10

Даола

преди 11 години

Слабо им е въображението на господата от Евпопейския съюз да си представят корупцията, измамите и картелните споразумения, които превръщат българина в една малка нещастна маймунка. А пък сега, пред Велкден, големите вериги играят на промоции - цените на промоционалните стоки навсякъде са едни и същи, как ли го постигат - ха-ха.

9

8888888

преди 11 години

Браво Станишев! Ти откри топлата вода, електричеството и телефона едновременно. Ти си гении и ние те обичаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

anonimen

преди 11 години

iska se kontrol!!! Raboti se 12 4asa ,osigurqvat ni na 8!!! Kato 4uqt 4e idvat *proverqva6ti ni kriqt??? Kade ste da vidite???r Rabota i da ima nqma kontrol! Ima teror!!!

7

Българан

преди 11 години

До 8! " Първо трябва да има потребителско търсене за стоки и след това идват работните места за произвеждането им." Абсолютно си прав! Е те това не разбраха гЕрбавите! 13 пенсия за пенсионерите, редовното разплащане по държавните поръчки, редовното връщане на ДДС.. контрол върху спечелилите държавни поръчки да се разплащат с подизпълнителите.. На вид дребни неща но подържащи потребителското търсене и съживяващи икономиката намаляващи безработицата и увеличаващи приходите в бюджета!

6

anonimen

преди 11 години

vsi4ki lajete!!!

5

Анонимен

преди 11 години

За какви работни места говори този. Първо трябва да има потребителско търсене за стоки и след това идват работните места за произвеждането им. Без възможности на пазара за продажба на стоките, никой не може да произвежда, съответно и да създава работни места.

4

Анонимен

преди 11 години

Kak ne go e sram vseki kazva 4e nqma pari i rabota tozi si poftara edno i sa6to da si po4e6a ezika

3

Vesso

преди 11 години

Само да не е както във Франция където на власт дойдоха социалистите.В резултат на премахване на политиката на затягане на коланите с "политика на разтежа",само безраборицата е отбелязала небивал разстеж.

2

хлеботачо чорбаджийс

преди 11 години

Станишев само това е учил и това говори - общи приказки. Мандалото лопна отдавна Другарю Господинов. Ситият на приказки не вярва на гладния от алчност

1

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Коминтернът щял да стимулира икономически разтеж... - техническа грешка - да се чете - симулира...