31

Пешо

преди 11 години

Смело може да речем че се провежда акция "***"!Питайте го и кой е този страшен пичок,че ми е интересно?

30

Анонимен

преди 11 години

***, Цецко, Миро и Тиквата продължават да изумяват с циркаджийските си изпълнения.

29

Анонимен

преди 11 години

Очаквам ГЕРБ, Тиквата и Цвъко да катастрофират много лошо на изборите. Катастрофата ще е пълна. А изненадата ще е съизмерима с президентските избори, когато Първанов спечели първия мандат срещу Стоянов.

28

нечовек

преди 11 години

Не разпит,арест трябва за тоз хубостник,да пусне кафявото и да пропее.Докато не се разплетат тез черва организма не може да функционира

27

Анонимен

преди 11 години

ne se pritesnqvaite drugari i drugarki ... na 12ti nqma da sushtestvuvate poveche ! :)) zbogom cherveni kromanionci :)) gadno li vie che Stanishef pak vi pr*a toq polu muj polu jena polu chovek biesht kum melez mejdu krava i kromanionec.... hahaha dovijdane gadna chervena paplach ! zbogom i dano NE ste shtaslivi v india ili rusia tam kadeto vi e mqstoto govedari

26

Анонимен

преди 11 години

Ехеее...те МИро, Цецко и Боко се оклепаха до уши в ла.на, те овцете пак ще гласуват за ГРОБ.Е нема такъв народ. Нема такава държава.

25

радостна вест

преди 11 години

Бареков снощи късно вечерта е получил реални и последни социологически проучвания от 4 агенции......Резултатите са че хунтата ГРОБ в момента е на прага на 4-те процента и влизането на мутрите в парламента е под съмнение......След получаването на резултатите Бареков се е заканил лично да млати Буда в пряко предаване на телевизията му,бой преди арестуването му....Ето......Борисов ще бъде бит от мен по всички фронтове, но това ще се случи след изборите на 12 май. Това заяви Николай Бареков в ефира на управляваната от него ТВ7.

24

да

преди 11 години

и тоя дълго време трови хората с внесена отровна храна. Затова сме с най- голяма ракова заболеваемост. Съд и затвор за престъпника. Колко ли милиона гушна?

23

COMMUNE

преди 11 години

ТОЗИ НЕ ЛОВЕШЕ ЛИ,БЕЗПРИЗОРНИ КУЧЕТА,ЕДНО ВРЕМЕ ИЗ СОФИЯ?

22

Анонимен

преди 11 години

Мършата и шефът му не са ли в панделата? А Цеко сифоня?

21

Анонимен

преди 11 години

срамно е това което се случва в бг но още по срамно е че няма личности които да поемат отговорност за случващото се

20

Анонимен

преди 11 години

"Честните сини очи" на Миро -Мършата!

19

Анонимен

преди 11 години

Много хубаво говори Бойко,дано и да ги подпука следващата седмица и друг път да слуша проф.Вучков..колко пъти му каза да разкара мършата

18

ээ

преди 11 години

Заглавието - И Найденов на разпит,а цялото изложение за Борисов вчера..Е-ее какво е това!?

17

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Не чухме Боко да каже по площадите ::Абе едни ПИ**** , *ути там , прокурори, министри - мои , ченгета- от ГЕРБ , се опитват мен ,възпитания, благородния , моралния , единствения , симеоновеца , ...да ме свалят от власт !!!!

16

Анонимен

преди 11 години

"Разкодирането (ако се използва 3G мрежа или друга криптирана връзка), проникване в ел. поща, изтегляне на информация от компютри, хакване на телефони и устройства, компютърно наблюдение и др. сложни технически неща са организирани от Станислав Бончев, по известен сред тях като Хакера" - пише още в бележките.

15

Анонимен

преди 11 години

Да си закачиш микрофон, който мафията ти е дала ...да отиде в дома на човек, който ти е дал доверието си ... взел те е на работа среща се с прокурор да те защитава ... и ти да го подслушват и мърсиш ? тоя си заслужава прякора !

14

Анонимен

преди 11 години

В текста се срещат и конкретни имена на лица и фирми. Цитирано е името на Димитър Тончев, технически служител на МВР София, който често взимал коли за подслушване не по каналния ред, но след резултата от проверката вече работел изцяло с коли, регистрирани на частни лица.Твърди се, че "традиционните подслушвания, т.н. бръмбъри и следене, се организират от Генади Трайков, бивш служител на ДС в МВР чрез фирма "Трио Старс", която охранява много обекти и има изградена система от хора и коли."

13

до бюреков

преди 11 години

Защото ако аз си отворя устата, със сигурност Бойко Борисов ще е с белезници!-а защо я държа досега затворена?Единственно сайта афера не им прощаваше на боковци и цецовци,всички други вкл. и този ги пазеше,защо ли?Сега лесно на умряло куче дож да вадиш

12

Спонги

преди 11 години

Този няма нужда да го вкарват в затвора. Да го осъдят цял живот да яде 20 годишно месо и ГМО царевица.