46

СЕМ

преди 11 години

Защо никъде около статията не пише ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ?

45

Аз съм

преди 11 години

Тази мома много на сериозно се е взела. То бива нагли хора, но и едновременно *** е много отблъскващо.

44

ANONIMEN

преди 11 години

G-JO KOLKO VI PLATIHA ZA GLUPOSTITE,...AMAN OT GAZOLIZA4I,...POLITIKATA E KATO K*RVATA,......,A VSI4KI V NEA SA TAKIVA

43

мангоджери

преди 11 години

истинското в тая реклама е само фотографията й, браво на фотографа!

42

рррррррррр........

преди 11 години

Май не само недоволен демократ, ами и *** си, моме!

41

и аз

преди 11 години

иначе е готина,но такива глупости пък чак...,но сега е времето да доказваш колко е лош другия,особено като не знаеш какво да говориш за себе си,о о о партио любима!

40

емигрант

преди 11 години

политиката Другарко е много мръсно нещо , а когато се прави от хора '-доказли се навънка ' тя става още по-*** , като специалистите на Симеон например!

39

Анонимен

преди 11 години

Много е смешно, когато попадам на такива статии. Явно това момиче или не е наясно с реалностите, или просто се намира на приказка. Нека първо попита своя патрон Кунева, защо навремето я кръстиха г-жа YES. За това, което се случва с България в днешно време голяма вина има тя, тъй като лично договори съсипването на една дузина отрасли от икономиката.

38

Анонимен

преди 11 години

Гжо Тодорова,политиката е не само ***,тя е много *** работа и може да се работи само от много интелигентни хора.За съжаление в последните 25 години в България нито един от т.нар.политици не може да бъде наречен интелигентен.Всички те със знаменатели деветцифрени числа и затова страната стигна до тази задъдена улица,от която много трудно би излязла,ако не се намерят наистина знаещи,можещи хора,но те трябва и да не са алчни.

37

Анонимен

преди 11 години

Тези видяха, че не могат да излъжат никого и се пробват при децата. И децата не можете излъга, лицемери долни!!!

36

СЪН...СЪН...

преди 11 години

Я,каква реклама.Боже,Боже.И това е едно от "новите" лица в политиката.Тази част от нея,която не е ***.Само,че учениците на това "лице",са много по-умни и по- разсъждаващи.Нешо повече,"по-морални" от политоложката.Тази,или е ***(едва ли),или е абсолютно безочлива,за да се стреми да внушава на учениците,че има "морална"политика.Видите ли,само при Бойко "демокрацията" била потъпкана,а преди това,цъфтяла и връзвала - с бандитската приватизация,с батко ,братко ,с тройна коалиция и какво ли н

35

anonymosss

преди 11 години

Щом така се определя кое училище е елитно и кое обикновен прах за пране значи безнадежно сме я закъсали!

34

до политоложката

преди 11 години

политиката я правят мръсните политици хах

33

Neli

преди 11 години

А аз се изненадох, че толкова много ме плени тази статия, това мнение, което почти се припокрива с моето. Но накрая се разочаровах, че дамата е кандидат депутат...За съжаление политиката е мръсно нещо и според мен достойни хора не влизат в нея!!!

32

Омерзена

преди 11 години

За първи път гласувах по байТошово време - никаква алтернатива - с баща ми гласувахме с тоалетна хартия. Демокрацията уж щеше да ни даде възможност за избор, а то изборът е пак между едни и същи, само дето си сложили различни имена ! Сега вече се вижда и как много от тях преминаваха от една група (партия) в друга многократно, само и само да докопат кокала. Народа - кучета го яли!

31

HCC

преди 11 години

За политиците може политиката да не е ***, но само за тях, защото са омазани и връщане няма. В България политиката е само ***.Четейки статията усещам директно внушение, че трябва да избирам, да избирам, да избирам, нови хора, нови политици..А мислила ли е преподавателката, когато нейните ученици я видят след години и и кажат - госпожо, какви ни ги разправяхте, а какво преживяхме сред НОВИТЕ политици, как не ви беше срам да ни заблудите така?

30

@

преди 11 години

,, няма мръсни думи,има мръсни хора,,

29

Eва

преди 11 години

"......да изхвърлим от властта всички, които ни отнеха свободата и опорочиха демокрацията в България." Вашата председателка е в това число. За *** ли ни вземате, много долно е така да подценявате хората и да си мислите, че те не помнят.

28

Анонимен

преди 11 години

Политиката не е *** РАБОТА ,....ТЯ Е НАЙ-МРЪСНАТА РАБОТА !

27

неполитик

преди 11 години

Госпожо кандидат за политик, уверявам Ви че между теорията за политиката (политологията) и практиката на политика има разстояние от земята до небето. Жалко, няма да имате възможност да се убедите в практиката.