52

silvia

преди 11 години

po kogo li ne se podvedoh na predi6nite izbori sega razbiram 4e volen siderov e bil prav za vsi4ko koeto e govorel i vsi4ko drugo osven ataka e prosto edno be ka pe

51

Анонимен

преди 11 години

samo NA TAP 4OVEK MAZOXIST MOJE DA MU MINE PREZ GLAVATA DA GLASUVA ZA GERB PRI TOLKOVA PARTII V BALGARIA

50

Туготура Туговади

преди 11 години

Аз ще гласувам за тая партия която предлага смяна на икономическия модел. Прогонване и изхвърляне на *** на неолиберстите и техните пазарни фантазии. Същите са като комунистите и те със същия ентусиазъм се бореха за интернационализма и световна комунистическа революция. После либерастите ни заляха с глобализма което си е същото, все са човеконенавистни идеологии. Който е живял при комунизма знае за какво иде реч. За това и комунистите смениха релсите бързо и ефективно.

49

13

преди 11 години

Атака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

До 44

преди 11 години

Щом едн е хранил прасета и всички са с него,значи всички са свинари.

47

За да крадат пак,

преди 11 години

тези 4 партии си осигуриха популярност чрез кампания от щедрите субсидии /от нашия джоб/Затова ще гласувам с бюлетина N 19-Демокр.гражданска инициатива!Нови лица,млади хора под 40 г.,но със солидно образование и с хъс да върнат в хазната поне част от злоупотребените пари.Има и няколко на 40-58 г.,но също нови,с високо образование -те пък знаят как да действат професионално и да набавят експерт-консултанти.Демократична гражда.инициатива няма пари за рекламна кампания,но вече паникьоса тузарите!

46

Анонимен

преди 11 години

ЛИБЕРАЛЕН АЛИАНС 11

45

BRAVO

преди 11 години

SAMO ATAKA!SAMO ATAKA!SAMO ATAKA!

44

bravo

преди 11 години

ste glasuvame za ATAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAKAATAKA

43

11

преди 11 години

До 39Не се заблуждавайте с понятитята ляво, дясно, център.Това са изкуствено създадени политически словоблудства от слугите на Луцифер, за да ви мътят мозъците и за да пречат на патриотизма и националицзма да се развиват.Има само едно- националноотговорна политика и хора, които биха могли да я вършат тук у нас.Но такива хора никак не са приятни на световните финансови кръгове,за кото си остава по- изгодно да сме заден двор на Европа.Бъдете реалисти, не се ли държим достойно ще си останем бедни.

42

до 44

преди 11 години

Остоумно, сложих ти +, но искам да ти задам един въпрос: Имаш ли аквариум ?

41

до бокич

преди 11 години

я кажи нещо по най-новия въпрос-пари от европа само при по-добър жизнен стандарт на хората-няма да даваш вече на кравари,земеделци,магистрали от бюджета защото после не е сигурно ,че ще ги получиш,а сега да ви видя всички измислени-мендички,фидоски,цецки ш т.н.

40

Анонимен

преди 11 години

Стига с тея втръснали до гуша подслушвания. Кажете нещо за цената на тока - ша намалява ли ша са вдига ли?Ние микрофони не ядем!

39

хък

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИЗБОРИТЕ Е ДА ПУСНА БЮЛЕТИНА НОМЕР 15,ПОСЛЕ БОЙКО СИ ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СВЪРШИ ТОЗИ ПЪТ САМО ЗА 100 ДНИ

38

ЛОГИЧНО

преди 11 години

НАРОДА ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ МРАЗИ ПАРТИИТЕ.ЩОМ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА СРЕЩУ БОЙКО, ЗНАЧИ НАРОДА Е С НЕГО !

37

Партиец

преди 11 години

Доста е напрегнато преди изборите. Купуват се гласове, хвърля се кал по опонентите, репетират се методи за фалшификация...

36

vesko

преди 11 години

За какво ни подготвят?

35

аа

преди 11 години

България е единствената страна в ЕС, в чийто парламент няма представител/и/ на зелените партии и движения. Това е показател за отчайващата ни първобитност и източник на нескрит присмех от страна на останалите в ЕС, което си е доста унизително. Може и гласът ми да отиде на вятъра, но ще опитам да дам шанс на ПП Зелени с бюлетина 26.

34

Чиновник

преди 11 години

До СедесарПиленце, за когото и да гласуваш, нещата са решени отдавна и от теб нищо не зависи.

33

обективен

преди 11 години

Aбе ако Костов и ДСБ бяха десни, сега нямаше да сме в жалкото положение, в което се намираме. За съжаление в Бг. няма дясно, а комуно "дясно", за останалите левичари няма смисъл да се говори.