933

До Надежда

преди 11 години

Незнам кой се държи като ощипана мома. Впрочем Боко винаги така се е държал, когато нещо не му харесва. Болно е, да спечелиш и същевременно да загубиш! Разбирам го и затова му прощавам този последен ход и отчаян опит да спаси кокала. А той е примамлив, няма съмнение.

932

Марсианец - чукча

преди 11 години

До НАДЕЖДАГЕРБ има право само да влезе в затвора целукупно - като парламентарна група или като политбюро.Кой поръча бюлетините, при положение че нито една друга партия няма достъп до обществената поръчка- Доган ли или Мая Манолова - и защо трябва да се крие от хората какво се поръчва и защо се поръчва- нали е открита обществена поръчка??Кой заведе Мирослав Найденов и Кокинов в дома на ББ - Местан ли? И защо хората да не знаят как са управлявани и какви ги вършат първите хора на държавата?

931

Коко

преди 11 години

От снимката ни гледат погледи на хора изплашени от бъдещи прокурорски преследвания.Очаквам да излязат на светло престъпленията, които са вършили в правителството на ГЕРБ

930

Анонимен

преди 11 години

станишев и борисов, стягайте багажа и марш при приятелите ви костов, кунева, царя и останалите от старите муцуни. време е за пенсия. нездравословно е повече от 2 мандата в политиката, почвате да блещите пълни глупости и съвсем спирате да виждате ежедневието на обикновения българин. малко чакане по опашки, пътуване с градски транспорт ще ви се отрази добре.

929

100% касация

преди 11 години

Касирането на изборите е напълно възможно и то на 100% при условие, че Буда и ГЕРП си признаят за Костинброд и всички шменти капели, купуване на гласове, фалшиви бюлетини и т.н. мошенгнации ......

928

НАДЕЖДА

преди 11 години

ТОЗИ НАРОД ПОЛУДЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПСИХЯСАЛИТЕ "ПОЛИТИЦИ" МЕСТАН, СТАНИШЕВ И СИДЕРОВ. ТЕ ОЩЕ МЕСЕЦИ ПРЕДИ ВОТА СЕ ЗАКАНИХА ЗА ГОЛЯМ КУПОН И СИ ГО НАТВОРИХА. САМО ЧЕ НЕ ПРЕДПОЛАГАХА ЧЕ БОЙКО ИГРАЕ ТВЪРДО И Е ГОТОВ НА НОВИ ИЗБОРИ. КАТО МИШКИ СЕ РАЗПИЗПИЩЯХА ДНЕС ЩОМ РАЗБРАХА, ЧЕ ЩЕ КАСИРА ИЗБОРИТЕ. А ЧЕ ГЕРБ ИМА ПРАВО ДА КАСИРА ИЗБОРИТЕ Е ИЗВЪН ВСЯКО СЪМНЕНИЕ И ВСИЧКИ - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ - ЗНАЕМ ТОВА...

927

Анонимен

преди 11 години

До Калин Попов-стига сте повтаряли"умните мисли" на" вожда"!Десетки пъти беше обяснено как става,но вие гербаджиите или се правите,че не разбирате или сте наистина много ***,за да го разберете!

926

Анонимен

преди 11 години

За нови избори ще плаща този, който плати за референдум за АЕЦ Белене.

925

Анонимен

преди 11 години

Тез,които най-много плюят и се радват,най-много ще плачат от ,,програмното?''правителство на безотговоростите,но *** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА.Когато се съкращават държавни служители в нормалните страни и когато цялата Еврозона е в рецесия ,в България щели да създадат 250 000 работни места.Нека,така и ще стане като още милион българи освободят своите работни места и отпътуват където им виждат очите.

924

До !

преди 11 години

Майчето поне прилича на жена, а герберските матрони откъде ги изкопаха, думи нямам. Една прилична на вид жена няма в тази партия. И мъж де... кеф ти Цецо, кеф ти Дянков. С конкурс са събирани, опс, на кръстопът са намерени.

923

33

преди 11 години

ТОЗИ ТОЛКО НИ Е ОМРЪЗНАЛ ЗА ТЕЗИ 4 ГОДИНИ С ПОСТОЯНОТО ХЛЕНЧЕНЕ , ЧЕ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ТО ПЛАЧКАЛО , ПЛАЧКАЛО АМА ТОЙ Е КАТО НЯКОЯ ЖЕНИЧКА

922

eve1

преди 11 години

Бойко напълно се е побъркал.Не му се ядосвайте нито му се присмивайте,човека има нужда от психиатър.

921

55

преди 11 години

Я го вижте на плаката как маха с пръст. И каква физиономия на н*сран има на другата. Няма да може по 100 000 пъти на ден да казва: АЗ,АЗ,АЗ... Дааа, когато управляваш държава трябва по-често да се чува НИЕ, а не АЗ. Това най-ме дразнеше в тоя *** - забрави, че Бог е един!

920

Анонимен

преди 11 години

Хем *рано, хем голямо!!!!

919

оракул

преди 11 години

такае загуба трузно се понася ако все пак се стигне до нов вот тикво мутро слухарската и фалшификаторската партия и ако не успеят сфалшификации реално са на границата между 3 и 4 процента

918

ха-ха

преди 11 години

Пет дни се кри като мишок, а той какво измислил. Понеже няма как да управляват, изборите са нечестни. ***, толкова е жаден за власт, че чак плаши.

917

owen

преди 11 години

*** ще сътвори поредния бъркоч.

916

АТАКА

преди 11 години

Абе Мутро,а кой ще плаща за нови избори ? Пак от хазната и данъкоплатците нали. И още колко милиона ще раздадете на *** да гласуват за ГЕРБ ? А бюлетини напечатахте ли си вече? Няма да избягаш от закона,колкото и милиарди да си заграбил от бедния народ през "управлението" ти

915

Калин Попов

преди 11 години

До всички умни и мислещи !Манипулации някакви с бюлетини могат да се направят само в секционните комисии, но там ГЕРБ са 20% . Така , че е много малко възможно! След съставяне на протокола на секционната комисия никакви други манипулации не могат да се осъществят с бюлетини , защото е важен протокола , а той се размножава многократно и всеки може да провери дали е фалшифициран в последствие.Извода е , че няма начин чрез бюлетини да се манипулират тотално изборите !

914

Анонимен

преди 11 години

Никой не казва как тези "фалшиви бюлетини"ще се окажат в урните и ще се превърнат в законни гласове за предварително определена партия.