57

Иван Иванов

преди 11 години

Писна ми да слушам глупости, ГЕРБ тва, ГЕРБ онова, Цветанов тва, Цветанов онова! Истината че тези хора направиха най-много за България! Всички други преди това само грабеха и грабеха, докато не остана нищо! Лично аз ще излезна на 12-ти Май и ще гласувам за ГЕРБ! Друга алтернатива няма!

56

член

преди 11 години

Значи Дянков като прави закона за данък върху депозитите е изключил субсидиите на партиите. Кажете ми сега- не се ли правят законите, така че да са в полза на определени хора? За каква справедливост става дума? И не е ли наглост беден народ да издържа с толкова много пари партийните централи?

55

Атака

преди 11 години

А така - видяхте ли тя каква стана?Помня как ББ казваше, че не трябвало да се депозират пари в банките, а да се развива дейност с тях. Ето това му бяха аргументите за данакът в/у депозитите!

54

Анонимен

преди 11 години

И какво излиза, ГЕРБ не взимат дарения, а правят такива за 3.65 милиона. БСП прибира "дарения", а не е дала и една стотинка за някоя благородна кауза... На мен това ми говори достатъчно.

53

глас

преди 11 години

За майките за бъдещето поколение на България няма пари за партиите има. От къде на къде от дъравния бюджет ще се заделят пари за партиите те трябва да се издържат от членския внос като подържат идеите им и имат облаги от това. За хората изпаднали в природни бедствия и здравеопазване няма пари за тези хрантутници има.

52

ААА

преди 11 години

Сигурно главния мюфтия пак е пуснал писъмца по джамийте за да имат герб толкова много пари,както се видя от фейсбук за гласуването.НО АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ В ПОДКУПНИ ИЗБОРИ ТЕ СИ РАЗДАВАТ ПАРИТЕ КАКТО СИ ПРОВЕЖДАТ ПОДСЛУШВАНИЯТА -АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО -АКО ЧОВЕК СИ НАПРАВИ ПРОСТАТА АРИТМЕТИКА ВСИЧКО СЕ ВИЖДА

51

Анонимен

преди 11 години

Това още веднъж показва че те немогат да пестят пари та калимо държавни

50

Анонимен

преди 11 години

БСП събрали с 20% по-малко от членски внос спрямо 2011г. Много добра тенденция - след 5г ще изчезнат напълно!

49

Анонимен

преди 11 години

малко аритметика: ДПС събрали от членски внос 500хил и имат 6% на изборите. БСП събрали 1мил, значи 12% на изборите. Добре изглежда!

48

..

преди 11 години

Гледайте новия БГ филм на Въргала,вижте как почва нашата "демокрация".Филмчето е добро.

47

Breh

преди 11 години

До Анонимен (49)За жалост помня каква мизерия беше и при БСП, и при тройни коалиции, и при оня дето му дадохме 800 дни. Всички са еднакви, факт. Но ще отида да гласувам, въпреки че ми се повръща! Да, ще гласувам защото иначе ще спечелят тези които купуват гласове или си докарват гласоподавателите от съседна държава! Колкото повече гласуващи има дори и с невалидна бюлетина, толкова повече намалява процента на определени партийки да влязат в парламента! Ето това е важното сега!

46

Анонимен

преди 11 години

Само членския внос на трактора е към 5 000 000. В замяна спиране на подслушванията ,отвличания и рекет.

45

dedo

преди 11 години

Е, такава лъжа! От къде ще съберат БСП един милион? Опа, я да направим аритметика! От пенсионери или от ***? Голяма членска маса брей? Чекмеджжето им май се отваря отпред и отзад, а!?Нищо ново при комунистите! Голяма събираемост!!!!

44

ДО 26

преди 11 години

Пишеш ,че няма смисъл да гласуваш защото гласовете се купуват.Ако гласуват 70% от българитекупените гласове няма да играят роля,защото ще се изгубят в многото.БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ.

43

против

преди 11 години

НЕ,НЕ,НЕ на ГЕРБ и БСП те са ЕДНО.

42

БКП!

преди 11 години

ГЕРБ трябва да бъдат забранени като антибългарска и лихварска партия. БСП са предателска буржоазна партия, която също е антинародна. Бъдещето е на БКП.

41

...

преди 11 години

Пак антигерб кампания,просто да спрем.Ако си мислим ,че всеки в БСП плаща по 1 млн.лв. значи сме простаци.Няма значение на мене специално ми е интересно как в 7 млн. държава ние имаме 180-200 партии.За мене това е просто незнам нямам думи как да го опиша.

40

da be

преди 11 години

колко от нещата изнесени за ГЕРБ да са верни ? 1 % да е пак е много ако е истина ! Добре де хора не се ли замисляте - как може на проучванията да има толкова много подкрепящи тази партия ? Нима сте доволни? Не искам и БСП да се коалира с ДПС, не искам и АТАКА защото Волен е болен! АЗ не виждам за кой друг -единственият нормален е Светльо от Хиподил - номер 37. Но той няма да мине прага и гласа ми ще е напразно. Е защо да гласувам тогава. Няма за кого ! Няма да гласувам

39

до 54

преди 11 години

А ти откъде знаеш , по колко пари всяка партия събира за членство ?????? За ГЕРБ вноската е само 2 лв. за година !!!

38

Коко

преди 11 години

ГЕРБ си пълнят гушките от народните пари. Никой не иска да им плаща. ГЕРБ е срам за България.