546

ПРИМАТО

преди 11 години

Борисов превърна България в троянски кон на Турция в Европа.А Еродаган е военен престъпник ,кръволок,отговорен за смъртта на десетки хиляди сирийци убити от ислямиските банди на Ал Кайда.

545

Анонимен

преди 11 години

Анадолско развитие на Бълтгария(

544

Анонимен

преди 11 години

Връх на позора!

543

Анонимен

преди 11 години

Има си хас.Мутрата никъде не е приет освен в Анкара.Национален предател!

542

анонимен

преди 11 години

само герб

541

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са срещу ДПС и за българските турци. ДПС е клон на БСП а не партия на турците.

540

Коко

преди 11 години

ТОВА НА СНИМКАТА Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.

539

ДА!

преди 11 години

Напълно възможно е от Анкара да дойдат инструкции, с които изселниците да гласуват за Дал и Исмаилов, а също така и 100-200 хил турци живеещи в България от електората на ДПС също да подкрепят Дал! Тогава ще имаме коалиция ГЕРБ-НДСВ-Дал и далаверата продължава! За да се избегне това, гласувайте за двете основни опозиционни партии-БСП и Атака! Ако имат повече от 120 депутата това ще е алтернативата на Боко Тиквата и бандата му! Всичко друго е мираж!!!

538

Анонимен

преди 11 години

E KAK INA4E ERDOGAN SHTE SI PRODAVA ELEKTRI4ESTVOTO V BALGARIA TRIABVAT MU SHARANI KATO BOIKO KOITO SA PROTIV OTVARIANETO NA NOVI ATOMNI MOSHNOSTI V BALGARIA

537

Анонимен

преди 11 години

Всички злини вече четвърт век произтичат единствено от комунистическото задкулисие, ДС-арската агентура и одиозната паралелна власт, контролираща всичко. Затова никога не е имало свободна политическа воля, а кукли на конци. Като Орешарски например, който никак не е чудно, че беше избраник както на СДС, така и на БСП. Каква по-голяма илюстрация, че центърът на управление на държавата е един! Този център е паралелната, но действителната власт, докато държавната институционална власт е продукт от диктовката на паралелната.

536

историк

преди 11 години

има тиквата аналог в историята преди 800г от свинар иваило станал цар от пъдар тиква почти станала цар като толкова го обичате изберетего за главен хирург да ви бърна в тьпите мозьци или за главен пилот и отлетете с него на майната си *** нещастен

535

ДИСИДЕНТА

преди 11 години

-ДАВАШ ЛИ ДАВАШ ЛИ,БАЛКАНДИ-ТИКВО,ХУБАВАБЪЛГАРИЯ НА ТУРСКА ВЯРА?ДАВАМ Я,ДАВАМ Я,ПОДАРЯВАМ ЯНА ЧЕР АРАБИН,ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИДАРЯВАМ Я!

534

Анонимен

преди 11 години

Преди гласувах за Герб но сега никога

533

Асан

преди 11 години

Само Герб и ДПС винаги съм за тях!

532

ВАЙ, БЕ!

преди 11 години

Цъ, цъ! Нашият се репчи на ДПС, пък се слага на Ердоган! Не е за вярване направо!Партиот неземен!

531

sad

преди 11 години

Да живее Асфалт Паша, дано спечели изборите за да построи нови магистрали за турските ТИР-ове. Може и митата да им махне.

530

Алцек

преди 11 години

ДПС като Турска Комунистическа Партия под прикритие затихва като своята по-голяма сестра. Българите нямат проблем с исляма. Нещо повече: Българите в бившите Съветски републики са мохамедани. Конфликта е изкуствено създаден от руснаците. Разделяй и владей - типично по византийски.

529

ееххх

преди 11 години

бе как няма да му честити....нали на нас гроб ни вдигнаха тока,а турците тихомълком стоят два АЕЦ-а... след 5 години няма да купуват евтин ток от нас,а ще ни продават техния скъпо ! имаше едно показно събаряне на едно смешно барбекю на доган и те това беше...ако не се лъжа то вече е построено пак като по масивна постройка обаче...иначе къде ще се пекът пържолите дето заедно ги хапват от дпс и гроб

528

Анонимен

преди 11 години

Ердоган поздрави ли на български като тиквата, който в Турция поздравяваше на турски?

527

Анонимен

преди 11 години

това е доказателство, че б.б работи за турски интереси. ето защо герб води политика на геноцид срещу народа ни и нищо не направи за обезщетяването на тракийските българи. а това е прекрасно за религиозните фанатици от турция