91

Аз

преди 11 години

Абе хора къде са пациентите Яне Янев, Искра Федосова, Иван Костов, Миглена Кунева, Николайчо Младенов, Любен Дилов-син и други знайни и незнайни герберасти и бивши седесари?

90

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ = най-тъжната страница на българската история. Никога вече!!!

89

Анонимен

преди 11 години

Сбъркали са заглавието!Точното е "ДРЪЖТЕ СЕ ЗА ДРЪЖКАТА!"

88

bolka

преди 11 години

Тези всекидневни посещения при Негово величество да не би да са част от психотерапия, на която е подложен?Кои ли ще са следващите утре, които да го славославят?

87

Дядо от село

преди 11 години

ДА ДАДЕ ГОСПОД ВСЕ ДА ВИ ПОМАГА ДА СТАВАТЕ ПАЦИЕНТИ, ПА И ТОЙ ДА СТАНЕ ПАЦИЕНТ! АМИН!

86

Анонимен

преди 11 години

На Сер гей поне можеха да му кажат: "Дръж се мъжката"!

85

ДИВЧО

преди 11 години

Вчера "земеделците"благодариха на бащицата и му се клеха във вярност! Днес "болните" му благодарят,че още не са умрели! Утре-да видим кои ще са поредните "благодарни" Голяма работа смe-да знаете! Четири години да ни мачкат и накрая да ходим да им благодарим,че и да искаме още! КАКЪВ НАРОД СМЕ,БЕ ХОРА?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84

художника

преди 11 години

Поне прочетох на някой БИВШ премиер, някой да му е благодарен. За 24г. това май е първият случай???

83

Муамар Борисофф

преди 11 години

Хахах, Борисов вади кинтите от присвоени данъци/джоба като Кадафи и раздава наляво и надясно за да създава "народна подкрепа" :)

82

Анонимен

преди 11 години

За "разцвета" на българското здравеопазване най-голям дял има най-големия ***,сменил 4 ли бяха,пет ли бяха здравни министри, намерени по улици,площади и кръстовища!

81

историк

преди 11 години

БСП(К) също мислят за раково болните... За увеличаването им... Като не е казал на народа ,че АЕЦ Чернобил е гръмнал. Яжте салатка и гласувайте за БСП. Който оцелее ,оцелее... Ако се свърши народа ще си вкарат руснаци или виетнамци.

80

иво

преди 11 години

Супер . И кога се сети за болните след първия министър ... слерд втория ...след третия или когато и ти стигна там ?

79

екзодъс

преди 11 години

"По делата ,а на по думите ще ги познаете""Не се гаси,туй що не гасне"

78

до 87

преди 11 години

е голям ***

77

малииии

преди 11 години

какво лицемерие,че като се разболее някой цяла България тръгва да събира пари ,егати си мазните доктори все не наяли се-що не кажете за едно 30г. момиче,че не се полага профилактичен преглед при гинеколог,изследване на кръв и урина,а за *** боко е определил първа писта без да са платили 1 лв. осигуровки -е за това трябва да стачкуваме -за *** има всичко ,за нас ,ако благоволи *** нещо да даде някоя троха и после да се перчи като петел пред кокошки-тоя тумбак представяте ли си го

76

Анонимен

преди 11 години

Готово, прочетох новината. И сега от умиление...ще повърна.

75

Анонимен

преди 11 години

Тази държава е пълна с ***. Лижат и не гледат какво. Кой открадна парите на НЗОК?

74

Бойко Борисов

преди 11 години

И аз съм пациент, и вие сте пациенти затова така добре се разбираме!

73

психо

преди 11 години

всички улави много съ радваме на пътищата и искаме батман с ташунко да ни светят, има още много такива кат нас и дано не вкарат ташунко скоро в затвора, както и винету щот ний сме само малко объркани, а сега всички. ....винету, винету , винету и кака му и ташунко..

72

Глупости

преди 11 години

Тази новина е меко казано Скандална , или по - силно казано Дебилска .Започва с това че Болните Хора са доволни от Здравеопазването и когато се зачетеш разбираш че има някакви организации * четирите националнопредставени пациентски организации *, платени от Данъците за Здраве . Без Майтап и Злоба - Някои чувал ли е че има такива организации и по - колко пари взимат годишно от БОЛЕН ЧОВЕК ???