и класифицирана информация, която е следствена тайна, разпространява я