202

яя

преди 11 години

обявиха хизбула за атентата по предположения и предпоставки,а сега бил невинен щото имало само предпоставки.време е някой да го избави тоя от мъките на живота

201

Анонимен

преди 11 години

obi4am visoki 4ela, bez kapka mozak- po-lesni sa (sniper)

200

Анонимен

преди 11 години

ИЗ*ОД-ГМО--ТВОЕТО ИМЕ Е ЦВЕТАНОВ!!!!

199

Анонимен

преди 11 години

тоя РЪБ на снимката докога ще го пускат на обществени места?

198

До Анонимен 244

преди 11 години

Ти или си гербер или си си глупав по рождение. Най напред виж в коя седмица е бил плода и дали е мажел да живее.тава че Цецо е казал че това е живо родено дете ,това не значи че е вярна.то може да разбира от физкултура ама от медицина НЕ РАЗБИРА.

197

БАТЮ

преди 11 години

До бивш партизанин-ДС Преди 23 години трябваше да стане това , ама.....Ей го - оня във Венецуела умря и новият соц. управник едвам е спечелил изборите.....Ако е истина , го чака съдбата на Салвадор Алиенде !!!!!...../ от 70-сете години соц. президент на Чили.... / Който проявява любопитство - да го пише в "Гугъла" и да му види съдбата...../ И като се

196

До Анонимен 252

преди 11 години

До Анонимен 252 Те затова трябва да питаме Цецо.

195

Офф

преди 11 години

До Анонимен 252Кви предположения бе??? Предположение е всеки 1 коментар тук. Подслушване или има или няма и това ясно и конкретно, без предположения трябва да бъде съобщено от прокуратурата. А не - ееми има 66% подслушване или 44% неподслушване.

194

Анонимен

преди 11 години

Тия предпосдавки всеки си ги тълкува както иска. Или е вярно или не. Кво е това вярно било, но 2/3-ти? Кое е вярно, кое не е.. Серго вече се нахилил като ряпа, Цецо също. От прокуратурата кво само симулират дейност?

193

БАТЮ

преди 11 години

До протестиращ!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

192

Дедо поп

преди 11 години

Направо ни направиха на маймуни. Ще речете зашо? Защото по ЗАКОН проверка по АНОНИМНИ сигнали не св прави. Да но сега е време разделно и майната му закона както е било и ще бъде винаги.

191

азе

преди 11 години

Имало предпоставки??? Имам чувството, че тия от прокуратурата говорят само колкото да се намират на приказка. Кво е това има предпоставки, ама няма подслушване. Да има предпоставки е например службите да разполагат с такива автомобили. Излизане на автомобила от гаража без да се опише може да е до автомивката. Или кажете кой кого и кога е подслушвал и дали изобщо е подслушвано или си трайте. Или поне съберете инфото и тогава да се дават изказвания.

190

шефка

преди 11 години

шефката на МВР да си подаде оставката.Ако има достойнство нека го направи и за честата на МВР и на полицията.Тя не бива да оправя бакиите на предшественика си и да носи срама като негов последовател.,ако не е.

189

Анонимен

преди 11 години

Бостанска плашип*тка си ти, Цецо! Само едно ти пожелавам - да се срещнеш с електората си и да се опознаете отблизо в панделата!

188

Анонимен

преди 11 години

"СЕРЬОЖА НАКАЖИ ГИ-АНА.НОЕ".

187

Анонимен

преди 11 години

Г-н.Цветанов знае кое е първо-"яйцето или кокошката".Понеже от него се е излюпил!

186

един

преди 11 години

оппаааа, а обосновани предположения???

185

Анонимен

преди 11 години

От там са категорични, че лидерът на БСП Сергей Станишев лъже, като според ГЕРБ най-скандалното е, че лидерът на социалистите си позволява манипулативно да коментира и доклада на Прокуратурата. "Относно обвиненията му, че има срастване между МВР и ГЕРБ, сме длъжни да му кажем, че служителите в СДОТО не са назначавани от ГЕРБ. Нещо повече двама от тях са били назначени от министър Михаил Миков", се чете в декларацията.Миков-Станишев-...

184

Ъпсурд

преди 11 години

Самата мутра на Цветанов е повод за национални протести...

183

Халтурко

преди 11 години

Внимавай Цецко!!!Съдбата на Дянков е показателна какво се случва с тези, които дърпат надолу имиджа на Вожда ви! А по-голяма тухла от теб няма!