71

До 84

преди 11 години

А може и да са отишли за предизборната кампания на ГЕРБ.

70

Анонимен

преди 11 години

Тези пари пак са отишли при хора на Брендо.

69

Анонимен

преди 11 години

След като един ден по-рано гл.секретар на МВР се изцепи със смешното оправдание,че колите за подслушване са се разхождали из града за да хванат похитителите на Лара,бандюгите им се подиграха,като осводиха детето и го оставиха точно пред вратите на МВР.Смех,смех,смех.Цвъкииии,за нищо не ставате и ти и главния ти секретар.Най-добре си обирайте крушите,че ни писна от вашата некадърност.

68

Цвинокио

преди 11 години

Вече няма да съм Шестак, а ще съм Осмак !

67

Страшна работа

преди 11 години

Чета ви коментарите и не мога да повярвам колко са заблудени и манипулируеми хората тук. Много лесно ви се отклонява вниманието. Всяко дете знае, че ГРОБ са инсценирали този театър. И разбира се, че чедото ще бъде живо и здраво. Вие как мислите?

66

и още

преди 11 години

ако някой ми обяснява, че децата са невинни и се раждат ВСИЧКИ добри и растат до незнайна възраст, пак така, невинни, независимо от това в каква среда живеят, в какъв зандан са заключени, какъв пример им се дава, как са ЛЪГАНИ, откъде идват парите на тате....та този някой може да ходи да пасе овЦе и да..стреля по козички.

65

Анонимен

преди 11 години

Горкия Цуцо, пак си вкара невероятен автогол. Биеше се в гърдите че е прекратил отвличанията... А това какво беше?

64

до...74

преди 11 години

едни хора от една каша се забъркали с други хора от друга каша. станала голяма каша. винаги съм се чудила каква вина имат малките деца, 1-2-3-4-5 годишни, които страдат от ракови заболявания и преди седмица го казах на глас и получих отговор: "e, те нали от телата на родителите си идват...". Та така... Нали душата му е същата като на майка му, студена, облъгнала, обръгнала, празна. Нали душата му е отишла при баща му... да не е садил ябълки, че да е невинно червейче. Мисли повече номер 74.

63

Ф.С.В

преди 11 години

Алоо шефе -Брендо в Италия мълчи като риба -- А добре ..връщаите дъщеря му и после ще кажем от пресцентъра на МВР че са дали 500 000 евро откуп ))) --да живее Герб !!! ---- тъй вярно шефе !!!!

62

ANONIMEN

преди 11 години

МВР !!!!!!!!!!! ГЛУПОСТИ НА КУБ РАДВАМ СЕ ЧЕ ТИЯ *** КОИТО И ДА СА ОСВОБОДИХА ТОВА НЕВИННО ДЕТЕ И ГО ВЪРНАХА ЖИВО НА МАЙКА МУ.НЕ КАЗВАМ ЗДРАВО ЗАЩОТО САМО ТО СИ ЗНАЕ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛО.БРЕНДО МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ ,НО КАКВА ВИНА ИМАШЕ ТОВА 10ГОДИШНО ДЕТЕ ? ДАНО ГОСПОД ИМ ГО ВЪРНЕ С ЛИХВИТЕ ЗА 48 ДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 11 години

А от къде са дошли 500 000 евро или близо 1 000 000 лева? Кои нормален, човек в БГ има тези пари??? Съжалявам за детето, то не е виновно, че баща му е мутра, но и от него освен мутра друго няма да стане...Така, че не ми пука ама хич дали е живо и здраво... един ден и то ще продава наркотици като баща си

60

Анонимен

преди 11 години

Кървави пари, мафиотски пари!

59

анонимен

преди 11 години

Брендовица си узакони част от парите от кокаина! Как се дава половин милион при средна заплата за България 500 лв.?!

58

Анонимен

преди 11 години

Звъни К.Георгиев на Цв.Цв и пита: - Ало, шефе, да прибирам ли похитителите на Лара - Абе ей, това не е за телефон - споко бе шефе, крайслера го взе прокуратурата - Аааа, дорбе..... А онея момчета ги остави за след изборите, нека да похарчим парите!

57

Анонимен

преди 11 години

Бившия съдружник и авер мутрата Буда-Ал.Петров(трактора) излезе в пъти по умен от полуграмотната дебеловрата мутра Буда-Винету и тоя път ще му се такова майката на Буда -Винету

56

!

преди 11 години

Добре,че са я освободили,че на весо потния и цеце полицията,която ни пазела,никога нямаше да я намерят!

55

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов ,тоя път яде хурката ,страва страшно за Флоров Цветанов и Борисов-Буда ,Ал,Петров -трактора заяви по ТВ ,че Брендо с който са били в една килия му казал в прав текст му е казвал ,че е готов да свидетелства срещу Борисов и Флоров и Цветанов за основната им роля в трафика и преразпределението на дрога-анфетамини в България и Близкия изток ,На времето американският посланик Джеймс Пардьо заяви ,че Бойко Борисов е престъпник от организираната престъпност

54

Анонимен

преди 11 години

Цялата държава се занимава с отвлечено дете...ако беше отвлечен самия Брендо тогава роптайте че ви занимават...Детето си е дете и надали дийлва амфети в детската гредина....

53

Анонимен

преди 11 години

проговори ли Брендо и с мутрата буда и апартамментчика цвъко е свършено ,сега вече Брендо нищо не го спира да си отвори устата пред италианският съд ,тоя път Буда се *** ,

52

баба

преди 11 години

Ееееех Лара, ако не се бяха появили Боко и Цецо, татко ти щеше да си работи без проблеми, да пълни партийната каса на БСПокровителите, и тебе нямаше да те отвличат, и щеше да си живееш в охолство, подсигурено от бандитите - наркотрафикантиНо да знаеш, моето момиче, че много деца като тебе, си разбиват живота или умират от наркотици.