22

Наблюдател

преди 11 години

Бях в един общински град Наблюдате и то Външен знаете ли какво видях във всички секции, по брой гласове партя ГЕРБ е по нискапочти с поливата от това което се пише и говори!! Това са подготвените гласове на ГЕРБ за който разбрахме от ТВ7 и предварителната статистика те се водят от това, знаят колко бюлетини има изнесени с готовото Х, така че това не са Честни избори а ФАЛШИВИ! Трябва да има нови и пратя ГЕРБ да не участва а да си трътне, не уплашиха народа в последния ден това което видяха!

21

Анонимен

преди 11 години

и да се състави кабинет и да не се състави, все тая, колкото и да го увъртат единствения успешен път на България е това което казва Сидеров, другото е само някакъв мизансцен и вероятно взимане на комисионни или нещо такова

20

разочарован

преди 11 години

15 % от българските граждани са гласували за Герб, 10 % за КБ (чиито 50 % от гласовете им идват от хора на възраст над 65 г). Е те такива политически лидери смятат че са спечелили доверието на българите, плюят, мажат по България и ще ни видят сметката

19

Анонимен

преди 11 години

До 21. Нямаше избори,***! Изобщо нищо ли не ти говорят тия с чувалите от снимката?

18

Анонимен

преди 11 години

Защо пишат глупости, че ще има нови избори и няма кой с кого да се коалира ? БСП ще се коалира с ДПС като доброто старо време и това е достатъчно да имат мнозинство. Толкова е просто - народа това си избра.

17

do XIGIENiST

преди 11 години

zashto togava boiko i cvetanov ne se otkajat ot imuniteta si kakto stanishev kato ne sa napravili nishto prestapno ? prost narod cqla evropa i celiq svqt ne gi iskat veche, prokoraturata nali beshe naznachena ot tqh- koi mislish gi natisna da deistvat sreshtu tqh aa ? po malko emocii poveche misli tikvo

16

програмен кабинет

преди 11 години

"герб" стяга програмен кабинет без "герб"!

15

Анонимен

преди 11 години

"... Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам..."(от "Бай *** у Иречека")

14

Прасето Гошо

преди 11 години

До АнонименАнонимен дай другите възможности. Вано много от българите не са видели нещо което само ти си видял. Та дай другите възможности.

13

стоян

преди 11 години

Добре де, има ли значение дали са сини, червени или зелени ... нека всики които сме избрали и са влезнали да се обединят всички , да се вземе най-доброто от идеите на всяка партия и ни управляват заедно ... защо трябва да борят за единична власт ... великата четворка е избрана .. защо да се избира и великият един .. управлявайте заедно за една по-добра България :)

12

Жони

преди 11 години

Да видя на есен какво ще стане и стягам куфарите

11

Анонимен

преди 11 години

а не може ли всички с дпс.та нали всички сме българи.това разделение и чувств за накърнено его с ни коствали след 1396 година 500 години робство.

10

до Дедо Пешко

преди 11 години

Работата е там ,че в бардака са пак старите к...и и нищо няма да се промени.Жална ний майка щом и на турци даваме власт. ".....турчин да вилней над бащино ми огнище"

9

Анонимен

преди 11 години

защо бсп и герб да не направят правитество в името н българия.турците ли е по-добър вариант да управляват ,з а да бъде погалено егото н станишев.спомнете си завета на хан кубрат,което децата го учат още в първи клас.в двете политически партии има най-много подготвени кадри и професионалисти,които ще помислят за народа си и ще има повече прозрачност.успех.

8

Дедо Пешко

преди 11 години

Мен не ме интересува кой с кого ще се коалира ,ще приема даже и вариант ДПС + АТАКА .Мен ме интересува ,да се разкриват нови работни места ,да има инвестиции,да се подреди здравеопазването,образованието да е на ниво ,доходите да се покачват да няма коруппция и плюене срещу опонента ,а градивен спор ,престъпността да е в затвора и други такива хубави ,надявам се не утопични неща .Според мен в такава поска трябва да мислят политиците ,а не за кокала.......

7

Васо

преди 11 години

"Българската социалистическа партия се вижда в съюз с двете националистически партии - абсурд, "тъй като той би обединил партията на турското малцинство с ксенофобите от "Атака", посочва Леви". Е г-н Леви, след такова определение на една патриотична партия, заминавайте си там откъдето сте дошли.

6

Избирател

преди 11 години

Най-важното, което трябва да се направи по възможно най-бързият начин, е да се създаде нов избирателен закон, който да гарантира не просто честни избори, а РАВНОПОСТАВЕНОСТ на всички кандидати и да се проведат нови избори.

5

Анонимен

преди 11 години

Не и ДПС, не на мръсните ***

4

Т. Илиев

преди 11 години

Да се състави правителство без Б. Борисов и С. Станишев, като ГЕРБ и БСП влязат в коалиция, в името на БЪЛГАРИЯ!!!!!!! НУЖНО Е ДЕЙСТВАЩО ПРАВИТЕЛСТНВО, КОЕТО ЧАС ПО-СКОРО ДА СЛОЖИ НЕЩАТА В РЕД. Всякакви политически противопоставяния, лични обиди и омрази да останат на заден план. Народът няма никаква полза от тях. Иначе загиваме. Ако Борисов и Станишщев не разберат това, Историята ще ги съди!

3

значи,

преди 11 години

това , което другите го виждат, а на нас ще ни извади окото, ние дори не го забелязваме.Балкански синдром.Тежко и горко ни щом ДПС ще влиза във властта.Толкова сме неорганизирани, че трябва турци да се проявяват. Защо го допускаме , защо ??? Къде ни е патриотизма ?По-добре касиране на изборите....разочарованието е огромно...Ех, българино, не можеш да държиш съдбата си в свои ръце...