217

Анонимен

преди 11 години

"Наглите" пак искат власт. Да, ама не!

216

ivcho

преди 11 години

Buda, ne moga da te gledam! No te ochakvat laleta i zyumbyuli - togava shte papash banicata zaedno s dravceto!

215

123

преди 11 години

aз предпочитам ГЕРБ ,стига сте говорили глупости ами си отворете очите

214

kir4o

преди 11 години

as sam *** ama 6e pusna za atakata 6toto e 4ovek koto pitah sicko mi obesni a kmeta na selo edna duma ne iska a pitam

213

Анонимен

преди 11 години

За водач на листата на ГЕРБ в морската столица, обаче Бойко е определил близката до сърцето му Лиляна Павлова, която неуморно нарича "отличничка".

212

Анонимен

преди 11 години

Бившият външен министър Николай Младенов не е бил вписан в предизборните листи на ГЕРБ, защото Бойко Борисов го гласял за дипломатическа кариера. Това разкриха пред ПИК източници от слязлата от власт партия."Бойко е преценил, че ще загуби гласове, ако Младенов бъде номиниран за народен представител. В последните няколко месеца Младенов натрупа много негативи

211

ПЕНСИОНЕР

преди 11 години

ТОЗИ БЕЗХАБЕРНИК , АКО ПАК СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , АЗ ЩЕ СЕ ОТКАЖА ОТ ПЕНСИЯТА СИ И ЩЕ МУ Я ПОДАРЯ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ !

210

Анонимен

преди 11 години

Гласувай за ГЕРБ и ще ядеш трева, а светлината ще ти идва от свещ.Гарантирано от ГЕРБ и ***- подпис и печат.

209

ВАСИЛЕВ

преди 11 години

До Анонимен: *** ,*** , НЕ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ -РАЗРУХАТА ДОЙДЕ СЛЕД 1989 Г. ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА СДС ! НИКАКВА ВИДЕНОВА ЗИМА ,НИКАКВА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ,ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ! ТАКА ЧЕ ,НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА ,ТИ СИ ГЛАСУВАЙ ЗА НОВИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ОТ ГЕРБ И ЩЕ ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ ГИ ДОКАРАТЕ И ТЯХ С ВАШИТЕ СЕДЕСАРСКИ МРЪСОТИИ !

208

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам ЗА ГЕРБ на 12 май, защото единствено те показаха, че България може да върви във вярната посока! Защото запазиха страната финансово стабилна, градиха нужна инфраструктура и ще отстояват тази посока да бъде запазена! Най-важното е, че имат ВОЛЯ да продължат със справянето на всички натрупани през годините проблеми, които се стовариха върху тяхното управление и дефакто те обраха плодовете на свършеното преди тях! Преди 4 години гледахме разруха, сега след близо 4 години гледаме градеж!

207

Анонимен

преди 11 години

345Няма нито ново нито старо БКП!!!Светът се промени.Няма дори идеологии в източна Европа.Всичко е борба за политическа власт която икономическо предимство.Всичко останало е парлама за матриала като тев!!

206

Анонимен

преди 11 години

Няма НОВО бсп - то си е старата Б К П ! Недейте да заблуждавате мат'ряла!

205

Анонимен

преди 11 години

Турция възнамерява да започне строителството на нов канал за корабоплаване с дължина 45 км., който да свърже Черно с Мраморно море. Целта му е да се улесни навигацията през претоварения Босфор, предава агенция "Ройтерс".Според медиите каналът е проект, който е изготвен лично от министър-председателя Ердоган, ще бъде построен на северозапад от Босфора и ще е успореден на него."Ако беше в Бг ,*** щяха да ревнат: КОРУПЦИЯ!!!Какъв е този Ердоган та ще прави проекти??Да не е ХИДРОИНЖЕНЕР

204

Анонимен

преди 11 години

А ТИ СИ КАПСУЛИРАН ОТКАКТО СИ СЕ РОДИЛ скъпи Рапоне!

203

Анонимен

преди 11 години

Ако новото БСП правителство не арестува в първият си работен ден ПРЕСТЪПНИКА Бойко Методиев Борисов и не го изпрати в затвора доживот то на вторият ден трябва да подаде оставка.

202

OMG_Lucker

преди 11 години

Аз ще коментирам следната част от горната статия: "Критерият възраст се прилага навсякъде в Европа, затова е приложен и в България".Все гледате какви са практиките в Европа, какво се прави в Европа, сравнявате се с Европа. Защо не няма заплати като в Европа обаче? И тези от застрахователния бизнес да мълчат, защото всички много добре знаем как като трябва да вземат парите- искат повече, като трябва да плащат обаче, ела гледай врътки и прочие. + това всичките са отрочета на екс мутрагенски фирми

201

БРЪСНАТИЯ БЕЗ САПУН

преди 11 години

КАТО *** О НЕОБРАН БОБ.ПОВЯРВАЛА СИ ЧЕ ОТ ПРЪДНЯ БОЯ ПРАВИ И НИ ИГРАЕ БАРАБАР С ШОПАРИТЕ--"КОМИЦИ" НА НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ?!!ДА, АМА ФЕДОСКА РАЗКАЛЯ КЪЛКИТЕ И *** НЕ И ЩЕ ЛЮБОВТА.

200

тя

преди 11 години

ЕВГЕНИЯ ХАРИТОНОВА НА СЪД!

199

Анонимен

преди 11 години

браво, бойко! оставил си над 500 000 бесепарски мошенници без поминък! фалирал си над 100 000 фирми, посредници между производители и купувачи, собственост на леви партии! оставил си без да могаг да откраднат още милиарди, висши партийни функционери! затова плюят пяна от бяс, злоба и безсилие! само затова ще гласувам за герб!

198

Анонимен

преди 11 години

"Шефката на ДКЕВР остро разкритикува констатациите на прокуратурата, откъдето преди броени дни обявиха , че са започнали 5 наказателни производства в областта на енергетиката".Нямам думи повече за тоя ДКЕВР.