178

outsider

преди 11 години

До 264: Бат' ти Бойко е тъкмо от милиционерската дружинка. А през 47-*** година на миналия век ти дори не си бил и планиран да се родиш, а какво остава и да си знаел какво е било.

177

outsider

преди 11 години

До tih velikan 681: Сигурно е бил Найденов е бил заплашен от цялата тройна коалиция. Така звучи по убедително, нали?

176

аллл бънди

преди 11 години

Боже, Боже щом МИРКО БАРДАКА,ИЛИ ОЩЕ МИРКО ТРЕЗОРА стана достоен българин,радетел за демокрация и справедливост, значи положението наистина е отчайващо.НЕ Е ТРЯБВАЛО САМО ДА СЕ ПОДСЛУШВА А И ДА ГИ ПЛЯСКАТ,ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ СА ЧУТИ НЕЩА ЗА КОИТО ПАНДЕЛАТА Е КАТО КАРИБСКИ ОСТРОВ.

175

Анонимен

преди 11 години

Питър Строб,***, знаеш ли какво е репресия и подслушвания? Защото аз знам.През47ма год.комунистите разстрелваха всички неудобни с циничното "В името на народа".Влизаха по къщите и задигаха каквото им хареса пак"В името на народа"Хората живееха в страх.Знаеш ли какво беше Белене?Знаеш ли,че ако носиш дънки те прибираха в Милицията за "капиталистическа пропаганда"?*** си бяхте и *** ще си останете в БСП /БКПАгресията и жестокостта са присъщи на хора с ограничени мозъци!

174

яма значение

преди 11 години

Хитър ход според Найденов,но според здравомислещите хора голяма излагация стана.И да не смее някой да каже ,че имаме независима правосъдна система!Щом въпросният господин сгази лука и замириса на съд от обвиняем стана защитен свидетел.Срещу какво само той си знае.Итова ако не е цирк здраве му кажи!

173

Демон

преди 11 години

До изборите май ГЕРБ ще се разкапе до такава степен, че и в парламента няма да влезе. Сега Миро топи Цвъцко и бившият си приятел Боко Кратуня. Скоро Цвъцко ще започне да топи Боко. Да вземат да си купят доста вазелинче, че бая зор ги очаква в панделата!!!

172

tih velikan 681

преди 11 години

вузможно е на мирослав семеиството да е заплашено от хора на станишев.....и затова е искал охрана и за семеиството.отказано му е за сем.и се налага да атакува цветан....според мен това е сценаря от бг мафя бсп и дпс и дсб

171

Демон

преди 11 години

Миро и Цвъцко вече пътуват към Софийския централен затвор. Там ще чакат Боко Кратуня и Плевнята, за да си играят четворка белот!!!

170

Анонимен

преди 11 години

Миро е политически труп!Предателите са презряни същества!След изборите, тези на които се подложи ще го изплюят!В тази страна трябва здрава ръка и това е само ГЕРБ!

169

До Питър Сноб

преди 11 години

Кой те репресира,господине?Ние не се занимаваме с далавери ,спим спокойно и никой не ни притеснява.Притесняват се бандитите,далавераджиите и подобни.Така трябва да се действа в държава като нашата!

168

Mimi

преди 11 години

Няма ли контрол,за българина,настъпва АНАРХИЯ!Който не му харесва да напусне,но не им се изпуска кокала.Само ГЕРБ ще промени страната.Найденов свърши и добри неща,но накрая се ИЗЛОЖИ и то много ,. Жалко !

167

Питър Строб

преди 11 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ Умряха.Щом ви се още 4 години с тая имет Цв.Цв и Б Б си е ваш проблем.САмо БСП и това е.Кои каквото ще да говори никога не е било толкова зле.Мизерия подслушвания репресия.ТОВА Е ГРОБ!

166

Анонимен

преди 11 години

Тоя май ще го самуобият ми се струва

165

СЪЩИЯ

преди 11 години

Волен Сидеров премиер!

164

Анонимен

преди 11 години

След като успя да се разведе със сините, лидерът на ДСБ Иван Костов е предприел странно ухажване и договаряне с бившия депутат от ДПС Гюнер Тахир, който има своята партия НДПС. Тахир лъсна като агент Георгиев на ДС след разсекретяване на досиетата. В средата на март Тахир и Касим Дал водеха преговори за създаване на обща коалиция.По-късно Касим Дал се заусуква около СДС. Гюнер Тахир пък е обект сега на силно предизборно привличане от страна на Иван Костов.Afera.bg

163

ББ

преди 11 години

Кръвното, нещо не е ми е добре кръвното.

162

Змия в пазвата

преди 11 години

Винаги ми е бил противен. С какво му извиха ръцете комунистите и трактора?

161

Герберастия до шия

преди 11 години

Бе много ви плащат бе, герберасти, много..... Ако парите дето ви плащат отиваха за майчински, досега щяха да се вдигнат с над 200%. Ама нали си цоцате от Румито.... А и то гърда има - да цоцате...... Пфу - ***.

160

страшния_съд

преди 11 години

агенти на държавна сигурност:========================1.георги първанов2.Сергей Станишев3.ахмед доган4.бойко борисов5.цветан цветанов6.иван костов7.яне янев8.меглена кунева9.лютви местан10.марин райков===============без АТАКА няма победа

159

ама голем смех дойде

преди 11 години

да бе, да. Още ли станишев е виновен, че герберите се топят и заплашват със смърт един друг? Само ненормални могат да пишат това!