165

Анонимен

преди 11 години

ГоркиятБорисов, пак другите са му виновни! Докога ще плаче?! Време е да не се залъгваме с крокодилските му сълзи;той и неговите "експерти", намерени по кръстовища и калинките му доопоскаха държавата. Ако има поне малко свян и гордост - да млъкне,макар че комплексиран и недорасъл махленски бабаит не разбира що е срам и гордост.

164

Анонимен

преди 11 години

Борисов,дръж се мъжки.Няколко депутати повече или по-малко няма да ти са нужни нито за правителство на малцинството нито ако си в опозиция.Знаеш ги нещата,нали.Когато беше на върха на славата беше друго. А за Цветанов си помисли колко доверие да му имаш и докога.Вярност не е достатъчна.Искат се и други знания и умения,друг стил на работа.

163

maroder

преди 11 години

искам да попитам Болен Лидеров - как ще обясниш на всички български патриоти които гласуваха за Атака влизането в коалиция с четаците - щото лично на мен това не ми изглежда въобще патриотично и аз гласувах за Атака а не за БСП или ДПС

162

Анонимен

преди 11 години

Тиквата е като дете Те го хващат, че си печата бюлетини, той казва: "Не, вие си печатате". Те го хващат да си купува депутати, той казва: "Не, вие си купувате". Толкова е ***, че децата в пясъчника измислят по смислени аргументи.

161

saipemable

преди 11 години

Голям майтап ще стане ако идем на вариант избори до дупка.Резултата според мен ще бъде почти същия,само електората ще се нажежи още,а икономиката ще рухне съвсем.

160

maroder

преди 11 години

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ ЧЕ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА- ЩОМ ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ ВЪЗКРЪСНА - ЗНАЧИ Е ВЪЗМОЖНО- И НОВАТА КОАЛИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА- ТУРСКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ НАЦИОНАЛИСТИ

159

maroder

преди 11 години

ха-ха-ха- а някой замислял ли се е че ако ГЕРБ на 21май не отидат в парламента и не получат мандата като най голяма партия - пак отиваме на касиране на изборите

158

АнтиПолитик

преди 11 години

Такава Милиционерска наглост и простащина никой Български държавник не е проявявал ! Борисов не се интересува за Българите, той се интересува за собственото си "АЗ" ! Това е личност за съжаление и повярвала в себе си , че е БОГ...:)

157

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ,МАРШ КЪМ СОФИИСКИЯ .....ЧАКАТ ТЕ---ЩЕ ИМАШ КИЛИЯ С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ И ОТБОРЧЕ...ТИГРИТЕ НА ГРОБ....МУТРО--ВРЕМЕ Е ДА ПОНЕСЕШ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СИ!!!!

156

Попхайрсъзинов

преди 11 години

Господин Борисов , искат да ОТЦЕПЯТ или да ви го НАЦЕПЯТ ???

155

Ге(рб)стапо

преди 11 години

Другарят Борисов (агент Буда) ще коитира, пардон, ще коалира само с другаря Цветанов!

154

Анонимен

преди 11 години

Аз ли не разбирам или някой лъже???? ДПС обявиха,че не подкрепят ГЕРБ...Атака обявиха същото ..А Бойко говори за : "...че когато са 120 срещу 120 депутати..."Ако приемем неговите думи за истина, значи има тайни уговорки с някой...А ако си плещи едно към както му падне- не знам какво да кажа...

153

коментар

преди 11 години

Как пък тези от ГЕРБ попадат все на *** ???Министри на финансии,икономика,здравеопазване,образовани и проче,та сега попаднаха и на агент Николай и Стефан от второ и шесто Управление на ДС и виден седесар.Спасен от Ж.Желев , предложил го и избран за КС от квотата на Президента.Само *** около ГЕРБ!!!!

152

майската жега

преди 11 години

Пожарникаря (агент Буда) явно го е ударила майската жега и отново влезе в маниашки монолог!

151

GiveMeFive

преди 11 години

На снимката има само една глава и за съжаление е закрита от една тиква. Заради тия двамата ли загина Ботев?!!!!

150

Ръб

преди 11 години

Да бе, верно е! Опитват се да привлекат Боко и Цуро хахахах

149

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ се опитват да отцепят депутати от АТАКА

148

Джедай мастър

преди 11 години

До БЪЛГАРИН 170Не притежава и мозък и отговорност

147

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ могат да си купят много неща с милярдите на Бойко, но доверие не се купува лесно

146

Анонимен

преди 11 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца!!!"Нагъл лъжец - видя, че се оплакват от него и хоп - и той се оплаква....