151

Петров

преди 11 години

Луксозен Мерцедес струващ над 100 хиляди евра, отварят МУ вратата като че ли е президент... Ама нали вече не е министър? Яко са подплатени финансово гЕрбавите, явно са си "заслужили" облагите! Физкултурник да си в тая *** държава, ей!

150

Алекс

преди 11 години

Разликата между теб Цветанов и г-н Станишев е че той ще си остане свидетел,а ти ще станеш обвиняем ,защото си престъпник !!!

149

bb

преди 11 години

до всички комунисти !! надуйте ми кавала,защото аз пак идвам!!!

148

palach

преди 11 години

Цевтан цветанов е за доживотен затвор

147

Анонимен

преди 11 години

ЦВЪ-ЦВЪ МАЙ СЪВСЕМ СИ СЕ ОЦВЪКАЛ КАТО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА, СТРАХЪТ ДА НЕ ПОПАДНЕШ ЗАД РЕШЕТКИТЕ Е ПАНИЧЕСКИ.

146

ПСИХОЛОГ /не от симе

преди 11 години

ЩО НЕ ОСВОБОДИТЕ СЪПАРТИЙНИЦИТЕ СИ ОТ ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ БЕ ,НЕПРОКОПСАНИЦИ-БЕЗХАБЕРНИЦИ ! ЩО НЕ ГИ ОСТАВИТЕ ДА СИ РАЗВИВАТ НЕДОРАЗВИТАТА ПАРТИЯ ,ГЕРБ ? ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ -ПРЕЗИДЕНТА ВИ ЩЕ ВИ НАМЕРИ НЯКАКВИ МЕСТЕНЦА НАВЪН-МОЖЕ И В НОВА ЗЕНЛАНДИЯ /при някои ваши учители от сдс,дето се наслаждават на природата в момента там / !

145

СОЦИАЛИСТ

преди 11 години

АЙДЕ СЕГА ПЪК,ДВА ЧАСА ? НАЛИ БЯХА ШЕСТ ЧАСА БЕ ,ДРАСКАЧИ ?АМА ,КОЙ Е ТОЗИ С НЕАДЕКВАТНИТЕ ГЛАВА И СЛЕПООЧИЯ БЕ ,ХОРА ? ДА НЕ Е ЦВЪЧКО -АПАРТАМЕНЧКО ? Я,МАРШ В ОВЧАРНИКА ПРИ КОЧА ,БУДА , БЕ БЕЗХАБЕРНИКО!СЕГА ИДВАМЕ НИЕ ,КОИТО ДОСТИГНАХМЕ 100 % УВЕЛИЧЕНИЯ НА ЗАПЛАТИ , ПЕНСИИ И ДРУГИ СОЦИАЛНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ ! ИДВАМЕ ,НЯМА ЛАБАВО !ОТИВАЙТЕ ПРИ СДС-НА БУНИЩЕТО !

144

varg

преди 11 години

Вие сте престъпници какви свидетели

143

ГербеХейтър

преди 11 години

Кво стана бе Цецкооо!!!Най-достойните сред вас се оказаха наркотрафиканти !!!!Да ти таковам и и партията да ти таковам....!

142

Жик-Так

преди 11 години

Само не разбрах нещо. Цветанов подкрепи Флоров защото му е приятел от детинство или защото тъгувал с наркотици !?!? Тоест, това приятелски или бизнес отношения са !

141

ДИВЧО

преди 11 години

До в с в и 168-Прави сте ,колеги!Когато Гаражното Наде стана ЗАМ-председател на ЕНП ,то бяха интервюта,то бяха хвалби,само липсваше да се обявят всенародни тържества!Когато Станишев стана шеф на ПЕС,Борисов,със всичките си кусури,единствен го поздрави.Всички останали от злоба и завист се надпреварват да го ругаят и да пишат гнусотии по негов адрес!Но какво да се прави-такъв е "матриала"на ГЕРБ-НЕКАЧЕСТВЕН!

140

Утопист

преди 11 години

Цветанов си е организирал тотален "сбирщайн" от "семейни приятели" във върховете на държавата !!!Ето ви само някой от тях, за които се сещам на прима виста: :1. Станимир Флоров - шеф на ГДБОП!2. Владимира Янева - издигната от Цветанов до председател на Софийски Градски Съд !3. Прокурорката Ася Петрова - любовница на Цветанов и едно от основните длъжностни лица, които трябва да следят за честността на Изборите !!!И т.н., и т.н.....Достойни хора,. нищо, че някой от тях търгуват с наркотици !

139

Бадемчо

преди 11 години

Ех Цвъцко Цвъцко... и Станишко ли го прослушваха 8 часа?!Ах ти певач ненаситен... ей тъй Флорката изгоре!!!

138

Анонимен

преди 11 години

Като го е страх да си стои в къщи.Защо трябва с коли на НСО да обикаля България.

137

Анонимен

преди 11 години

Cetso, to I Miro myrshata beshe pyrvo "svidetel". Taka se zapochva...

136

Коко

преди 11 години

Кой ли ще е следващият гербер повикан от прокурор? Къде ли е ББ? Защо се крие?

135

Анонимен

преди 11 години

Коко преди 8 минутиТози човек едва ли може да осъзнае колко е виновен. Дали може да разбере, че използването на държавните органи за партийни нужди е престъпление. ----------- Ти как очакваш да разсъждава детеце възпитано от левия солта*ак на Г. Шопов? Тои от малък знае че Партията е Една, Държавата е на партията, а милицията е момчето за мръсни поръчки на партията!

134

Коко

преди 11 години

ЦЦ е една калинка. Незнаещ човек ръководеше МВР. Сега обече ще трябва да отговаря какви ги е вършил.

133

ХА ХА ХА

преди 11 години

Разпитвали го като свидетел и видите ли и Станишев бил разпитван и според него всичко е наред. ДА ама НЕ, защото наистина Станишев може да се яви като свидетел, нооооо Цветанов е отговорен като бивш министър на вътрешните работи и тук става дума и за приятеля му от време оно Флоров.

132

Анонимен

преди 11 години

Абе Цуцанко, я кажи - как като не знаеш какво е ставало в ГДБОП и СДОТО се кефиш като *** в каручка че си пречупил гръбнака на орг. престъпност.