306

aleks.rilski

преди 11 години

ДС е минало,кокинов е ***.ал, всичко е театар и игри а Б.Б ще излезе чис като сълза.

305

Руслан

преди 11 години

Кервана си върви кучето си лае!Бау-бау-бау!

304

Анонимен

преди 11 години

Коке, Коке. ама сте голема работа.

303

Първан

преди 11 години

Докато има ДС ще е така! Тази същата ДС която организира" спонтанните" протести!141 от новите кандидати за НС са с ДС картонче!

302

batevale

преди 11 години

"...нанася тежки и непоправими вреди на съдебната система..." Пак ли ще потулваме нещата,като търсим кой е пуснал записа или ще установяваме и оповестяваме истината.Ако НЕЗАВИСИМАТА съдебна власт не се беше ослушвала толкова време на кой господ да се кланя,нямаше да бъде толкова критикувана от ЕС.

301

Мисловка...

преди 11 години

..като кажеш на един хетеро мъж, че е п-рас, той ти отвръща със същите реплики. Ако обаче кажеш п-рас на п-рас, той е изумен, възмутен и крайно обиден, че не си го нарекъл с нещо по-цивилизовано. Или - тази дето яко мърсуват имат изтънчено чувство за това как ги наричат... Та...гледам днеска яко всички партии (почти) скочиха на Бойко...не ми се мисли, колко п-раси има във властта и на какъв принцип ги подбират...

300

bb

преди 11 години

на вниманието на всички ***,които мислят,че ще им мине номера за подслушванията и други:...налапайте ми го целия до гърлото!!.............да ви е сладко семенцето мииии!!!

299

Анонимен

преди 11 години

И баба разбра кво става - земеделския мин. е чакал Бойко да го отърве от обвинение. Бойко не е пожелал или не е могъл. Тракторчето го е викнал и му е споделил че нещата са в негови ръце ако така и така си скожи микрофончето и *** Герб. И Миро *** му се е вързал щот явно е така. Ха сега си правете изводите кой крив и кой прав. Сигнализирахте за неуместен коментар

298

Анонимен

преди 11 години

що бе ? нали всичко е провокации уж баси "политиците", баси чудото, оплетоха се като пилци в кълчища

297

Анонимен

преди 11 години

На Какито като му погледнеш угодническата физионамия - еднакво услужлив на всички които са на власт. Отдавна требеше да е отлюспен. Прокуратурата трябва са се самоизчисти от лакета и мазни петна за да тръгнат работите и я има България .

296

анонимен

преди 11 години

от едно котило са си лика и прилика - от котилото на мафиятате краставите магарета отдалеч се надушват

295

пуста тояга

преди 11 години

тоя гладен няма да умре, Мутрата му е дала толкова, че додето е жив ще има да ядеда му мислят горките хорица дето нямат и хляб да ядат

294

Анонимен

преди 11 години

Вече като чуя "герб" , и в съзнанието ми веднага изплуваедна огромна купчина л.***.По гнусна и противна партия от тая банда герберасти никогане е имало в БГ.Амин Боко .

293

ДС експерт

преди 11 години

Кой каза,че ДС и ченгетата са минало.Тук са тук и никога не са напускали.Продължават както и преди да се грижат БКП (БСП) да е незаобиколимо,макар и *** лаено в българската действителност.

292

някой

преди 11 години

полицейска държава си бяхме и такава ще си останем - независимо кой ще се *** на кормилото...

291

Даола

преди 11 години

Кокинов се уплаши ! Ха-ха.

290

Анонимен

преди 11 години

гледайте,преценете,направете си изводите...youtube/watch?v=Id1biOuxugw

289

.rotos

преди 11 години

До Отворети си очите: "Няма партия която е застанала срещу БСП и да е оцеляла"И Пиночет така казва...

288

adk

преди 11 години

И пак същия сценарий, както с Мишо -бирата пак ще търсим кой е пуснал анонимката, а не какви ги разправят тези мафиоти,

287

Анонимен

преди 11 години

Абе баш полицай , нали си велик , как става така , че са те записали , но не това е важно , важно е какви си ги наговорил , това разговори на министър ли са или на махланска клюкарка , Махай се и ти си безличен като другите , язък , че ти повярвах