537

Анонимен

преди 11 години

Това е повече манипулация, отколкото прогноза.Манипулацията е в апетитното подвеждане да се гласува за малките партии - ,,Давайте, малко ви трябва!'' и т.н., което има за цел отклоняване на гласове от БСП. Защото огромната част повярвали на Атака и НФСБ са бивши и потенциални симпатизанти на БСП. Герб се храни от властта и парите.Катурнат ли се веднъж, не ги търсете.Тогава ще се появи нещо уж ново.Ако не сега, все са пътници.

536

Вирджиния

преди 11 години

Ха..ха..ха..на миналите избори вкараха герберите 117, когато бяха в апогея си, а сега ще са само 108..ехх..."социолози"..но поне статията е забавна))))

535

стамат

преди 11 години

Ах продажни долни платени социолози.

534

Анонимен

преди 11 години

Тя бандата ГЕРБ се разпадна, а тия ми говорят как ще спечели изборите.

533

ПЛД

преди 11 години

За съжаление ГЕРБ ще спечелят...Моите познати са раздвоени, по-голямата част ненавиждаме Пикаещия и Слухтящия, но има и такива, които му лижат г*за...Като ги питам как ще коментират последните му изцепки започват да увъртат като него и да обясняват как всички говорели така помежду си. Така че ГЕРБ са победители, колкото и извратено да е това. Бог да пази България...

532

Атака

преди 11 години

Стига сте вярвали на тези еврейски агенции!Атака ще вземат поне 15%, ако няма фалшифициране на вота!

531

ss

преди 11 години

До Банкеръ az predi nqkolko dni i az reshih che ste glasuvam za ataka... nqma alternativa, a trqbvat radikalni reformi i mislq che samo na tqh im stiska da gi napravqt..a i nqma da klqkat tolkova mnogo pred EC i USA

530

Банкеръ

преди 11 години

Герб могат да спечелят само ако Цветанов брои бюлетините,На БСП електората е в гробищата в голямата си част,останалата е на възраст над 60г.Атака ще е изненадата на изборите според моите проучвания сред българи,турци и *** на възраст между 20 и 55г с доходи под 600 лева месечно.Тези хора са над 2,5 млн. и ако гласуват жална ви маика.

529

обективен

преди 11 години

Смятам, че резултатите и анализите на г-жа Мира Радева отговарят на истината. Смятам също, че тя не е свързана с определени структури и мафиотски кръгови като Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Цветозар Томов и сие. Но както е казано - истината боли. Само че прокобите на "социологическата мафия" вече не правят никакво впечатление.

528

zb

преди 11 години

zb

527

Иво

преди 11 години

Ами да,очертава се пореден тежък разгром за червената уродлива ***.притеснителното само в това проучване е че ГЕРБ най-вероятно няма да имат абсолютно мнозинство.

526

Анонимен

преди 11 години

Наркотиците до къде водят!Вижда ги процентите , ама в сънищата си!Хората не ползват наркотици , а и пиенето е забранено по време на избори , и не виждам как ще ги стигнат тези проценти!

525

Ами да,очертава се п

преди 11 години

Победа

524

социолог

преди 11 години

Мира Радева е толкова дискредитиран социолог, че дори колегиет й не искат да сядат на една маса с нея в тв студиата. Колконто до данните от "проечването й" - първо 550 души от големите градове въобще не е представителна извадка. Но вси пак е похвално, че се опитва да посмали огромните % преднина на ГЕРБ, които си измисли предишния път! От третия път ще уцели - ГЕРБ падат под БСП!!!

523

Анонимен

преди 11 години

Платена публикация!А колко струва?

522

Анонимен

преди 11 години

Е най-сетне първия социолог се престраши да каже това че НФСБ влиза в парламента. Само че е пропуснала да каже истинския процент, той е над 8%.Иначе за глупостите за Герб - без коментар

521

Родопите

преди 11 години

Първанов бе единствената опозиция, сносна такава на Борисов, по време на управлението на Буда, не знам защо, но му вярвам, не може Русия да е на един хвърлей разстояние от нас, а ние да слагаме всичките яйца в кошницата на САЩл Не щеме ний евреи, не щеме ний янки, банки и дупедавци

520

Анонимен

преди 11 години

Мдаааа, изберете си гроб отново и да знаете, че ще плащате за да ходите на работа.

519

айде моля ти се !

преди 11 години

НЕ ИМ ТРЯБВА СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ !НЕКА САМО ДА ВЛЕЗНЕ Г-ЖА РАДЕВА ИЗ ФОРУМИТЕ И ДА ПОРАЗГЛЕДА КАКВО ПИШАТ ХОРАТА.И ЕДВА ТОГАВА ДА ИЗЛИЗА ПО МЕДИИ И ДА ГОВОРИ И ДА ПУБЛИКУВА ИЗВАДКИ...ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И УСЛУЖЛИВ СЛУГИНАЖ.

518

Анонимен

преди 11 години

*** Е, *** е. МНОГО Е ***. Справка - 12.05.Ха-ха-ха