98

Анонимен

преди 11 години

Българите сме много добри хора по начало в всяко стадо си има и черни овце нормално!

97

danika31

преди 11 години

До АнонименАз имам едно правило:При неизходна ситуация по-добре куршум в главата,отколкото под червен фенер или друго деградиращо действие!Точно заради този закон за сега излизам от трудни ситуации без да се мърся,защото прошка към моята личност нямам!И точно за това няма да се мърся с вас!

96

Анонимен

преди 11 години

kajimu balgarin i pove4e nego obijdai xaaaaaaaaaa

95

Анонимен

преди 11 години

До danika31 POD KOI 4ERVEN FENER BA4KA6 I KADE DA DOI DA TI POKAJA NE5TO 4ERNO I GOLQMO AAAAAAAAAA

94

danika31

преди 11 години

До АнонименВижте какво,аз съм българка,20години съм в чужбина и ви ГАРАНТИРАМ че няма за какво да бъда арестувана.Така,че стига с тези общи мнения.А по статията:много съмнително е че собтвеникът отрича да познава изпълнителя,който както виждаме не е професионалист...тук мирише на работа "на черно"...

93

Анонимен

преди 11 години

To ne gleda da mu e dobre ami samo misli kak na Vute da mu e Po-Zle

92

Анонимен

преди 11 години

вижте ,,великите"българи как си помагат в странство.вместо да си помагат те се крадат и се гърмят, не мисля че ще са роми ,вероятно ще са бели ***.

91

danika31

преди 11 години

До знаещДа ви кажа колко си помагат ***: Тук във Франция,когато полицията забра една част от тях от импровизираният им катун,другата част се възползва от това за да им обере всичко!

90

Анонимен

преди 11 години

pak li balgari ama molqvise te sa po po NAIIIIIIIIIIII 6TO ZLOSLOVITE TAKA TO GANIOVECA SAKAN NE QDE TAKIVA L.....NA TOI GI QDE PO GOLEMI .EI AMA I STE NAGLI KAT NE E PO UGODATAVI I IIIIIIIII NESA BALGARI AMA SA ITO OT VA6TE VELIKI BALGARI SAAAAAAAAAAAAAAAA

89

Сунай

преди 11 години

Евала бе, българете!

88

до 117

преди 11 години

добре, че е "татарина" да те научи на писмо и четмо неуки робе

87

Анонимен

преди 11 години

В този форум има много българомразци .Когато ангела слезнал на земята да види как живеят народите ,не видял нито богати ,нито умни,красиви ,бедни и грозни ,а видял само едни бели кости

86

Анонимен

преди 11 години

''О неразумни юроде поради що се срамиш да се наречеш българин''.Поразровете се в историята и разберете какъв славен народ сме били .Нека се обичаме, и премахнем натякваната ни омраза

85

до 119

преди 11 години

Виж сега юго-православен фанатико! Това ,че гърците са си съюзници със Сърбите си е откраи време и сам надявам се знаеш срещу кого са обикновенно!Еми има Българи -помаци и турци ,да им сринем храмовете ли ,че това си е изродщина ,ако се дървиш на такива фанатични мисли си е твои проблем."защото гърците мразят мюсюлманството "Това за хбалба ли е ,че са диви фанатици???

84

до 115

преди 11 години

Виж сега о неграмотнии!Гърците и Югославите ,са си дупе и *** и това ,че не са разрешили е нещо което те го правят вече 100 години!Същите п/....и ни удариха в гръб след балканската и на фона на народа дето си е честитял воината ми се струват много разпокъсани.Щото извини ме ама и хунта и партизани имаха и на страната на Хитлер влязоха ,ама се отметнаха.

83

Анонимен

преди 11 години

Кажи му татарин и не го обиждай повече, щом карикатуристи сравняват държавата му с ***......

82

карма

преди 11 години

Този Й.С.Д., какъвто и да е, е много ограничен човек.Не знае, че ако има деца- ТЕ и поколенията им ще ПЛАЩАТ неговата ПРОСТОТИЯ.Горчиво се лъжат онези, които смятата, че ЗЛОТО, извършено скрито и тайно, НИКОЙ не го вижда.Напротив: записва си го Господ.И НЯМА НЕНАКАЗАНО ЗЛО.

81

Анонимен

преди 11 години

Ами умни ли сте бре етническите под прекритие !Колко *** трябва да си да ти кажат ,че само завистливи и негативни коментари пишете ,разните му там *** ,турци и всякакви спорни етноси ,а вие да се издавате ,че сте над 6 *** до момента!!!Капан за *** !

80

Анонимен

преди 11 години

Й. С. Д - Йосуф Селимов Демирев !

79

Анонимен

преди 11 години

Ние Българите стига сме се определяли ,като най -лошите и какви ли не .По този начин само си насаждат омраза по между ни.Погледнете гърците ,няма по мързелива и лукава нация от тях,а те се имат за елит.