809

***

преди 11 години

/снимката/:"Хей калинка,калинка,калинка моя"...Тоз *** народ отново в краката ми!

808

Нике1класик

преди 11 години

За мое учудване десните избиратели които са 50% от гласоподавателите и са се напълно разочаровани от СДС никой не ги ще така че те трябваше с отвращение да отидат да гласуват за ГЕРБ или АТАКА!За сметка на това всички "нови партии" се опитваха да придърпат червения електорат които както казваше бившия култов водещ от СКАТ,Теодор Ангелов/когото се надявам да го върнат на екран след провала на комунистическите му замесници/обещават да подкрепят кого ли не а в тъмната стаичка гласуват за БСП!

807

един от многото

преди 11 години

Хей , фактЕдинствения факт е че изборите са манипулирани и още два пъти по 350 хиляди бюлетини са в обращение и въпреки това герб не успяха

806

Анонимен

преди 11 години

Сергей пак се държи 100 пъти по мъжкарски....

805

Анонимен

преди 11 години

Народа избра.Край.Това беше.

804

Анонимен

преди 11 години

Втората партия (след Жан Виденовото управление) която не успя да завърши мандата е ГЕРБ

803

Анонимен

преди 11 години

НА МЕСТАН И СТАНИШЕВ ЛИ СЕ РАДВАТЕ БЕ ОВЦИ

802

Анонимен

преди 11 години

От ГЕРБ не успяха да проведат една пресконферция,изпокриха се като мишки,понеже им и трудно да продължават да лъжат хората в очите

801

Анонимен

преди 11 години

КОМУНО-СОЦИАЛИЗъМА-ЖИВКОВИЗъМА СЕ ЗАВЪРНА! БРАВО НА БЪЛГАРеТЕ,КОИТО САМИ СИ ГО навират! ЧЕРВЕНА М А Ф И Я!

800

Анонимен

преди 11 години

Напрежението пред НДК в столицата ескалира и събралите се протестиращи граждани влязоха в схватка с жандармерията и полицията. Недоволните се опитаха да преминат металните заграждения и да влязат в НДК, където се събират политическите сили. Хората не престават да викат "ГЕРБ - мафия" и "Червени ***". Полицаи с палки и щитове ги пресрещнаха и отблъснаха.

799

...

преди 11 години

Бсп говориха как се опасяваха за купуване на гласове, как обаче в разследванията на журналистите от НОВА, се стигна до самопризнания за купуване на гласове в доста общини за БСП, аз също преди два дена бях запознат от познат за схема за купуване на гласове за БСП в Бургас... защо никаде не чух, Герб да купува гласове? а навсякъде сигналите са срещу БСП??? ДПС също са удивителен разтеж на електората, което ме навява на мисалта че ако е имало фалш. бюлетини, те са били за тях

798

Пич

преди 11 години

По случая с принтерите и тонерите, току що от правителството казаха, че имат 30 случая за проблем с принтирането, които са отстранени веднага. Местан и Станишев лъгаха за 500 секции с проблеми. Смятайте за какви лъжци става въпрос. Сигурно и с бюлетините от вчера е нещо подобно ....

797

Анонимен

преди 11 години

Бандитите и турците ще направят КОАЛИЦИЯ...После СПИНа с АТАКА и....България в БАЧТАКА! ОЛЕ!

796

men

преди 11 години

Българиьо...

795

Man United

преди 11 години

Бай бай ГЕРБерасти!!! Новите/стари ку*ви имат кратък период от време да докажат, че ще правят нещо, ако не - сопата и за тях!

794

Анонимен

преди 11 години

ето ме...аз плюя герб...и то много,не мога да ги понасям,не искам да ги виждам,мразя ги! искам ги в панделата най-скоро,но все пак това е *** и кервана си върви.

793

Анонимен

преди 11 години

аз не познавам нито един човек, който да е бил запитан от описаните агенции... през последните 30 години, вероятно си подбират внимателно хората, които да отговарят. Обществото има 0 контрол над това как се броят бюлетините, така че какво значение има как гласувате, след като някой си казва произволни цифри, които вие трябва да приемете за чиста монета!

792

Анонимен

преди 11 години

Най-голямите некадърници - ком.соц."политици" си избрахте!

791

Пич

преди 11 години

Абе, не ви ли прави впечатления, че кресливите другари в този форум ги няма?! Няма нито едно мнение от тях, някой да се зарадва, някой да наплюе ГЕРБ? Нали се сещате как платените писачи си взеха парите и си свършиха работата, след което вече ги няма. Хахаха ... оххх.

790

Анонимен

преди 11 години

КОМУНО-СОЦИАЛИЗъМА-ЖИВКОВИЗъМА СЕ ЗАВЪРНА! БРАВО НА БЪЛГАРеТЕ,КОИТО САМИ СИ ГО навират!