391

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ не е партия, а шайка престъпници. За четири години разграбиха държавата, фалираха над 100 000 фирми и оставиха нови 400 000 без работа. Само съд и затвор за тях, никакви избори!

390

777

преди 11 години

МВР могат да правят каквото си поискат държавата е тяхна,до кога ще избиват българския народ?

389

Бивш

преди 11 години

В тези служби винаги се е работило така. Да се изправят пред детектора на лъжата Петканов, Петков, Миков и ще се уверите , че е така. Затова и сигнала е 2/3 точен. Да не говорим и за личния фактор, който обслужва и политически, и криминални, и безнес среди. "Щом е знайте за парата, човек продава си душата!" Хр. Ботев

388

Гюро Михайлов

преди 11 години

Май забравяте кой е ББ: На 13 септември 1991 година той основава фирмата Ипон-1 ООД. През 90-те години той има участие и в редица други търговски дружества с различен предмет на дейност. В някои от тях Борисов работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в периодичния печат като висш служител от средите на СИК. Цецо е дясната му ръка.

387

Анонимен

преди 11 години

Цветанов обаче заяви, че не смята да си удържи на думата и да напусне политиката. Много е грозно, когато за един човек водещите чувства са страх и злоба.

386

Трандафор

преди 11 години

Да коментираш гербечета и фантасмагориите им е недостойно. Точно толкова, колкото са и те. Достойно е да им покажем, колко са недостойни, като ги накараме да ровят из урните, за да намерят бюлетина с числото 15 в нея.

385

boza

преди 11 години

Mi to njama smisul ot tezi izbori ,sled takova nesto!? Po-dobre da budat otlozheni za naesen.

384

Трандафор

преди 11 години

Сега ГЕРБ може да организират структурите на стачка срещу Сотир. Който ги послуша- ай сиктир.

383

Анонимен

преди 11 години

Браво на Цацаров, такава принципност от страна на главен прокурор бяхме отвикнали да виждаме! Да видим сега дали Цветанов има достатъчно достойнство да си тръгне сам от политиката!

382

Анонимен

преди 11 години

ЦАЦАРОВ ПОДАЙ СИ ОСТАВКА ТИСИ *** КОИТО ПРАВИШ СКАНДАЛИ И СИ ЛОПАТА ЗА МАФИЯТА ТИ НЕ РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,ЩЕСЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ СРЕЩО ТЕБ.ЗА ПРЕДАТЕЛИ НЯМА МЕСТО В БГ.НАЙ ДОСТОЙНИ ХОРА СА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ.

381

АНОНИМЕН

преди 11 години

АБЕ ТИЯ ХОРА ЗАЩО ГИ Е СТРАХ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ.НЕЩО МАЙ НЕЗАКОННИ НЕЩА ПРАВЯТ.

380

Б Б

преди 11 години

Не ме тревожете, че ще вдигна кръвно.

379

Анонимен

преди 11 години

Защо са заведени дела само срещу 4 ченгенца? Какво става с главния плъх Цецо?

378

до 432

преди 11 години

като се възмущаваш ,че са анонимни ти що не си пишеш трите имена и тел. за връзка ,ами си се писал анонимен

377

Напред Червените

преди 11 години

Мачкаайтееее гииии. Бой до дупка, а след изборите всичките в затвора.

376

Анонимен

преди 11 години

Ако фалшифицирате подпис на официален документ и това стане известно на властите, скоростно ще ви потърсят сметка. Ако обаче фалшифицирате хиляди подписи за регистрация на партия в ЦИК и това стане известно на прокуратурата, имате всички шансове да изкарате един, дори два мандата във властта преди прокуратурата да внесе обвинителен акт. Защото ще проверяват всички подписи, поименно.Това става ясно от отговор на варненската прокуратура за хода на следствено дело, образувано за фалшифицирани подписи от партията на *** "Движение нашия град".

375

Гюро Михайлов

преди 11 години

Прокуратурата установи нещо, което народа отдавна разкри. Остава и социолозите да влязат в час! Неизбежно е!

374

titi

преди 11 години

А сега да те видим Цецко!!!!

373

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен: Ало, ГЕРБ, не се опитвайте да разбълбукате темата, хората не се хващат на такива въдици. Факт, че както обеща Цв.Цв. трябва да си поеме отговорностт. Многократно заяви, че сигнала е лъжлив и че МВР не е плод и зеленчук. А май се оказа точно това...

372

Анонимен

преди 11 години

Ако някой си мисли, че изборите ще ги спечели ГЕРБ или БСП, греши. Изборите са само за парлама. Всъщност на власт е Групировката. Коя е Групировката? Трудно е да се каже с имена, но става дума за един конгломерат от политика, бизнес, капитали, разделен основно между Борисов и Доган.това каза Цветан Василев