114

Анонимен

преди 11 години

Браво, Гоце! Кой по-добре от теб може да знае как е организирана работата с "подслушванията" и кой, как и защо се е ползвал от информацията? Историята помни случая със съвсем на място записания разговор с Дянков и кой се възползва от това.

113

Анонимен

преди 11 години

Този човек два пъти поред бе избиран за президент на България. С цялото му скудоумие; с очевадното му служене на чужди, а не на български интереси; с олигарсите, точили фондовете на ЕС, заради които България стана за резил; с вълците и козлите му; с досието му в ДС и плеадата от ченгета в президентския му апарат; с подличките и нелепи предизборни идеи

112

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ПЪРВАНОВЩИНАТА !!! ДОЛУ БЕСЕПАРЩИНАТА !!! ДОЛУ СОЦ.-ПРОСТАЩИНАТА !!!

111

Анонимен

преди 11 години

Скоро гоце и доган ще си подават сапуна в банята на централния,а стойков - бургията ще ги обслужва последователно...)

110

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката е за затвора и то отдавна!

109

Анонимен

преди 11 години

Спомняте ли си,че и този комунист и доностник Гоце седефчов... беше наредил подслушване на съдии и прокурори и по нтози начин ги държеше ЯКО за топките...Е те това са ком.соц.играчите на столетницата - блуница БКП(ДС)

108

Анонимен

преди 11 години

АБВГЗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

107

ДО ПЪРВАНОВ

преди 11 години

Я да видим кой толкова силно крещи по темата подслушване? Еми това не са ли познатите политици от прехода-Първанов,Станишев,Доган,Местан,Костов, Овчаров,Петков,Кунева-Пръмова и ред други пропаднали политици с криминално минало. Да си зададем въпроса защо ги е страх от подслушване? Ами да не са прегрешили Другарите нещо? Дали някой обикновен човек се вълнува от подслушването? Ами НЕ,защото спазва законите на държавата.Ето затова ревът Господа-Другарите !

106

Анонимен

преди 11 години

Гаден шоп марш в шоплука на България и трябват достойни и честни българи,а не шопи като теб

105

Valentin

преди 11 години

a Purvanov, kogatoa pokani Diankov, zapisa razgovora taino i go oglasi, tova beshe li zakonno, ili pone moralno ?

104

Анонимен

преди 11 години

КАКВА ОГРОМНА РАЗЛИКА Е ЦВЕТАНОВ ОТ ТОЯ НЕЩАСТЕН ТРИПЕРОНОСЕЦ. ДУМИ,МИСЪЛ НА ЧЕСТЕН ПОЛИТИК,НА ДЪРЖАВНИК. ТОЯ ПОДЛЕЦ, КОИТО НИ БЕШЕ НАТРЕСЕН НИ ОТ СТОЙКОВ- КРАДЕЦА НА МИЛИОНИ ОТ САПАРД, Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ.

103

Анонимен

преди 11 години

На 12 май да изчистим България за един ден.

102

приятел

преди 11 години

Я си трай и стискай палци,дано чудо да стане.Че ако дойдат бесепарите,не 7.5 милиона евро,а милиард може да сте цунали.Май , че схванеш тогава ,защо Борисов прецака Дянков....А,иначе .не съм съгласен много с другаря Първанов..От бивши седесари ,мове да очаква същото ,като и от бивши комунисти.Втори Бойко , не ни требе.

101

Анонимен

преди 11 години

Тия съвсем се ***!Единият подслушва,другият докладвал на когото трябва,екипът на новият "президент"- гаф след гаф,вкл.орязване територии от страната и популяризиране на "новата"територия пред целият свят.А бе няма ли кой да накаже сурово такива умишлени некадърници?Няма ли кой да разследва подобни ,може би,НАРОЧНИ ИЗЦЕПКИ?Защо не ползувате поне услугите на основе учител по география,а плащате З А П Л А Т И Г О Л Е М И на подобни човеци.

100

Анонимен

преди 11 години

Ей,Ахмет,ти ли си новия коалиционен партнор на ГЕРБ.Много си активен ама не си обективен.Какво значение има кой го казва.И БСП не са света вода ненапита,но днес говорим за конкретен случай,в който главна вина има Цв.Цветанов-той носи цялата политическа отговорност за шпионирането,жертва на което би могъл да бъде всеки един от нас.Не желая да живея в къщата на БИГ брадър Цветанов!!!Затова няма да гласувам за тази извратена мутренска партия.

99

11

преди 11 години

До 1-ОЩЕ 10-15 ДНИ ЩЕ ВИ ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИТЕ ЛА .ЙНАТА ,КОИТО ИЗ.СРАХТЕ! НО ВОНЯТА ,ХАРАКТЕРНА ЗА ГЕРБ,ЩЕ ОСТАНЕ!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 11 години

От гледна точка на морала, последният президент е може би най-голямият подлец на прехода и народът трябва да накаже Георги Първанов, Сергей Станишев и компания. Марио Николов и Людмил Стойков са основните движещи лица сред задържаните, източили 7,5 млн. евро по програма САПАРД, Стойков е сред най-активните поддръжници на президента Първанов, Другаря Първанов забрави много бързо как тайно записа Дянков.Зорка Първанова също се е уредила с имот на далавера в Банкя на цена - 1/3 от пазарнат

97

!

преди 11 години

Чекай чекай, *** ньедно.Има си ред.. подлости и по големи сме виждали!

96

Анонимен

преди 11 години

пак ли се появи този мелезззззз между шопи и влашки ***

95

ahmet

преди 11 години

Страшни *** са това комунистите - за власт са готови на всичко! Спомнете си Петко Каравелов, когото затворили в Черната джамия и го подложили на изтезания и унижения, Под натиска на общественото мнение го освободили. На прием, един от дипломатите го запитал вярно ли е, че са го изтезавали. Той с гордо вдигната глава отговорил "Такива неща в моето Отечество не стават!". Нещо да кажете, другари комунисти? Не вярвам нито един нормален и мислещ човек да гласува за вас!