142

TT

преди 11 години

Вие обратните сте напаст...Се ще ни задължите и да ви харесваме. Ако не- сме *** и хомофоби...Абе вие сте по-голяма напаст от коумнисти и фашисти...Човек да няма възможност да ве каже, че сте извратени. Е няма да стане свободата ми е по-важна от вашите ***...

141

Анонимен

преди 11 години

До МислещНе отричам, но това все пак означава, че ориентацията им не е техен личен избор.

140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 143My point exactly. Не е концерт по желание/нежелание. Това, че сихетеросексуален не е твое постижение, както това, че някой е хомосексуален не е по негова вина. Свят шарен, хора всякакви, извади си главата от *** и спри да бъдеш негативен.

139

Мислещ

преди 11 години

141, a замислял ли си се, че може да има друга причина, за това, а не, че си се родил такъв?Юнг има много интересни изследвания върху архетипите в човека, и определено семейството има МНОГо голямо въздействие върху детето. Всички подобни хора, които познавам имат семейни проблеми и съвсем ясни причини за ориентацията си.

138

Анонимен

преди 11 години

До МислещНапротив съществува. Има наблюдения на над 300 биологични вида, които не само се съвкупляват със същия пол, но и сформират двойки и понякога отглеждат малки. Канибализмът, педофилията, убийствата - в контекста на човешкия вид те нарушават основни човешки права. Да си легнеш с някого доброволно не нарушава ничии права. Хомосексуалността съществува у човешката раса от много дълго време, засега не виждам да сме изчезнали от планетата. Нашият вид няма нужда от превенция.

137

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 135 Уважаема,биологичните видове се раждат и имат НАГОН,а човекът,като седящ на върха на тази пирамида се ражда и има УМ!!! Е, благодаря за коментара,но аз не искам да съм ЖИВОТНО за което се грижат със специален закон!!! 21 век сме и всяко психично разстройство и отклонение е лечимо в специфични здравни заведения,но индивида трябва да има ВОЛЯ, УМ не НАГОН!!!

136

Даката

преди 11 години

В България средата е лоша за извратените,истина е.Една от малкото останали държави която държи на семейството и казва не на разврата. Много ми хареса отговора на Путин запитан от Меркел,защо забранявате парадите. Отговора е много ***-защото държим на семейството което е само и единствено м-у мъж и жена.Бог така ни е създал,и така ще бъде. Хомосекс. е болест която се лекува успешно при вземане на правилни мерки. Има не малко случаи на успешно излекувани.

135

Анонимен

преди 11 години

Аааа, то трябвало и да се грижим за тях! Да им *** майката *********ка!

134

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 138А ти излез замалко от теориите на конспирацията и също помисли. Има изследвания сочещи и към двата извода. Различни хора плащат за различни резултати.От друга страна имайки малко здрав разум се запитай - защо някой би избрал да бъде гей в общество, което го мрази? Защо някой би избрал да го бият в училище и да му се подиграват? Защо голяма част от гейовете крият ориентацията си, ако сами са си я избрали?Ако ти утре решиш да станеш гей, можеш ли да се накараш да харесваш мъже?

133

Мислещ

преди 11 години

135, Хомосексуалността НЕ съществува във животинските видове, най-малкото, защото не може да се приравняват инстинктите на животните с решенията на хората. Понеже ако хомосексуалността е инстинкт, както при животните, то и отричането й също може да бъде счетено за инстинкт с цел превенцията на вида. Животните практикуват и канибализъм, педофилия, убийства и какво ли още не. :-).

132

Gay

преди 11 години

До Анонимен (138)и разбира се, ти се експерт по всичкология. Знаеш най-много, можеш най-много. Мнението ви трябва да се смята за мантра! Ние, трябва да Ви се клоним и подчиняваме! Благодарни сме и на секундата внимание, която ни е отделила негова Светлост, самата Мъдрост!

131

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо 135Имаш много здраве! Хора не се раждат ***.али, а стават такива! Колкото и да се напъват платените клакьори на хомосеките да ни убеждават в обратното. Чети резултати от изследвания и най-вече МИСЛИ, а после пиши!

130

Шоп шоп избива

преди 11 години

Айде моля моля, хомофобията е дума измислена от хетерофобите. Гейовете имат абсолютно равни права със всички в тази държава. Ако искат да живеят тук трябва да спазват законите. Това, е. Всичко останало са манипулации и парички, които идват от ЕС.

129

Анонимен

преди 11 години

* трябваше да е 127 до 128

128

Анонимен

преди 11 години

127 до 129 Ъммм... да уточня - аз съм жена, харесвам мъже, ексклузивно. Тирадата ти не ме засяга особено. Гей парадите са ми безразлични, нито ме дразнят, нито ги харесвам. Дразни ме хомофобията, свързвам я основно с *** хора. Хомосексуалността съществува във всички биологични видове, някои животни се раждат такива, някои хора също. Не това е първоизточника на разврат и ниска култура в България, нито на ниска раждаемост. Търсим си изкупителни жертви, за проблеми с абсолютно различен произход

127

Анонимен

преди 11 години

До 132: Кой ти пречи на нагона бе, фейо ненагледна. Искаме да не ви гледаме издънените ауспуси по розови прашки и да се плаща на хиляди полицаи да ви пазят от футбулните агитки и скиновете, които искат да ви ритат в главите. Хем искате да парадирате, демек - да се откроявате от обществото и да изпъквате, хем ревете като събирате негативно отношение и внимание. Стойте си у вас, работете си, плащайте си данъците като всички други, пък дали ядете пресен течен шоколад си е ваш избор!

126

Анонимен

преди 11 години

До Gay,това, че плащаш данъци не означава, че данъците трябва да се харчат за удобство на *!

125

Gay

преди 11 години

До 129Факт е, че аз си търся к**, точно колкото е факт, че ти си *** форумна п****! Аз не плащам ли данъци? Ти ли ме издържаш цял живот? Ти ли ще ми даваш наклон на ... нагона?! Аре бегай у лево!

124

Анонимен

преди 11 години

До РЕФЕРЕНДУМЗащото ще изманипулират референдума и ще се окаже, че повечето българи харесват педалчетата.

123

Анонимен

преди 11 години

Тази моя,мила 1332 годишна държава България са създали Българи,не *и!!!!!! През Средновековието тук са се водили битки и всяко парче земя тук е поено с БЪЛГАРСКА КРЪВ!!! В това време драги ми бивши рицари от Запада сте клатили под път и над път своите пажове,клоуни и оръжиеносци,жените ви-ласки с държанките и придворните дами за разнообразие и удоволствие и създадохте нова раса-еднополови.БОГ и ПРИРОДАТА са възнаградили ЧОВЕКЪТ със секс не за удоволствие,а за създаване на ПОТОМСТВО И РОД!!!