72

az

преди 11 години

гадна е мръсотията и мизерията в бг, но не съм съгласна с инциативата. излязоха да чистят тези, които не замърсяват. и още - за какво плащаме данъци, на кого му е работа почистването? инициативите да са за възпитание, а и яки санкции за замърсителите

71

Много якоооо!

преди 11 години

Браво,много яки снимки!Роската по ризка чисти а пък един полк охрана го охранява от народната лИбов!Бас държа,че цялата гора е отцепена само за него та да си чисти сам на спокойствие.Раята е пратена/пренасочена/ в някоя друга горичка да чисти.А отделно има сигурно поне една рота журналисти,които да отразяват важното събитие!Чудесно,знаменито,много яко!

70

Анонимен

преди 11 години

JALAK PALICHO..

69

ха

преди 11 години

Кой беше тоя Плевнелиев???

68

майната ви ...

преди 11 години

ненавиждам вашата " държава " !

67

Анонимен

преди 11 години

На запад подобни мероприятия няма.Просто там си поддържат чисто хората.Но, нали според повечето форумци, западния свят, САЩ и останалите колонизират света...ние сме си най-хубави...за това чистим веднъж в годината, цялат България и пак е мръсно и грозно.

66

Анонимен

преди 11 години

--Къде са другите от парламента ,да дадат пример и те като Плевнелиев

65

!

преди 11 години

Хубаво, ама това не му е работата. Тия *** дето трябва да чисти / съкращава/ са много и трябва повече от усмивка да ги разкара от хранилката.

64

Анонимен

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник зав

63

stoilov.roumen

преди 11 години

Пазете чиста България всеки ден! Това е смисленият призив. А за онези, които замърсяват, безплатен труд в почистването съобразно деянието им.

62

Анонимен

преди 11 години

Защо мьрморехте срещу студентските и ученическите бригади....---------------- Защото бяха насила, а сега е доброволно. Ако и това не си разбрал, *** да се застреляш некъде.

61

Анонимен

преди 11 години

През соца такива домати каквито има сега на пазара, имаше само в сънищата на граджаните. Плод-зеленчук беше един мръсен магазин, вонящ на гнили зеленчуци.

60

Анонимен

преди 11 години

През соца в обикновените магазини НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПРЕСНИ И ХУБАВИ ДОМАТИ.

59

до 81

преди 11 години

Абе, човек, сега нали никой не те спира да ходиш на бригада за домати? Повярвай ми, мене са ме строявали да ходя на такава бригада, знам много добре какво е и на такъв като тебе бих му прегризал гърлото със зъби. Организирай се и заминавай, но да не ти хрумва да искаш да го правиш задължително за всички, защото мамичката ти е*авам.

58

БУРГАС

преди 11 години

Знаете ли каква инициатива трябва да подемем? Не " да изчистим България за един ден" , а " да изчистим съзнанието си завинаги" . Това ни е нужно. Днес чистихме, супер, така и трябва,но по-важното е, изчистеното да си остане такова, а не след година да е същата ***.

57

do 60

преди 11 години

Kato vi praskat s otrovni himikali, obiasni mi togava kak *** se mnojat i prosperirat? Ne moje vazduha i vodata za edni da e zamarsen a za drugi ne...aman ot conspiracy theories!

56

Анонимен

преди 11 години

Всичко е толкова просто - не създавайте ***. Безотпадъчно производство, рециклиране и т.н. На сред Виена има завод за рециклиране на отпадъци, обаче никой няма да забележи, че такъв съществува точно там, защото всичко е чисто и измислено добре.

55

чарли

преди 11 години

Живи са заветите на другаря Ленин...

54

Анонимен

преди 11 години

За повечето хора това е реклама! Неслучайно толкова звезди се включват в тези проекти. Защото това се смята за някакъв светски еталон за отношение към планетата и всички трябва да сме много възхитени, че някой пръдльо, който яде хайвер по цял ден е слязъл сред раята, за да чисти с тях. Шибайте се лицемери! ТОЧНО ТАКА шибайте се в собствения си *** или стерилна чистота, защото в крайна сметка, като теглим чертата и двете са едно и също!!!

53

пози

преди 11 години

Забравил е да сложи и вратовръзка.....ххаахах, застанал е като за снимка!А *** в Парламента кога ще изчистим?!