34

иван

преди 11 години

герб имат надежда че ще се върнат във власта. но търговци; пущачи и шофьори не са забравили злокобното отношение към тях.колелото на историята се върти.

33

ГЕРБ

преди 11 години

Ние сме милиарди.

32

TPE3BEH

преди 11 години

Много бързо хората забравиха за безобразията които сътвори БСП през годините. Как могат тези подлеци пак да се докопат до властта не мога да проумея?!?!?

31

ЗАБРАВИ

преди 11 години

До СОТИР ЦАЦАРОВ ИЛИ СИ ЗАБЛУДЕН ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕ НЯМА ИЛИ СА ТИ ПЛАТИЛИ ДОСТА ДОБРЕ КАЖИ ОТ КОЙ СИ ТРИМАТА БОКО ШЕСТАКА ФИДОСКАТА ИМА И ДРУГИ ТЕ ЗА КЪДЕ СА МАЙ ТИ ХАРЕСА ДА СИ ПОД БОТУШ

30

TPE3BEH

преди 11 години

И тази телевизия ми падна в очите...Особенно забавно ми беше когато водещата видно изяви позиция - дано! каза тя дано *** от БСП и турците от ДПС направят кабинет за да ни цоцат поне още 8 години...

29

СОТИР ЦАЦАРОВ

преди 11 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, БОЛЕН СИДЕРОВ И МЕСТАНЧО - С РАИРАНИ ЖИЛЕТКИ , ПЪЛНАДАНЪЧНА РЕВИЗИЯ И РАЗСЛЕДВАНЕ НА СЕРГЕЙЧО ЗА ПРИСВОЕНИТЕ ПАРИ ОТ Т.НАР.МУ ПРИЯТЕЛКА МОНИКА ЙОСИФОВА - СКАНДАЛА "ХОХЕГЕР", КОСТВАЛ НА БЪЛГАРСКИТЕДАНЪКОПЛАТЦИ НАД 4 МЛН. ЕВРО. МАЯ МАНОЛОВА НА СЪД ЗА КУПУВАНЕ НА ЦИГАНСКИГЛАСОВЕ В КЮСТЕНДИЛСКО, НО ПРЕДИ ТОВА, ЗАЕДНО С ЛИЦЕТО Н. БАРЕКОВ ДА БЪДАТОСВИДЕТЕЛСТВУВАНИ ОТ ПСИХИАТРИ !!!

28

До П.Петров

преди 11 години

това, което описвате, е утопично. мисля, че един анализ сред гласувалите за десни партии би дал полезни импулси и сигнали. ще стане ясно защо те не виждат герб като алтернатива. при повторни избори герб в най-добрия случай ще запази сегашния си резултат, при все по-голямо тласкане на нерешилите се към други партии. дори и някои от малките десни формации да прескочи бариерата, герб пак няма успее да се коалира. твърде самонадеяно бе управлението им през последните години.

27

TPE3BEH

преди 11 години

При повторен вот, БСП и ДПС пак ще трябва да се бръкнат в черните партийни касички, да си купят гласове от столипиново и факултето.А касичката е вече празна защото от 4 години спря да се пълни от кражби, далавери и контрабанда.И затова толкова яростно БСП, ДПС и медийните им клакьорки се противопоставят на тази идея...

26

SamoSud

преди 11 години

Съд до дупка за Б.Б. и Ц.ЦВ. Тия надхвърлиха най-грозните ми очаквания за просташко управление и единовластие !

25

П.Петров

преди 11 години

При евентуално касиране на изборите има два варианта:-Ако парламентарно непредставеното дясно се консолидира и влезе в парламента, заедно с НФСБ, което ще отнеме разочаровани от Сидеров и сдушването му с ДПС и БСП;-Ако дясното не се консолидира, а ГЕРБ дръпне техните гласове и НФСБ влезе.Във всеки случай активността би била доста по-висока, което ще обезсмисли купените от БСП и ДПС гласове, ако господарите им им отпуснат още средства.

24

Анонимен

преди 11 години

При повторен вот Герб ще загубят и тези гласове дето имат,ще станат едно малцинство.

23

1

преди 11 години

От няколко месеца БСП създава невиждан по мащабите си хаос в държавата, тя дори е в разпад и в международна изолация, а днес 16 май 2013 вестниците съобщават: ГЕРБ иска да създаде хаос в държавата! Господи, каква новина! Каква вест, пробягала шестмесечен маратон

22

цап-ца-рап

преди 11 години

Бистришките тигри спечелиха финала, но губят по точки титлата! Вместо да ликуват, рипат връз рефера и искат да бият дузпи! КАКВА ФУТБОЛНА ДРАМА! Господ е българин, но изглежда не обича хищниците!

21

Meme

преди 11 години

От едно друго място :Монолог на Боко Аз, аз, аз, аз, аз, исках много власт, и президента назначих, за щуротийте други обвиних. Исках и удобен прокурор, но вече виждам зор, хем изборите да касирам, хам кабинет да номинирам, падам най-подир, с шут изритан от Сотир, и с билет еднопосочен, при Галевите се насочвам. От Цветанов здравата съм подкрепен, /ще продава май апартамент/, ще натоварим и Фидосова, но свръхбагажът доста ще е, та затуй нареждане ще дам: "Да се спасява всеки

20

Цъбер

преди 11 години

До Анонимен 22А ти ли ще ги платиш тия избори.. ей така да видим

19

Анонимен

преди 11 години

Ами какъв ви е проблема с изборите щом ГЕРБ нямало да ги има? Хайде да пробваме и да видим, а? Или се притеснявате, че свършиха флашките и мангизите за *** гласове?

18

Анонимен

преди 11 години

Боко Тиквата не може да надскочи вечното си амплоа да се представя или за герой или жертва. Ролята му на жертва в момента е част от надеждата на ГЕРБ, че няма да се сформира правителство и ще има нови избори. Не го интересува как ще оцелява народа в това безвремие. Ако се състави правителство вероятността Цветанов и той, както и други видни гербери да бъдат съдени нараства драстично. Пожелавам им го от сърце!

17

Анонимен

преди 11 години

ББ и ЦвЦв не им се ходи в затвора и искат да похарчат едни 30 милиона държавни пари за да могат да отложат с няколко месеца влизането си в зандана !

16

Яко

преди 11 години

Мисля, че избраните парламентаристи от ГЕРБ са си платили солидно и са купили депутатските си места - казано по-ясно - инвестирали са пари в ББ и ЦЦ и сега нямат гаранция за инвестициите си.При положение, че тези инвестиции "изгарят" при липса на изпълнителна власт, то тези депутати ще потърсят "обещетение" от други парламентарно представени партии...

15

кк

преди 11 години

Няма да се запази - проекта ГЕРБ свърши... Няма лапане