189

л.к.

преди 11 години

Dрън-дрън, това си е политическо активно мероприятие. Адвокат един оня ден, каза, че това в съд не може да издържи. Целта е да остане " лошият вкус". Но всички знаем, кой вкара анонимката в обръщение, момата. На 12 май. ще я пратим в майчински.

188

Анонимен

преди 11 години

Да накажем Другаря Цв.Цветанов с потупване по рамото

187

И като взеха

преди 11 години

И като взеха герберите "глупави" та смазаха повяхналата комунистичестка роза.И като запя Станишев, гъзът си с рози накичи, че е *** да не личи.И като почна след това едно вайкане и блеене по продажните медии, с обяснения за последното надрискване на ***.И като зачезнаха комунистите --Щастлива България тогава.

186

Анонимен

преди 11 години

Абе, Бившият на незнам какво си и настоящ ДС и ***, казал.Отивате си драги комунисти, ама не знам като ви емнат руснаците за Белене за парите дето сте взели в аванс, че братушките не се шегуват -- ще има изгърмели *** възвисили се без време

185

Анонимен

преди 11 години

ЦЯЛАТА ЧЕВРВЕНА ДС-МОРГА СЕ Е ВКЛЮЧИЛА В КОМПРОМАТНАТА ИГРА.

184

УСНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ

преди 11 години

ИЗПЪЛНЯВАНИ СА УСНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ И УСНИ ЗАПОВЕДИ, ДАДЕНИ ДАЖЕ И ОТ ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИ СРАМНИ УСНИ НА КАКА ВИ ХАРМОНИКА!

183

ВАЛЬО ФОТОГРАФА

преди 11 години

ДРУГАРЮ ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ,МНОГО ТЕ МОЛЯ,ПРЕУСТАНОВИ ДА ПЛЮЕШ В КЛАДЕНЕЦА,ОТ КОЙТО МНОГО ГОДИНИ СИ ПИЛ ВОДА! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ КЛАДЕНЕЦ (МВР) ТИ ДОЙДЕ ОТ СЕЛО И НАПРАВИ ЛУДИ ПАРИ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ! СРАМОТА!!!

182

до 215

преди 11 години

Това ,че ти си глупав и платен не означава,че и другите пишещи тук са такива.А факт колегите ти от Позитано са наводнили всички сайтове.

181

мафия

преди 11 години

Тоа *** не е никав генерал...просто си го купиха и го издигнаха набързо , за няколко години, от Пловдив, през Асеновград, щото слущка много , а и *** още повече... Много корумпирано *** е Валентин Петров, ама не знам що не е там, където му е мястото...в затвора за много дълго

180

Анонимен

преди 11 години

Гербери глупави, платени и ***, даже американските ви господари разбраха, че с вас е свършено и се готвят вече за избори на есен. Вземайте докато е време парите, замазвайте следите, че току погледай дребни драскачи по форумите като вас са гризнали дръвцето.

179

arhar

преди 11 години

През октомври 2010 г. в ефир по БНТ1 Костов каза в прав текст, че Гоце е някъде около главата на октопода ...Някой от т. нар. журналисти няма ли най - после да попита Гоце кой ' поръча ' Е. Кюлев и М. Велев ? Някой от т. нар. журналисти няма ли да попита Гоце кой е главЪтЪ на октоподЪ ?Защо т. нар. журналисти не смеят да зададат тези въпроси на Гоце ? Страхуват ли се от него ?Пешо сумиста, който беше съветник на Гоце, също е част от младежката организация на БСП ...А апаратчиците на ДС мълчат ли мълчат за Е. Кюлев и М. Велев , мълчат и за главЪтЪ на октоподЪ ... Защо ли мълчат ?

178

до 212

преди 11 години

Да не би лично да му внасяш парите по сметките или му светиш в тоя момент.Според мен по скоро спазваш заръките на шефа ти Станишев :Да се плюе по-всичко и всеки от опозицията.

177

Анонимен

преди 11 години

Не рано или късно!Сега трябва да снемат този измислен имунитет за кандидат депутатите и да му повдигнат обвинения за всички инкриминирани деяния,извършвани от този ***,получил неограничена власт,която използва да се гаври с народа и да попълва личните си банкови сметки.Вън от политическия живот!Той и този,който безусловно му вярва, да застанат един до друг на подсъдимата скамейка!

176

ФАКТ

преди 11 години

На 1 април 2008 година Валентин Петров излиза в домашен отпуск, след като е директно обвинен от Ваньо Танов, че покровителства организираната престъпност. Неговото име бе замесено и в скандала с издаването на паспорт на сръбския гражданин Будимир Куйович. Тогава Петров в почивен ден отиде до Разград, за да изземе документите по случая. Той бе обвинен, че иска да скрие информация по случая.

175

Анонимен

преди 11 години

v momenta v koito se dokaje 4e Cvetanov ne e narusil zakona- bi trebalo v tozi moment da bude provazglasen za pojiznen prezident- zastoto toi tolkoz mnogo napravi za Bulgaria, MVR i nasiat Narod.Slava, ve4na slava na CCvetanov

174

Анонимен

преди 11 години

Подслушвал е а след това резултатите е давал на Станишев.Толкова сте нагли вече ,че минахте всякакви граници.Хората не са прости и ще ви го докажат на изборите.Изпълзяха всякакви знайни и незнайни експерти да дават мнения и всичките срещу ГЕРБ.Направихте преврат в държавата а от сега говорите и за друг ако резултатите не ви устройват на изборите.Съсипахте реномето на България пред света.Национални предатели ей това сте вие.

173

преди 11 години

До versaux Още не мога да проумея как нашата мила България мажа да отгледа толкова предатели.

172

Анонимен

преди 11 години

За къде по-маловажни неща медиите не спират да говарят и коментират, и да питат дадената личност до дупка.Но за това изключително беззаконие не преследвт Цецо и Боко , то точно преди такива важни парламентарни избори.Какво да мисля,освен че е вярно всичко,което се говори за ГЕРБ и медиите

171

Учуден

преди 11 години

Винаги съм се чудел, тия гугъли, дето постоянно твърдят как някои били забогатяли по нечестен начин (да речем такива, дето имаме по 6 апартамента), откъде я имат тая информация?!? Да не са им светили на тъмните далавери? Или са били съучастници, та знаят? И ако я имат тая информация наистина, защо не я занесат на прокуратурата, ами си губят времето да плюят по разни форуми... Вуте, Вутейии...

170

Анонимен

преди 11 години

Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com