35

Анонимен

преди 11 години

Разкарах близу преди 2 месеца и не съжалявам, сега съм "ефирен". За какво да има плащам, да ми спират хубавите канали и да ми тъпчат разни чалгии и *** - Планета пайнер, Чака-рака...Имаше Дискавъри - няма вече, имаше Еклпорър - няма....."Член" за вас, близачи.

34

Чиста България

преди 11 години

Акцията за почистване на България трябва да започне не със сметта, а с протурската, съответно антибългарска, телевизия BTV.

33

Анонимен

преди 11 години

нека пак мацките по офисите да ме агитират да ме вържат към тази кабеларка.

32

Анонимен

преди 11 години

днес ще им сложа карфичките вече по кабелите на тия.

31

с.

преди 11 години

Близу са пълни нещастници!Още по време на първият мач във вторник се появи съобщение,че БТВ ще спрат излъчването заради неизпълнение на договорни отношения!Вчера към обяд звънах на Близу да питам ще мога ли да си гледам мача или не!Някакъв хобот категорично ми заяви,че няма никакъв проблем!И вечерта се прибирам и дърво!Звъннах пак и някаква кифла ми обясни,че щели да си търсятт правата в съда!Какво ме интересува това?!Питах и за Дискавъри,които ги няма половин година и нищо конкретно!Селяни!

30

.

преди 11 години

Ей сега вече си го преместих.

29

БББ

преди 11 години

*** ТВ пак се проявиха! Предлагам всички оператори да бойкотират тия "гладни кучета" и да не ги излъчват! Алчните *** си правят каквото си искат и не ги интересуват никакви закони! Но хората не са глупави и скоро никой няма да ги гледа! Рейтингите падат, ***!

28

Анонимен

преди 11 години

az v Usa gledam Bg Tv ot netrra. com . Mnogo sam dovolen veche 8 godini.Ima kum 60 Bg progarami , i ot 20 dena BTV nqma.Pak zaradi nqkakvi $$. Ne che q gledam ama ...

27

Анонимен

преди 11 години

Явно БЛИЗУ е впрегнал персонала от офисите си да пише тук и да се самооправдават ,,ЧЕ ДРУГИ ИМ БИЛИ ВИНОВНИ ,НО ПОСТРАДАВШИТЕ СМЕ НИЕ -ОБИКНОВЕНИТЕ И ИЗРЯДНИ ПЛАТЦИ-не ни пука за отношенията между двата опертора -виновните за нас СА БЛИЗУ ...!!!

26

старец

преди 11 години

гледайте black tv rado в нета и забравете *** от бтв

25

стига оправдания !

преди 11 години

Договора ни е със скапаняците БЛИЗУ ,а не с друг доставчик- опитват се да се оправдават-че други са им виновни.......ПАРИТЕ НИ ВЗИМА БЛИЗУ ,НО ДОТУК...ИМА ЕДНА ДУЗИНА ДРУГИ ДОСТАВЧИ,които с удоволствие ще ни вземат парите

24

Анонимен

преди 11 години

Мачове не гледам, а колкото пъти прецъкам на ьТВ Екшън, насреща ми - противната мутра на Миролюба Бенатова. Толкова ми се повдига от нея, че смятам да си я пускам като мина на диета и ме гони глад. Да има полза, че плащам за такъв гнус.

23

Анонимен

преди 11 години

До възмутен !!!Много прости хора са възмутени...макар и кадърни

22

младен

преди 11 години

Ама аз тиа кабеларки не мога да ги разбера. Що не ги махнат тия две програми. Ловят си се и в ефир без проблеми.

21

66

преди 11 години

И другите канали на Босфор тв да спрат няма да е кой знае голяма загуба

20

възмутен !!!

преди 11 години

Некадърниците от БЛИЗУ да компенсират абонатите си -ние плащаме на тях ,а не на трети оператор и ВИНОВНИТЕ ЗА НАС СА БЛИЗУ ....!!!Скоро ми предстои подновяване на договора с тях ,ама този път ще духат супата ....!!!Като не могат да се справят, да не се захващат !!!Комисията за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ...

19

Пешо

преди 11 години

Не мога да разбера до кога ще ни занимават с проблемите си? Аз съм абонат, подписъл съм договор, който го изпълнявам(нищо че ми го натресоха) и искам да гледам телевизия - толкова е просто. Не ме интересува, че близууууу не платили на бтв или бтв им е.....До кога аз като съвестен платец и потребител ще трябва да страдам заради корпоративни интереси - без обезщетение, а само с едно извинявай, че ти спряхме телевизията, но проблема не е при нас........и кво от това???

18

Boroka

преди 11 години

BTV_Haberler

17

Гого

преди 11 години

BTV цялата да я спрат,няма да се разплача.По нагла и комерсиална телевизия с претенциите си че са първи(хайде де)не съм виждал!

16

Праизотерик

преди 11 години

битивиту са много нагли и алчни, но с лек чалгарски вкус. същите тези битивари спряха всичките си канали от нетера. глупава работа.