58

do Pomaka

преди 11 години

ЕЙЙЙЙ турчин *** долен Ти *** майката кюрд умирисан ЧУВА6 ЛИ ВЕ Само да те барнем ще те утрепем птко *** На *** в умирисаната уста ще го дам *** *** е *** щото я ебахме сички *** долна

57

Извънземен

преди 11 години

На цялата Федерация на извънземните вече им дойде до гуша от перверзиите на Американското Общество,а именно САЩ! Дадохме им технологиии,дадохме им МОЩ,а те злоупотребяват! Време е да се намесим! Не трябва така да се изтребват човеци-не е нормално.Време е да дойдем и да възцарим РЕД!

56

Анти-терор

преди 11 години

САЩ някога имаха враг-СССР.Желязната завеса беше заплаха. Сега като вече няма врагове,си събаря СТЦ,прави си измислени такива като Осама,сама си прави атентати,за да си оправдава нападенията над мирни държави? Ах тази Америка-от там започна и кризата в Европа? От Лемон Брадърс? Защо ли целия нормален свят трябва да плаща дълговете на Лудия Американец? До кога???

55

бостанбомб

преди 11 години

Алах е справедливв и носи мир на земята след наплма на Чичо Сам. А как ли ще отговорят сев.корейците? Янките страх да ги хване. Аз мисля че това е акт на вьзмездие? А какво ще кажете? 2 000 000 избити виетнамци а колко араби? Самоче арабите се оказаха отмастителни ако бяха такива и виетнамците или сьрбите янките щяха да *** като мухи. Е кой е виновен? Кокошката или яйцето? САЩ ЩЕ КЬРВЯТ ДЬЛГО - ЛОША КАРМА ИМАТ МИЛИОНИ ИЗБИТИ И ПРОДЬЛЖАВАТ! Жестоко но справедливо- Ницше.

54

Анонимен

преди 11 години

чакаме сега да видим кой ще нападнат Американците....АЛ КАЙДА Е рожба на американската политика във миналото...дете добро обучено и спонсорирано от тях...дете излязло извън родителски контрол обаче...във опит да бъде унищожено то даде сериозен отпор...беше доста пораснало и заякнало....без непрестанно периодично водене на войни,икономиката на Америка е обречена на гибел...атентатите са най-добрата причина за започване на война...аз бих казал най-добрата САМОпричина..

53

Анонимен

преди 11 години

До Помашки националист Кротувай,не цъкай с огнивото!Станахте бетер от таралежите!Ще въ обръснем на сухо и по една краставица за късмет!Може и голям морков......!

52

муспи

преди 11 години

На тоя помашки националист, навярно ***, бих му отрязал лично *** и наврял ножа в *** му заедно с дръжката. След това бих избил *** му, и запалил катуна.

51

Анонимен

преди 11 години

До Помашки националист Е-е-е! Чакай малко,поспри се и се огледай!И най-вече се ослушай и преди да скочиш,не казвай оп!А като искаш да изповядваш ислям,върви там и не се връщай тук омирисник гаден-***!

50

DoMuspi Zubbi

преди 11 години

ДжихадДжихадът, е задължение за всеки вярващ мюсюлманин. В ранните години на исляма се възприема буквално - като война срещу неверниците. Но още преди 9 век, т.е. преди религиозните войни, свързани с кръстоносните походи Голямото медресе (в Кайро) препоръчва (становището е именно препоръчително, а не задължително) свещена война, която вярващият води вътре в себе си, и вторият джихад е в буквалния смисъл да се води война

49

Анонимен

преди 11 години

До Помашки националист ahhahaaahhahahhahaha glupak

48

Помашки националист

преди 11 години

Така им се пада на глупавите американци щом са решили да се заяждат с най-великата религия на всички времена-Исляма! До десет-максимум петнадесет години на всички ще стане ясно, че войната с Исляма е обречена. За Европа и Америка няма друго бъдеще извън Корана и няма друг живот извън Шериата! Като български гражданин се радвам, че България ще стане първата неверническа държава в Европа приела правата вяра! ***, опичайте си тиквите! Аллаху-Акбар!!!

47

муспи

преди 11 години

Аз живея отдавна в Ню Йорк и по заспал народ не съм виждал. Това още е непознато за българите, защото там расовото смесване е доведено до край. Не може след като гледаш наоколо всякакви латинос, китайци, *** и мелеси, и ако се мерне някой бял ще се окаже румънец, да се зароди нещо организирано. Това е и еврейската цел на расовото смесване. Всичко по впечетляващо или идва от вън или го правят евреите както събарянето на СТЦ. Скоро ще си го кажат - при тях няма сложности.

46

ranik56

преди 11 години

Камикадзе .- Самоубийствен атентат .

45

ranik56

преди 11 години

Камикадзе .- Самоубийствен атентат .

44

Анонимен

преди 11 години

Дано жертвите не са повече от 2! Около 30хил бягат този маратон! А за пълната липса на състрадание и човечност у българина: тъжно, много тъжно...

43

Анонимен

преди 11 години

Тука има ли жидовски слуги!

42

Анонимен

преди 11 години

53, тази идея я има насериозно, гледал съм за генна бомба по дискавъри още преди години.

41

СРАМ

преди 11 години

Големи европейци се изказват по форумите. Истински християни! После се сърдим като вместо България слагат клекало по изложбите...

40

Една_от_БГ

преди 11 години

До 56 Анонимен Вижда се "Американски театър".

39

Анонимен

преди 11 години

И НА ТЕЗИ КАДРИ КАКВО ТОЧНО СЕ ВИЖДАЧЕ НИЩО НЕ ВИЖДАМ.