427

anonimen

преди 11 години

Наглостта на другарката Пръмова няма граници

426

Цвъ Цвъ

преди 11 години

"Като си *** и страхлив, ставаш арогантен!"За мене ли пак говори другарката Пръмова?

425

Анонимен

преди 11 години

Когато отвсякъде си некадърен наш двукрак (да не обиждаме човеците!) и отвсякъде те подпират наши перачи-подпирачи (кой с каквото може и както може), тогава ставаш повече от еничарски арогантен срещу всеки непроявяващ желание да те подпира. За интелект обаче и дума не трябва се отваря относно неотразимото падение - пардон, величие - кунева. Такива осигуряват падението на цяла нация. Това е цялата им дейност, за която несметно и безсрамно лапкат. На гърба на данъкоплатците.

424

Анонимен

преди 11 години

Анемичният и преиграващ гласец на другарката ку-кунева не могат повече да са параван на злостната й приматска арогантност и лакомията й за власт на всяка цена. Едно от най-потресающите недоразумения на сцената на бг политическа сцена. А може и да е номер едно в класацията. Ке.-кунева нека се гордее с първото си място. Няма с какво друго.

423

Анонимен

преди 11 години

Много агресия, много злоба! А уж беше кротка и почтена ... много грозно

422

Анонимен

преди 11 години

Кунева изглежда твърде изтощена. Каква ли е причината?? Представете си я като министър-председател!!

421

Гергана

преди 11 години

Меглена изобщо нямаш право да говориш .То която продаде България за жълти стотинки. Да те попитам аз тебе от къде идват твоите пари , от къде .. Излез пред обществото , обясни.Стига всички против ГЕРБ , какво страх ви е от Г-н Борисов ли , че ще ви отнесе на 12 май ..

420

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА ти !!

419

Али Баба

преди 11 години

Ванче, по-скоро оди на морето та се удави!

418

ДО 482

преди 11 години

ВАНЧЕ, не знам какъв личен опит имаш, но по моя смея да твърдя, че те не смазаха а УНИЩОЖИХА малкия и среден бизнес в България. Имаш ли идея колко фирми са фалирали? Имаш ли идея колко човека се самоубиха заради фалиралия бизнес? Помниш ли самоубилия се строителен предприемач до БУЛБАНК в центъра на София?До колкото жертвите по пътищата - намаляха защото хората нямат пари за да мръднат от домовете си!

417

шарка

преди 11 години

No Fear,destination darkness,no Fear,destination darkness

416

Ванчето

преди 11 години

Не знам какво са или не са направили за здравеопазването, но знам че процнта на жертвите по пътищата драстично е намалял. Със сигурност знам че не са смазали малкия и средния бизнес, даже напротив. Казвам го от личен пример. Знам, че не са увеличили драстично заплатите, но знам, че пестя пари от бензин, когато ходя и се връщам от черноморието. Километрите и времето са в пъти по-малко. ГЕРБ показаха, че може да им се има доверие. Определено ще гласувам отново за тях.

415

От селянин

преди 11 години

Na,,другарката'' много и подхожда да иде при Пайнера и да се цани за певачка на Чалга ще е върховна.

414

Анонимен

преди 11 години

*** СА ГЕРБ,***

413

Анонимен

преди 11 години

Г-жа Пръмова не е проста и страхлива, тя е подла и корумпирана и един от виновниците за настоящата катастрофа. Но явно е и много безочлива и затова говори много умно, не знам кой и пише словата. Може би Царя.Но народа не е толкова ***, за да гласува за нея.

412

Анонимен

преди 11 години

Те Боката и Цеката са безумно ***! Наглостта им е само за защита от разкриване! Иначе са си дребни страхливци!

411

Victoria Vasheva

преди 11 години

Да бъдем разумни и да се доверим на Меглена Кунева!

410

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Безкрайно нахална и арогантна жена е Кунева,като конска муха под опашка се вре и жили,но вече сме и яли попарата и знаем колко струва.

409

вв

преди 11 години

Какъвто електората , такива са му и политиците !

408

Анонимен

преди 11 години

Най-голямото зло за изстрадалия народ тепърва предстой. Загубят ли изборите и този път бкп ще преминат към планът гражданска война. Планът вече е в действие, специално създадените за целта крила на бкп:- атака и дпс ще запалят огъня(етнически конфликт) който окончателно ще довърши народът(независимо от самосъзнанието) живеещ на тази географска ширина! Запомнете, бкп никога няма да позволи да бъде разкрита истината за ограбването и убийствата на изстрадалия народ.ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА.Бих добавил че ГЕРБ и другите политгрупировки, са мутрите на БКП които тя изтърва от контрол и резултатът е