26

Ехееее....

преди 11 години

Отдаавна на правораздаването се гледа като на бащиния.Важно е правосъдието да не е такова.Ако то бъде оправено но от нас народа,тогава нещата ще се оправят.

25

Димитров

преди 11 години

БОРИСОВ МОЖЕ ДА НЕ Е "ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ ",НО КОСТОВ Е МНОГО ПО-НЕПРИЕМЛИВ ОТ НЕГО! ТОЙ РАЗТУРИ СДС ,НАПРАВИ ПИРАТСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ, А СЕГА МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ-ДА Е НА ВЛАСТ! А КАКВО Е ТОВА БДФ-ИМА ЛИ ДЕСЕТ ПРИВЪРЖЕНИЦИ?

24

Анонимен

преди 11 години

Булка, руската мечка вече не е в гората. Това дори чичо Обама и дори чичко Березовски го разбрахаа. А ти си свириш ли свириш на либералния кавал.

23

Анонимен

преди 11 години

Куцо и саката иска да влезе в парламента.....цяла София в плакати....Следя политическия процес.......но това същество на снимката никога не съм го виждал....как по да *** си мисли тая че ше влезе в парламента?? Ще се събере точно толкова гласове колкото и митьо пищова

22

П.Петров

преди 11 години

До тцъ,тцъ.. 29, Нефтохима е проектиран да работи с руски петрол, Шел отказаха да го купят, защото щяха изцяло да зависят от благоволението на руснаците, които точно тогава врътнаха кранчето и спряха доставките. Изборът на Иван Костов беше или да го продаде на руснаците или цялата държава да остане без горива за неопределен срок през зимата. Ти на кого щеше да го продадеш в такава ситуация ? Вдяваш ли защо ДСБ и БДФ говорят за енергийна независимост от Русия?

21

П.Петров

преди 11 години

Чета коментарите и виждам пораженията върху интелекта от 70-ет годишния комунистически терор върху личността и ценностната система на българите. Виждам как вместо да се осмисли казаното от един очевидно интелигентен човек плебеите си мислят "Тази сигурно и "Винету" дори не е чела, нищо, че на Борисов и българският му куца"За хората с чест,достойнство и интелект дори загубените каузи си струват, когато са въплъщение на принципи, идеали и ценности, както битката при Термопили, както Априлското въстание. Аз ще гласувам за БДФ и ДСБ, дори да не влязат в парламента съвестта ми ще е чиста, че не с

20

тцъ,тцъ..

преди 11 години

На времето гласувах само за бат Ваньо,ако някой се впряга моля за извинение.Тия години разбрах,че ни натресе руската мафия /нефтохима/ ,сега мариците/тока/влудяващи милиарди,а от скука от време на време с извинява на турците, вече не знам за какво..,а на тях им доскучава вече..Яко го бие тока пича..

19

Сократис

преди 11 години

Като се каже за нещо,че го имаш като "бащиния" повечето хора го приемат като негативно сравнение,но ако се замислите повече и си спомните стихотворението на Пенчо Р.Славейков-"Хубава си Татковино",ще видите,че е написано със възторжен патос и умиление към Родината ни...а между "Татковина" и "Бащиния" има ли разлика?! Г-н Тъпчо отново е абсолютно прав :))

18

Сахаров

преди 11 години

А?! Избори ли е имало някъде?

17

СоциаГлист

преди 11 години

Ta da\ Та да питам, колко струва да ми пуснат и на мене една такава статийка у Днеса, че казват много полезно било за имиджа.

16

Анонимен

преди 11 години

Един от най-големите абсурди на нашето време, който направо не мога да го проумея - как може да има хора които да си мислят, че ГЕРБ и Б.Борисов има някаква, дори и най-минимална антикомунистическа насоченост. Че те смърдят на мафия и на служби че чак се не трае. И са най-уродливото отроче което БКП досега е пръквала.

15

Анонимен

преди 11 години

Тя открила топлата вода.

14

Анонимен

преди 11 години

До шишоНе " кворума" , " Форума" приятелю от ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 11 години

Тая да каже от коя секта е, че ги събира едни "младежи".Баща й оспорва в една статия деня на раждането на Христос

12

Анонимен

преди 11 години

16, по твойта логика ти явно не си около Костов, щото иначе щеше да си грамотен и да знаеш, че се пише "ерудирани"...

11

шишо

преди 11 години

Чета кворома и си викам леле колко *** народ има. Нямам в предвид последн

10

Българин

преди 11 години

До НЕ на БСП и ДПС! 9Някой казвал ли ти е колко си *** ?

9

Анонимен

преди 11 години

Ако гледахте д-р Николай Михайлов в Лице в лице по БТВ, който непонася Костов, каза че това е единствения грамотен политик- лидер в страната. Няма друг. Само вижте визитката на тази жена. Всички, които са около Костов са изключително еродирани , грамотни и можещи хора. Оставате Костов, гласувайте за тях, гласувайте за ДСБ, това е единственото спасение за страната. Видяхме престъпниците от ГЕРБ.

8

бай Тъпчо

преди 11 години

Ееее за пръв път некой да похвали Бойко бе...то да се управлева дръжава кат бащиния значи да я управлеваш правилно,грижовно или да милейш за нея...така как си копам с мерак и мойта нива щото ми е от тати...Значи таз Жаклинка или иска да хвали Бойко или е савсем Жа-клинила и незнай туй де говори кво значи...

7

Анонимен

преди 11 години

НЕ БАЩИНИЯ, А АВРАМОВ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ.