69

планиран хаос

преди 11 години

БСП постигна хаоса към който се стремеше.Дори иначе мудната ни прокуратура,която "не вижда" мафията,сивата икономика и корупцията прояви мълниеносна реакцияза опорочаване на изборите и максималното отдръпване на гласоподавателите.Говори се за програмно правителство на националната "безотговорност".Чакаме да чуем и за Белене отречено с референдум.

68

Анонимен

преди 11 години

Славчо Бинев се изпусна при Кулезич преди две седмици, че наблюдават въпросната печатница и сега ще излезе, че собственика (нищо, че е кандидат от ГЕРБ) е врътнал далаверка с червените крадци! На ГЕРБ няма да им е за първи път! Но злобата и подлостта на Председателя на ПЕС е грандиозна! Сега ще се окаже, че няма някакво реално престъплрение, но *** вече врещя в деня за размисъл и си припечели грешни пари от червените мутри! А на вас лапнишарани ЧЕСТИТО!

67

бибиян

преди 11 години

не се коси, ти ще останеш премиер.. и сикаджията пак ще управлява.. играят си там горе докато нацията не съвсем бавно загива. жалки твари.

66

Анонимен

преди 11 години

Еее Боко тва го беше измислил. Без ново правителство послушковците от служебния кабинет са му на разположение. А септември, че ще има избори е повече от сигурно. Ако не ще има О, Шипка.

65

Анонимен

преди 11 години

Кошмар я, защото 42 парламент ще умре скоропостижно без да формира правителство и Райков ще стои премиер поне до октомври и ще бере негативи. Изнервен е човека, друго си в Париж, не е като в София....

64

джемал

преди 11 години

ела у костинброд и кажи Кардарашите на Бат Бийко хората и ше те светнеме за булетините бе

63

Анонимен

преди 11 години

Нима вариант с правителство, продължител и укривател на престъпленията на ГРАБ не е "кошмарен вариант", господин Райков? На назначение за Външен министър ли се надяваше, с варианта "правителство на продажниците и мафиотите"? Не е ли нагличко това изказване, на база провала в организацията на изборите и "правенето на нищо" вече два месеца?!

62

Аз

преди 11 години

Райков е прав относно бъдещото правителство. Трябва на всяка цена да се състави такова, което да е само от професионалисти във всяко направление, с нацонално отговорна двегодишна програма по приоритети. Иначе Бог да пази България!

61

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 71Не е Милен, а Марин , и да , вариант без правителство е най-лошия възможен, но то не става само с ядене, братко, трябва и малко акъл.

60

Анонимен

преди 11 години

Ами, кошмарен, глупости! Никой няма да го заболи, а ти Миленчо тъкмо ще имаш шанса да се правиш на мъж още няколко месеца...

59

до 67

преди 11 години

Ей, убеждавам се, че у нас наистина има много хора, които са СМЪРТНИ ВРАГОВЕ на мисленето! Как да стане тая АТАКА да подкрепи ДПС или БСП, или и двете? Мисли малко бе, човек! Като знам какви са избирателите на АТАКА, няма начин- Волен Сидеров ще го ОБЕСЯТ веднага!!! Това не са ти бабичките дето нижат тютюн и не знаят една дума БЪЛГАРСКИ или 70 годишните пенсионери, дето не чуват телевизора и нямат вече очила за вестника... Ти, ако си на мястото на Волен искаш ли да се изгавриш с електората си???

58

Анонимен

преди 11 години

този вместо да дава показания в прокуратурата за тежки нарушения се изказва???????? Чудо чудо българско

57

До Без коментар

преди 11 години

Това от над 40 000 Българи в Лондон (без да борим нашите *** тук). Умните и будни Българи напуснали България не гласуват.Да гласуваш, когато знаеш че мафията ще управлява така или иначе, е подкрепа за системата, която не работи и която подкрепя същата тази мафия.Тези които са напуснали България отдавна са го разбрали."Изборите не променят нищо. Ако го правеха, щяха да ги забранят." - и преди и сега. И в Куба има честни избори и *** Амен са го преизбирали демократично.

56

Анонимен

преди 11 години

Младите и умни българи бързо схванаха,че е достатъчно да завършиш някакъв униврситет в Англия и можеш да станеш веднага министърче в родната Българийка-дори и без трудов стаж.

55

Кошмар ли?

преди 11 години

Кошмарен е варианта на правителство от болшевики и *** с премиер кукла на конци!!! Не съм гласувал за ГРОБ, ама реално, ако останат в опозиция... Жална им майка, на тея дето се навият да "управляват". А избори ще има даже и преди септември, ама въпроса е как? Со кротце, со благо и со малко кютек! Ей тва ще е варианта!

54

Анонимен

преди 11 години

Лупииииии Райков

53

Анонимен

преди 11 години

До 55 Без коментарАми младите и умни българи,да почват да се връщат тогава!Нали техните кумири от ГЕРБ са спечелили,защо се натискат в Лондон?!?!?

52

Анонимен

преди 11 години

Резултата е чудесен!За първи път след, вътрешно партийния преврат на хунтата БКП/БСП - ние НАРОДА - им по разбъркахме и нарушихме комфорта!

51

Пунтила

преди 11 години

Предстои сплашване на народа за да се обедини той от милосърдие за жертвите и да даде шанс на някакво ново правителство за да се запази олигархията, а народа, тези *** кучета ги яли те пак ще са си ратаи.Нали така господин Пунтила

50

Анонимен

преди 11 години

Пак лъже потомствения милиционер!Кошмара е за вас - цялата политическа ***!Народа си съществува в "рая" - когато има правителство - всичко му е екстра и супер!Хайде да го видим този кошмар - 20 и кусур години се нагледахме и наживяхме на УБАВОТО - време е да пробваме като какво е това - без политическа *** на врата ни!Това е верния път!Никакво гласуване за тази хунта! Резултата е видим - и главите им падат и за народ се сетиха да говорят... скоро и ще хванат и да работят!Но! Още трябва да ги редуцираме!Резултата е чудесен!За първи път след, вътрешно партийния преврат на хун